Şimdi Ara

Logitech unifying K360 kopma sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
1
Favori
673
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selam arkadaşlar, logitech unifying K360 model kablosuz klavyemde her bilgisayar açılışında sorun yaşıyorum. Şifre ekranında sanal klavye kullanmaktan gına geldi

Unifying programını açıp 10 dk tanıtma çabalarının sonucunda klavye bağlanıyor ve bilgisayar kaç saat çalışırsa çalışsın hiç sorun çıkarmıyor. Zaten bu sebeple de yenisini alma isteğim hiç yok, çünkü bir kez tanıtınca cihaz eskisi gibi mükemmel çalışıyor. İşletim sistemi Windows 10.

Bilgisayar başladığında Unifying programında bağlanmış cihazlara baktığımda klavye listenmiş görünüyor ancak "status: inactive" ve "firmvare version: 000.0000.000" yazıyor. un pair edip bekleyince veya yeni cihaz ekle diyince bir 10 dk cebelleşme sonunda bağlanıyor. ve dediğim gibi hiç sorun çıkarmıyor, takii bir daha ki sistem açılışına kadar...

yardım edebilirseniz çok sevinirim.

Ek olarak: Unifying cihazı açıp içine kağıt sıkıştırma yöntemini denedim ve o da bir işe yaramadı. Genel olarak unifyinglerde temas sorunu olduğu için böyle bir çözüm geliştirilmiş.

https://www.youtube.com/watch?v=1NlYRsVJB74

• dostum benzer bi sorunu bende yaşıyorum şöyle ki ben 4 lü kvm switch kullanıyorum pc yi açınca tanımıyor swicth arasında geçiş yapıp dönünce tanıyor. genel bi sorun sanırım benimki 6-7 sene oldu alalı sanırım bozuluyor
  • TurkishCoder kullanıcısına yanıt
    Muhtemelen ömrünü tamamlıyor o halde

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bende de aynı sorun olmaya başladı, artık tanımıyor. Logitech ile bağlantıya geçtim. Bana yeni dongle gönderdiler ama nafile. Kaput oldu galiba klavye.

OFF konumundan ON konumuna getiriyorum, algılar gibi oluyor unify penceresinde ama sorry can not pair diyor.

Kablolu klavye mi alacağız ya artık :S
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.