Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir. Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 Microsoft Elite Series 2 Core Gamepad Satın Al 26 Haziran 2024 18:40 1 1 Microsoft Elite Series 2 Core Gamepad Çok az kullandım. 23.07.2023 tarihinde www.flytechnologystore.com sitesinden alındı. Faturası ve yanında gelen herşeyi mevcut. Analog anahtarı kablosu kitapçığı vs. Ekstradan resimde görülen arka tuş takımını kendim aldım onlar da dahil. Core modelde bu tuşlar içerikte bulunmuyor. Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 4000 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Evet | 23 Temmuz 2025 Satıldığı Şehir : İzmir Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Sürat Kargo İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün [SATILDI] Playstation 4 Slim 1TB [SATILDI] Microsoft Elite Series 2 Core Gamepad JBL Quantum 50 Kablolu Mikrofonlu Kulak İçi Oyuncu Kulaklığı [SATILDI] Ryzen 5600 İşlemci Garantili Faturalı