Şimdi Ara

Logitech Z323 Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.493
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Henüz yeni aldığım Logitech Z323 2+1 ses sisteminin subwoofer'ından kendiliğinden hafif boğuk sesler geliyor, bazen bu boğuk ses varken hoparlörlerdende ses gelmeyebiliyor... Bunun sebebinin ne olabileceğini araştırıyorum ancak bulamadım, yardımcı olabilecek biri olursa memnun olurum.
    sistemi masaüstü pc inde kullanıyorum, sistem yeni, daha 5+1 vardı onda böyle problem olmamıştı.

• Kabloları kontrol edin.
    Topraklı fişe takmayı deneyin.
    Ses kartınızdan 5.1'i seçtiğinizden emin olun. (Bu arada hangi hoparlörlerden ses gelmiyor? Ön-Arka-Sağ-Sol-Merkez ?)
  • yok benim sorunum 2+1 olan logitech ile ilgili, artık 5+1 kullanmıyorum yani onda sorun yoktu demek istedim. prizler topraklı yalnız ses sisteminin fişi topraklı fiş değil. sağ ve sol hoparlörlerden ses geliyor ancak bazen boş durumda iken subwoofer dan uğultu-bas tonu geliyor ve bazen bu ses resmen kendini belli ediyor böyle durumlarda yani wooferdan gelen ses çok olduğu zamanlarda hoparlörlerde ses vermiyor, bir süre sonra wooferdan gelen ses duruyor ve ses sistemi çalışmaya başlıyor. Ana priz hattında gerçekten toprak tesisatı olup olmadığını anlamanın pratik bir yolu varmıdır?.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sahmat_78 -- 24 Ağustos 2011; 16:36:16 >
  • Windows 8.1 e guncelledim fakat logitec ses sitemimin subwoferindan ses gelmemeye basladi.. cozumu nedir?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sahmat_78

yok benim sorunum 2+1 olan logitech ile ilgili, artık 5+1 kullanmıyorum yani onda sorun yoktu demek istedim. prizler topraklı yalnız ses sisteminin fişi topraklı fiş değil. sağ ve sol hoparlörlerden ses geliyor ancak bazen boş durumda iken subwoofer dan uğultu-bas tonu geliyor ve bazen bu ses resmen kendini belli ediyor böyle durumlarda yani wooferdan gelen ses çok olduğu zamanlarda hoparlörlerde ses vermiyor, bir süre sonra wooferdan gelen ses duruyor ve ses sistemi çalışmaya başlıyor. Ana priz hattında gerçekten toprak tesisatı olup olmadığını anlamanın pratik bir yolu varmıdır?.

hocam sorunu cozebildin mi aynisi bendede olmakta
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    logitech g402 mouse sorunu
    9 yıl önce açıldı
    Logitech Z906 ve Z5500
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.