Şimdi Ara

Logitech Farkı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
710
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle herkese iyi günler dilerim arkadaşlar. Donanım Haber'i uzun yıllardan beri bilirim fakat neredeyse hemen hemen hiç girip konu takip etmişliğim yoktur. Bugün bu konuyu açmamın sebebi logitechin yaptığı iyiliği herkese duyurmak istemem. Yaklaşık iki ay önce logitech G300s mouse aldım. Bu iki ay sürecinde sol tık 2 veya 3 kere tıklamama rağmen çalışmadı. Daha öncede G300 kullanmıştım, onda da 2 yıl sonra aynı sorun ortaya çıkmıştı. Neyse, logiteche e-mail yoluyla mesaj atıp durumu buraya yazdığım gibi belirttim. Başka hiç mesaj atmadım. Hiç sorgu sual olmadan size yeni mouse göndereceğiz dediler, ilk başta inanamadım. Yani tekrar mesaj atıp fareniz düzeldi mi, işte farenizden memnun musunuz diyip konuyu geçiştirmediler. Bugün yolladıkları yeni G300s fare geldi. Kargo hareketlerine baktım, Hollanda'dan gelmiş. Öteki farem de duruyor. O da yeni sayılır 2 aylık işte. 2 tane farem oldu. Hiç alışık değilim böyle durumlara. Çünkü bizim ülkemizde x sitesinden alışveriş yapıyorsun, ayıplı ürün yollamalarına rağmen geri almamalar mı dersin, kullanıcı hatası mı dersin, bir şekilde mağdur ediliyoruz. Bugün bunları yazmamın sebebi logitech'e büyük bir teşekkür sunmak istememdir. İki ürün arasında kaldıysanız, garanti için logitechi bir daha gözden geçirin derim arkadaşlar. Herkese iyi günler.

• Hayret bir üst modelini yollamamışlar. Bizim firmalar böyle yapacak bir şey yok. Kazanmasalar neyse diyeceğimde kazanıyorlar da.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.