Şimdi Ara

Logitech f710 tuş takılma sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
11.773
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar öncelikler bu ürünü 2 ay gibi kısa bir süredir kullanıyorum ve çoğunlukla pes oynuyorum. Alette pas tuşu takılı kalmaya başladı gibi yani tkısa süreli basılı kalıp kendini dışarı atıyor. Diğer tuşlar sağlam ne önerirsiniz ? (umarım anlatabilmişimdir yanı tuş zaman zaman takılma yapıp kolay basılmıyor)

• Yapay Zekanın Yanıtı

Logitech F710 Gamepad Tuş Takılma Sorunu Çözümü

Logitech F710 gamepad'in tuşlarında takılma sorunu, yaygın bir sorundur. Tuşların basılı kalması veya tekrar etmesi, oyun deneyimini bozabilir ve performansınızı olumsuz etkileyebilir.

Bu sorun için birkaç olası neden vardır:

• Kir ve Toz: Zamanla, tuşların altına kir ve toz birikebilir ve bu da tuşların düzgün çalışmamasına neden olabilir.
    • Aşınma ve Yıpranma: Yoğun kullanım, tuşların aşınmasına ve yıpranmasına neden olabilir ve bu da takılma sorunlarına yol açabilir.
    • Yazılım Sorunları: Bazı durumlarda, Logitech F710'un yazılımında sorunlar olabilir ve bu da tuş takılma sorunlarına neden olabilir.

• Temizlik: Tuşların altını bir pamuklu çubuk veya basınçlı hava kullanarak dikkatlice temizleyin.
    • Ayarlama: Tuşlar aşınmışsa veya yıpranmışsa, Logitech F710'un tuş ayarlarını yazılım üzerinden kontrol edin ve gerekirse ayarlayın.
    • Yazılım Güncellemeleri: Logitech F710'un yazılımını en son sürüme güncelleyin.
    • Donanım Sorunları: Yukarıdaki çözümler sorunu çözmezse, gamepad'de bir donanım sorunu olabilir. Bu durumda, onarım veya değiştirme için Logitech müşteri hizmetlerine başvurun.

İpuçları:

• Gamepad'i temiz ve kuru bir ortamda saklayın.
    • Gamepad'i aşırı kullanımdan kaçının.
    • Gamepad'i sert yüzeylere düşürmeyin veya çarpmayın.
    • Logitech F710'un yazılımını düzenli olarak güncelleyin.

Uygun bakım ve temizlik ile Logitech F710 gamepad'inizin tuş takılma sorununu çözebilir ve oyun deneyiminizi iyileştirebilirsiniz.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Arkadaşlar bilen yok mu garantiye verilmelik bir sıkıntı mıdır yoksa tornavida ile açıp baksam garantiden çıkar mı ? muhtemel çok basıldığı için diğer tuşlardan farklı olarak onda öyle bir problem oldu ama (A tuşu) yine de alet eski değil kesinlikle bir iki aylık ?
  • Logitech Wireless Gamepad F710 1 yıllık garantisi var ,
    nerden aldı isen oraya götür arkadaşım ,
    içini dışını açma sakın ,
    arızasını tarif et ,
    benzer sorun bende de vardı RT ve LT tuşları aşırı hassas tı benimkisinde ,
    garantisi ile verdim yaptılar teknosadan almıştım ben,
    logitech iyidir gerçi ama şansızlık seninkisi arada bir hatalı üretim çıkıyor denk geliyor malesef
  • quote:

Orijinalden alıntı: buraktheory

Logitech Wireless Gamepad F710 1 yıllık garantisi var ,
    nerden aldı isen oraya götür arkadaşım ,
    içini dışını açma sakın ,
    arızasını tarif et ,
    benzer sorun bende de vardı RT ve LT tuşları aşırı hassas tı benimkisinde ,
    garantisi ile verdim yaptılar teknosadan almıştım ben,
    logitech iyidir gerçi ama şansızlık seninkisi arada bir hatalı üretim çıkıyor denk geliyor malesef

tuşlarda hala aşırı hassasiyet var ,
    tam yapamamışlar adamı delirtir bunlar

bunuda okumanı tavsiye ederim
    http://forum.donanimhaber.com/m_62387948/mpage_1/f_/key_//tm.htm#62387948

