Şimdi Ara

Logitech M305 Bağlantı Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.099
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Yaklaşık 3 ay önce kadar lenovo Y560A bilgisayarımla birlikte desenli Logitech M305 kablosuz mause almıştım.

Ancak dünden beri soru yapmaya başladı, tam gezinirken yada bir şey yaparken kopuyor, pilde sorun yok. Alıcıyı bilgisayardan çıkarmışım gibi algılıyor ancak alıcı sürekli olarak takılı. Bilgisayarı açtığımda da çalışmıyor görmeye başladı dünkü durduk yere gidişinden beri. Pil kaynaklı olduğunda, giderdi mause'un ışığı sönerdi ama bunda PC vericiyi arada görüyor, arada görmüyor. Çok zorlanıyorum, okuyucuyu pcye tanıtmak için 5-6 kere diğer USB girişlerine takıp tekrar birinde sabitlemem gerekiyor.

Masaüstü PC'me daha önce takmıştım bu mause'u, şimdi ona taktığımda hiç görmüyor :/

• alıcısında sorun oluşmuş sanırım garantisi varsa servise gönderiniz
  • Garanti belgesini bulamadım ama pc, çanta ve mause alım faturası duruyor. Kabul ederler sanırım, öyle yapayım artık :/
  • Driver ı yükledin değil mi ?
  • Evet, önceden driversız kullanırdım dün sorun yapmaya başlayınca acaba driver kaynaklı mı diyip yükledim. Ama etki etmedi, hala arada çalışıp/çalışmıyor. Şu anda çalışıyor mesela, ama pcye bi 3-5 dk kadar bakmasam ya da yerinden kaldırsam gene çalışmaz oluyor :)
  • Ben de o mouse kullanıyorum böyle bir sorun yaşamadım hiç. O zaman nano alıcısında bir sorun var gibi geliyor bana.
  • USB dongle bozulmuş servise gönder yanlızligim logitech servise garati belgesi olmadan ürün kabil etmiyor aldığın yerle görüş yardımcı olsunlar
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    logitech g402 mouse sorunu
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Öyle yapmayı düşünüyorum ama şimdi mesela, zar zorda olsa çalıştırmayı başarıyorum :/
  • Yahu arkadaş, 30-40 TL para veriyoruz şuna cart curt bozuluyor. Logitech sağlam diye 2 tane aldım biri eve diğeri dizüstü bilgisayarım için sadece bana özel. Neyse evdeki ortak ürün dünden beri arıza vermeye başladı açıyorsun tam birşey yapacakken kendi kendine kapanıyor. (pili çıkarıp takınca düzeliyor)

Garantisi var, zaten MediaMarkt sorun olduğunda bize gelin dedi servisle uğraştırmıyorlar sağolsunlar. Fakat bu teselli sadece. Nedir bu M305 modeli, tamam çin malı ama olmaz ki bu kadar da kaç kişi sorun yaşamış araştırın googleda...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.