Şimdi Ara

Logitech F710 joystick tamir

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
7.819
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Logitech F710 joystickim yön tuşlarım altında bulunan devre ile bağlantısını sağlayan mıknatıslı mı bir plastik parça varya o hasar gördü heralde çok oynamaktan. Bilmiyorum parçayı tam da anlatabildim mi ama bu işi bilen arkadaşlar anlayacaktır tam tanımlayamasamda. Bu yedek parçayı nedereden bulabilirim acaba.

• Dostum bende de aynı sorun var. Ben farklı bir yolla yapmayı deneyeceğim. Yedek parça bulmak zor. Fakat istersen ucuz gamepadlerden alıp onlardakini kendi gamepadine göre düzenleyerek kullanabilirsin, yani o lastiği kesebilirsin. Sorun olursa yardımcı olabilirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: argentina

Merhaba arkadaşlar

Logitech F710 joystickim yön tuşlarım altında bulunan devre ile bağlantısını sağlayan mıknatıslı mı bir plastik parça varya o hasar gördü heralde çok oynamaktan. Bilmiyorum parçayı tam da anlatabildim mi ama bu işi bilen arkadaşlar anlayacaktır tam tanımlayamasamda. Bu yedek parçayı nedereden bulabilirim acaba.

Hocam sorunun üzerinden baya zaman geçmiş fakat ben çözüm bulduğum için yazmak istedim. Sorun devam ediyorsa yardımcı olurum.
  • Ağa nasıl yapıtın bi yardımcı olurmusun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Şem-i Ruhsar

quote:

Merhaba arkadaşlar

Hocam sorunun üzerinden baya zaman geçmiş fakat ben çözüm bulduğum için yazmak istedim. Sorun devam ediyorsa yardımcı olurum.

Hocam sorunu nasıl çözdünüz acaba? Aşırı derecede yön tuşları yumuşadı. Nereden bulurum bu plastiği? Garantisi bitti. Çok teşekkür ederim.

• quote:

Orijinalden alıntı: notimportantali

Dostum bende de aynı sorun var. Ben farklı bir yolla yapmayı deneyeceğim. Yedek parça bulmak zor. Fakat istersen ucuz gamepadlerden alıp onlardakini kendi gamepadine göre düzenleyerek kullanabilirsin, yani o lastiği kesebilirsin. Sorun olursa yardımcı olabilirim.

Hocam sorunu çözdün mü?
  • quote:

Orijinalden alıntı: voyvoda4life

quote:

quote:

Merhaba arkadaşlar

Hocam sorunu nasıl çözdünüz acaba? Aşırı derecede yön tuşları yumuşadı. Nereden bulurum bu plastiği? Garantisi bitti. Çok teşekkür ederim.

PM attım.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    logitech g402 mouse sorunu
    9 yıl önce açıldı
    [500TL Adet] F510 Logitech Gamepad
    geçen yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Şem-i Ruhsar kullanıcısına yanıt
    Hocam bana da pm atar mısın ? Benim de analog yön tuşları yumuşadı ve turuncu olan tuş basarken içine kaçıyo bazen, onun altında bir plastik var açtım baktım baya aşınmış hatta birazı kopmuş onu nerden bulabilirim ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: jackalone

Hocam bana da pm atar mısın ? Benim de analog yön tuşları yumuşadı ve turuncu olan tuş basarken içine kaçıyo bazen, onun altında bir plastik var açtım baktım baya aşınmış hatta birazı kopmuş onu nerden bulabilirim ?

Benimde logitech f710 kolum var ve yon tuslari sikinti koptu lastik ayrica l1 tusuda bozuldu pm cvp istiyorum lutfen

• quote:

Hocam merhaba.

Benim F710'nun arka tuşları basılı kalıyor oyun içinde fark ediliyor bu durum. Bu konu da bana da yardımcı olabilir misin?
  • quote:

Orijinalden alıntı: delioflu

quote:

Hocam merhaba.

Benim F710'nun arka tuşları basılı kalıyor oyun içinde fark ediliyor bu durum. Bu konu da bana da yardımcı olabilir misin?

Tabi hocam.

Hem size, hem de diğer arkadaşlara yardım olsun diye buraya yazayım herkes faydalansın.

Logitech ürünleri ile Penta ilgileniyor. Gayet anlayışlı ve ilgililer. Aşağıda vereceğim link herkese yardımcı olur.

İster arayın, ister mail atın, ister iletişim formunu doldurun tercih sizin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Şem-i Ruhsar -- 16 Kasım 2015; 15:47:33 >

• Katılıyorum size çok ilgililer fiyat olarak 20 30 tl ye gelebilecek parçalar isteğinize göre değişiyor
    Hocam teşekkür ederim.

Telefon ettim görüştüm. Garantisi varsa ücretsiz, yoksa ücretli olarak tamir ediyorlarmış.

Bende iki tane var ikisinin de garantisi yok. Biri bozulmuştu işte. Valla çok iyi oldu ya.

Çok makbule geçti. Tekrar tekrar teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: delioflu

Hocam teşekkür ederim.

