Fotoğraftaki fanların adı nedir ?Yardım!!
Yiğenime yeni aldığım powerbost marka kasada resimlerdeki fanlardan seri bağlı şekilde 4 adet var.Seri bağlantıtan devam ederek 2 yada 4 adet daha fan ekleme yapmak istiyorum ama aynı bağlantıya sahip fanı internette bir türlü bulamadım.Argb 4pin diye arattıyorum bağlantılar aynı değil bu fanların türü nedir ?
Yeni güç kaynağı almalı mıyım ?
Merhaba.Parça parça satın alarak yeni bir sistem kurdum.Sadece eski sistemimde kullandığım 2015 yılında aldığım ocz marka 750 watt lık psu yu kullanmaya devam ediyorum.
işlemci amd ryzen 5 5600
anakart asus b550 wifi 2
32 gb ram
sapphire rx 6700 xt ekran kartı
iki adet ssd 1 adet hdd var
Sizce güç kaynağını da yenilemem gerekiyor mu?Pc nin çalışmasında her hangi bir sıkıntı yok görünürde ama eski güç kaynağı zamanla verimliliği düşüp sisteme zarar verir diye de korkuyorum.
Değiştir derseniz bütçem dahilinde bunu almayı düşünüyorum .Önerilerinizi bekliyorum.
Fifa 23 xbox ce emulgatör açılmıyor
Xbox ce emulgatör uygulamasını kurunca FİFA 23 açılmıyor.Uygulamayı silince açılıyor.Xbox ce olmadan oyun joystick i görmüyor.Oyunu epic gamesten aldım bin pişman oldum.
fifa 23 Sprint sorunu
Fifa 23 te sprint özelliği arada çalıyor arada çalışmıyor.Her şey normalken bazen topu alan oyuncu yerinde çakılı kalıyor koşmuyor savunma yapmıyor yürür şekilde ilerliyor.Kolda sorun yok başka oyunlarda denedim logitech f310.Bütün oyun ayarlarını denedim.Windows 10 windows 11 de denedim günçelleştirmeleri yaptım ekran kartı windows bütün güncelleştırmeleri yaptım.İnternette aradım aynı sorunu yaşayanlar var ama çözüm yok nedir bu böyle bilen var mı?
fifa 23 oyuncular koşmuyor
İndirim var diye fifa 23 aldım pişman oldum.10 gündür oyuncuları koşturmaya çalışıyorum.Oyuncular oyun içinde bir koşuyor bir koşmayı bırakıyor.Özellikle rakip kontra ataklarda benim defans oyucuları rakip oyuncuyu bırakıyor hem koşmayı bırakıyor hemde oyuncuya yaklaşmıyorlar.Yani yürüyerekte rakip oyuncuya yaklaşmıyorlar arada 2-3 metre mesafe var o mesafeyi geçmeden rakibi takip ediyorlar.FİFA 22 DE böyle şeyler yoktu neden bu oyun oynanmıyor bilen var mı??
FIFA 23 ea play üzerinde açılıyor
Epic games üzerinden FIFA 23 satın aldım ea play uygulaması olmadan açılmıyor.Ae play uygulaması ücretli bir uygulama mi anlamadım. Ea play uygulamasını sildim origin yüklendim oyunu gördü origin üzerinden oyunu açmak istiyorum tekrar ea play indirme sayfası açılıyor oyun originden açılmıyor. Ayrıca MSI after burner sanırım bu ea play yüzünden açılmıyor . Ne yapmam lazım.
RX 6700 XT oyun açınca cızırtı yeni basladi
Sapphire RX 6700xt ekran kartım var. FIFA 23 Oyununa girince özellikle oyun menüsüne girinceye kadar geçen sürede ekran kartı tarafından yoğun cızırtı sesi alıyorum. Diğer oyunları açtığımda FIFA 22 dahil pervane sesi dışında ses yok.Fifa 23 ü açabilmek için biostan secure boot diye bir ayarı açtım ondan mı kaynaklanıyor acaba başka oyunlarda gram ses yok.Karta zarar verecekse oyunu iade edeceğim yardımcı olursanız sevinirim.
Merhaba. Sapphire RX 6700xt ekran kartım var. İndirme girince FIFA 23 aldım. Oyuna girince özellikle oyun menüsüne girinceye kadar geçen sürede ekran kartı tarafından yoğun cızırtı sesi alıyorum. Araştırdım coil whine deniyor genellikle. Diğer oyunları açtığımda FIFA 22 dahil pervane sesi dışında ses yok.Fifa 23 ü açabilmek için biostan secure boot diye bir ayarı açtım ondan mı kaynaklanıyor acaba başka oyunlarda gram ses yok.Karta zarar verecekse oyunu iade edeceğim yardımcı olursanız sevinirim.
Ram i arttırınca monitöre görüntü gelmiyor
Arkadaşlar yukarıda linkini verdiğim ramlerden var pc de takılı 8+8 16 gb .32 GB Yükseltmek için aynısından aldım yine 8gb+8gb şeklinde boş slotlara taktım ama açınca pc ye görüntü gelmiyor pc çalışıyor ama siyah ekran sorunu var.Ne yapmam lazım yardımcı olur musunuz.
Fotoraftaki ışık sızıntısı normal mi bakar mısınız ?
Fotoraftaki ışık sızıntısı normal mi bakar mısınız ? filmlerde veya oyunda veya günlük kullanımda fark etmiyorum bile .Test yapınca fark ettim.Garantiye göndereyim mi yeni aldım monitörü. viewsonic vx2418c
Son Giriş: geçen ay
Son Mesaj Zamanı: 3 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 221
İkinci El Bölümü Mesajları: 21
Konularının görüntülenme sayısı: 18.172 (Bu ay: 462)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 19 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Donanım / Hardware