Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir. Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 Logitech G Extreme 3D Joystick Satın Al 15 Nisan 2023 21:00 1 1 Logitech G Extreme 3D Joystick 21 Aralık 2021 tarihinde hepsiburada'dan alınmıştır. Faturası var.Herhangi bir görsel ya da fonksiyonel sorunu yok.Çok yoğun kullanmadım. Kullandığımda da sadece Microsoft Flight Simulator ile kullandım. Öyle aksiyonlu oyunlar oynamadım.Ankara'dan alacaklar gelip alabilirler. Şehir dışına ise önce ödeme sonra kargo şeklinde gönderebilirim. Kargo alıcı ödemelidir.Referanslarım vardır. Pazarlık yoktur.Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 400 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Evet | 20 Aralık 2023 Satıldığı Şehir : Ankara Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün [SATILDI] Razer Stream Controller (1 haftalık) Satılık Steam Hesap 500 TL [SATILDI] Mac Mini M2 Pro 16GB 512GB (2 aylık) [SATILDI] Steam Deck OLED 512 gb (Fotoğraf Eklendi)