Telefon ettim görüştüm. Garantisi varsa ücretsiz, yoksa ücretli olarak tamir ediyorlarmış.

Bende iki tane var ikisinin de garantisi yok. Biri bozulmuştu işte. Valla çok iyi oldu ya.

Çok makbule geçti. Tekrar tekrar teşekkürler.

Rica ederim hocam.
  • Merhaba Arkadaşlar, konuyu hortlatalım :)

Amacım hem ürünü bu şekilde bozulanlar için fiyat konusunda bilgi vermek hem de alternatif olarak neler yapılabilir olduğunu göstermektir.

Burada yazılanlar üzerine Penta ile iletişime geçtim ve lastik takımı için 70TL ücret talep ettiler.Bu fiyata kargo dahil midir ondan da emin değilim ki büyük ihtimalle dahil değil. Bana nedense aşırı yüksek geldi fiyat. Logitech'e durumu anlatan bir mail yazdım, gelen cevap ; elimizde bu lastikten yok, olsaydı bedava gönderirdik niteliğindeydi. Sonuçta halen satılan bir ürünün yedek parçasının elinde olmaması bence mümkün değil. Zaten ne zaman Logitech'e mail yazsam, ilgisiz şekilde geri dönüş yapıyorlar.

Sonuç olarak internetten takımı 3TL ye ps4 için satılan lastiklerden aldım. Lastiğin üzerindeki konduktif düğme aralıkları birebir uyuyor f710a fakat ürün şekil itibariyle biraz farklı. ben de ürünün kenarlarından uyacak şekilde hafif keserek 2-3 noktadan silikonla borda yapıştırdım. 1 aydır sorunsuz şekilde PES oynatıyor. Her ne kadar orjinali gibi olmasa da durumu olmayan yada bu tip firmalara para kaptırmak istemeyenler için bir çözüm olabilir.

quote:

Penta'dan Aralık 2018 de gelen mail;

Merhaba;

Silikon padler takım olarak satış yapılmaktadır.

Logıtech F710 Wrlss Gamepad Slikon Pad için fiyat kdv dahil 70 TL’dir. Kabul edilirse ekteki fatura onay formunu ilgili yerleri doldurup, onaylayıp ( Onay kısmını; ad-soyad ve imzalı şekilde) , ödeme dekontu ile beraber tarafımıza e-mail veya faks ile iletilmesini durumunda işleme alınacaktır.

• quote:

Orijinalden alıntı: MMXex

Merhaba Arkadaşlar, konuyu hortlatalım :)

Amacım hem ürünü bu şekilde bozulanlar için fiyat konusunda bilgi vermek hem de alternatif olarak neler yapılabilir olduğunu göstermektir.

Burada yazılanlar üzerine Penta ile iletişime geçtim ve lastik takımı için 70TL ücret talep ettiler.Bu fiyata kargo dahil midir ondan da emin değilim ki büyük ihtimalle dahil değil. Bana nedense aşırı yüksek geldi fiyat. Logitech'e durumu anlatan bir mail yazdım, gelen cevap ; elimizde bu lastikten yok, olsaydı bedava gönderirdik niteliğindeydi. Sonuçta halen satılan bir ürünün yedek parçasının elinde olmaması bence mümkün değil. Zaten ne zaman Logitech'e mail yazsam, ilgisiz şekilde geri dönüş yapıyorlar.

Sonuç olarak internetten takımı 3TL ye ps4 için satılan lastiklerden aldım. Lastiğin üzerindeki konduktif düğme aralıkları birebir uyuyor f710a fakat ürün şekil itibariyle biraz farklı. ben de ürünün kenarlarından uyacak şekilde hafif keserek 2-3 noktadan silikonla borda yapıştırdım. 1 aydır sorunsuz şekilde PES oynatıyor. Her ne kadar orjinali gibi olmasa da durumu olmayan yada bu tip firmalara para kaptırmak istemeyenler için bir çözüm olabilir.

quote:

Penta'dan Aralık 2018 de gelen mail;

Merhaba;

Silikon padler takım olarak satış yapılmaktadır.

Logıtech F710 Wrlss Gamepad Slikon Pad için fiyat kdv dahil 70 TL’dir. Kabul edilirse ekteki fatura onay formunu ilgili yerleri doldurup, onaylayıp ( Onay kısmını; ad-soyad ve imzalı şekilde) , ödeme dekontu ile beraber tarafımıza e-mail veya faks ile iletilmesini durumunda işleme alınacaktır.
    Sen nereden aldın, ben de aliexpress den 3tl ye aldım , daha gelmedi. Güzel çıkarsa 5-10 tane almayı düşünüyorum.

• -OFLU- kullanıcısına yanıt
    Gittigidiyordan almistim lastigi, halen sorunsuz calisiyor

• quote:

quote:

Merhaba arkadaşlar

Alıntıları Göster
    Hocam bana da pm atarmısın .. Teknik servisle görüştüm slikon padleri değiştirme için 12 dolar + kdv istediler 100 tl yi geçen mastaf çıkarttılar. ufacık bir slikon pad için çok yüksek geldi bana rakam

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.