• Sanki açsam tornavida ile baksam orada bir kir gibi bir şey birikmiş oluğunu bile düşünüyorum ama garantiden çıkar diye yapmıyorum şimdilik. Garantiye götürürken sadece ürün parçalarını götürmem yeterli olur mu kabına gerek var mı ? En çok kullandığım tuş olmasıyla da sıkıntı yaratıyor dikkatimi çekiyor zor basılması(mesela böyle olduğu içinde tuş yukarı geç çıkıyor çünkü pc de uzun süre basmışım gibi algılıyor az bassam bile) garantiye verilir mi ne dersiniz ? Kılıfı sakladığımı düşünmüyorum ama. Teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: thebancally

quote:

Orijinalden alıntı: buraktheory

quote:

Orijinalden alıntı: thebancally

benim de gamepadin birinin RT tuşu nda sorun oluştu.Basmadıgım halde kendi kendine basılıyo bazen.İçeriye gömülme gibi bir sorunu da yok sapasaglam tuş.Fifa 12 de uzaktan şut çekecem gidiyo plase vuruyo,yada tam pas gelecegi sırada adam bacaklarından geçirip dönmeye çalışıyo. delirmek üzereyim

aynı sorun bende de var,
    tıpa tıp aynısı deli olacagım ,
    garantisi ile götürdüm teknosaya 1 hafta sonra aldım gamepadı ,
    tekrar aynı sorun çıkıyor ,
    rt ve Lt tuşları aşırı hassas ,
    işin yoksa uğraş bakalım bunlarla

benim sorun geçti.Tuşun üstündeki boşlugu kürdan la biraz karıştırınca sorun biraz geçiyordu sonradan yine aynısı oluyordu.Zamanla tamamen geçti

thebancally kürdan ile karıştırma metodunu denemiş ,
    bende bunu bir deneyecem ,umarım işe yarar

http://forum.donanimhaber.com/m_43848843/mpage_21/f_/key_//tm.htm

• quote:

Orijinalden alıntı: dcorleone

Sanki açsam tornavida ile baksam orada bir kir gibi bir şey birikmiş oluğunu bile düşünüyorum ama garantiden çıkar diye yapmıyorum şimdilik. Garantiye götürürken sadece ürün parçalarını götürmem yeterli olur mu kabına gerek var mı ? En çok kullandığım tuş olmasıyla da sıkıntı yaratıyor dikkatimi çekiyor zor basılması(mesela böyle olduğu içinde tuş yukarı geç çıkıyor çünkü pc de uzun süre basmışım gibi algılıyor az bassam bile) garantiye verilir mi ne dersiniz ? Kılıfı sakladığımı düşünmüyorum ama. Teşekkürler.

garantiye götürmekte ayrı bir dert ,
    hemen gelmiyor zaten garantiye verdin mi
    bekle allah bekle ,
    tam bir bela çıktı şu logitech
    ürün parçaları yeterlidir
    kabına filan gerek yok
    koy bir torbaya ver.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • sorun şu: LT-RT tuşunun altındaki yayın içindeki plastik yayın arasına sıkışıyor, o plastiği çıkarın sorun düzelir
  • An itibariyle benimde başıma gelen sorun. Yarın garantiye veriyorum garanti süresinin dolmasına 45 gün kaldı.

Logitech' in ürünlerine kalite açısından kötü anlamda tek kelime edemem ama bu gamepad bir istisna ve o yüzden kimseye tavsiye etmiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dravencarnage -- 10 Eylül 2015; 0:35:44 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.