Şimdi Ara

Logitech f710 nano alıcı kayboldu (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
226
Cevap
15
Favori
77.747
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Logitech adamdır, ben yıllar öncesinden biliyorum bu tarz destek oluşlarını o yüzden tüm ekipmanlarım logitech. 5 tl ye F710 almıştım, alıcısı yoktu maalesef. Yazdım yine gönderdiler sağolsunlar :) Evet 5 tl yanlış yazmadım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • f710 gamepad için resimdeki "logitech nano alıcı unifying" alıcıyı kullanabilir miyiz?

kullanılıyorsa nasıl?

Logitech f710 nano alıcı kayboldu
  • aksu01 kullanıcısına yanıt
    Hepsiburada'da resmi Logitech mağazası f710'la uyumlu olarak nano receiver'ı satıyor. Ayrıca almayı düşünüyorsanız almayın. Bozulmuş Logitech mouse/klavyelerin boşta kalan alıcılarını bu iş için kullanabilirsiniz. Logitech'in web sitesinde program aracılığı ile tanıtabiliyorsunuz. Unifying olan alıcılara farklı bir program ile birden fazla ekipman eşleştirilebilir.

https://app.hb.biz/YgDdPp571FxS

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • tayaydin kullanıcısına yanıt

cevabın için sağol.

aslında bende nano alıcısı var. bağlanıyorum sorunsuz oynuyorum.

ama pc yi kapatıp açınca kolu tekrar bağlamaya çalıştığımda otomatik bağlanmıyor. alıcıyı sök-tak yapınca çalışıyor. ben bunu istemiyorum.yani sorunum bu.

evde boşta "unifying alıcı" var. o da logitech. belki unifying alıcı ile bağlasam otomatik çalışr mı acaba diye düşündüm.

• aksu01 kullanıcısına yanıt
    Cihazların firmware'lerini kontrol edip güncelleyin isterseniz. Önceki mesajımda bahsettiğim bu eşleştirme programları aynı zamanda cihazların firmware kontrolünü ve yüklemesini de yapıyor:

Logitech Connection Utility:

Logitech Unifying Software:

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• inanır mısın xbox 360 denetleyici olarak driver ını güncelleyince sorun çözüldü. aygıt yöneticisinde f710 yanında ünlem vardı. güncelle dedim xbox a güncelledi. çalışınca sorgulamadım. aygıt yöneticisinden kolu ilk aldığımda güncellemiştim. o yüzden bir daha oraya bakmak aklıma gelmedi. demek o gün yanlış yapmışım. yoksa daha önce çözerdim...

ne alaka aslında. satın aldığım arkadaş xbox a bağlamaya çalışmıştı. bağlayamamıştı.

bu yüzden nano alıcı xbox a mı sabitlendi ? bilemedim.

4-5 gündür uğraşıyordum.sonunda çözüldü...

• 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.