Şimdi Ara

Logitech G Gaming rakibi KT-R1 el konsolu tanıtıldı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
196
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Logitech G Gaming rakibi KT-R1 el konsolu tanıtıldı
    Son dönemde özellikle Steam Deck ile birlikte başlayan bir taşınabilir oyun konsolu istilası görüyoruz. Ağırlık olarak Çinli üreticiler ve birkaç Batılı marka olmak üzere yoğun bir şekilde bu alana yatırım yapılıyor. Haliyle fazla sayıda ürün ortaya çıkıyor.

KT-R1 özellikleri ve fiyatı

KT Pocket tarafından geliştirilen KT-R1 konuya Android tarafından yaklaşmış. 4.5 inçlik ekranında 1620x1080 piksel çözünürlük sunan KT-R1 konsolu 6nm Helio G99 yonga setinden gücünü alıyor. Yonga seti PS2 emülatörlerine izin verecek güçte.

Ayrıca Bkz.İlginç tasarımıyla Arduboy Mini bağış topluyor

Yön ve hareket tuşlarının yanında tetik tuşları da yer alıyor. Wi-Fi 5 ve Bluetooth 5.2 ile bağlantı sağlayan cihaz Android 12 işletim sistemi üzerinde çalışıyor. 5000mAh batarya 6-10 saat arasında kullanım süresi sunuyor.

KT-R1 konsolunun 4GB RAM/64GB depolama barındıran versiyonu 169$ iken 8GB RAM/256GB depolama barındıran versiyonu ise 279$ fiyat etiketi ile satılacak. Satışların gelecek yıl başlayacağı belirtiliyor.

Kaynak:https://www.gizmochina.com/2022/12/12/kt-r1-handheld-console-launched/

• PSVITA faciasından sonra imkansız ama ben Sony’yi görmek isterdim. Düşünsenize bunlar böyle oynarken “mekanın sahibi geldi” diyip yeni PSP’yi duyuruyorlar, M1-M2 benzeri müthiş bir çipsetle birlikte…

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bunlar genellikle retro tarzı oyuncuları çok ilgilendiriyor. Tüm emülatörleri bunda oynadığnı bir düşünsene. Ayrıca cloud gaming için bence muhteşem bir cihaz.

• Sony playstation da psp tarzı bir cihaz çıkartsa hem düşük çözünürlükte hem cloud üzerinden oynanan birşeyler şeklinse piyasaya çıkartsa bu bile tutar piyasada zaten türevleri var pc oyunları bazında steamdeck den üstün el konsolları çıkartdılar ayaneo gibi hali hazırda gelecek olan ryzen 7000 veya üzeri serilerindeki rdna3 navi apu olarak sunulacak olan bir model bu işi kökünden çözecektir

• DH Misafiri D kullanıcısına yanıt

sony istese neler yapar da yapmiyo iste.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben hala PlayStation Vita kullanıyorum ve bunun 10 senelik cihaz olduğunu hatırladıkça inanamıyorum Sony zamanında ne yapmış 10 sene önce Bilgisayarımda göremediğim grafikleri o zamanın el konsolunda çıkarmış keşke tekrar el konsollarına dönse sadece Nintendo var şuanda Steam decki pek saymıyorum çünkü o pc emülatörü gibi yeni bir salt el konsolu lazım

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Logitech G Pro Superlight 2
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.