Son nesil Xbox gamepadi. Bilgisayara doğrudan bluetooth ile bağlanır. PC için en şahane kontrolcüdür kendisi. Sadece pembesi bu fiyata. amazon Xbox Wireless Controller – Deep Pink https://www.amazon.com.tr/gp/product/B0BS9W2FDY/ref=ppx_od_dt_b_asin_title_s00?ie=UTF8&psc=1 |
Xbox Series Wireless 9.Nesil Gamepad 1327 TL
-
-
renkden kaybediyor
-
Güzel fiyat. Alın garantiye gönderirsiniz şansımıza belki pembesi olmadığı için farklı renk verirler. -
Hanıma hediye aldım ^^
-
bende geleceğe yatırım olarak alayım bari
-
razer wolverine v2 var ama bunu alsam onu satsam mı acaba pembiş pembiş.
-
Bence herkes hanıma aldım ayağına kendine aliyor. Bu ekonomide 😂 renk seçmez kimse -
Renge niye takildiniz anlamadim. Bence gayet guzel -
Bunu da alın bluetooth lazım
-
500 tl olsa yine almam o rengi.
-
PC'den fifa oynayan tipim. 9. nesile okadar para değermi yoksa eski gamepadleri iş görürmü? Bende logitech var, baya sıkıntı vermeye başladı. Xbox controller kovalıyordum.
-
Yeni bir tane alacaksanız garantili bu ürünü alın geçin.
Yalnız kargolama süresi olur biraz
-
PC'de Logitech f710, Dualsense ve 9. Nesil Xbox kullanmış biri olarak yorumlayacak olursam. Dualsense ile Xbox, F710'u kalite olarak katlar. Ben Dualsense hissiyatını sevdim ancak ekstra Xbox konsolda oldugu icin bir tane daha 9. nesil aldım. Dualsense de 9. nesil de uzmez PC'de.
Dip Not:F710 3 yıl garantilidir garanti bitmediyse değişim talep edin geleni de satın. -
Hocam F710 neredeyse 5 yıllık. Sağlamlık konusunda şüphem yok ama analoglar falan mefta olmak üzere. 5 yıl müthiş rakam benim için. Ancak bir upgrade gerekiyor. Çünkü bu kol nerden baksan milattan kalma bir tasarıma ve özelliklere sahip. teşekkür ederim
-
Kargo beklerim. Demek istediğim önceki nesillere göre çok farkı varmı? 1000 lira bütçe ayırmıştım. Önceki nesiller trde satılıyor, garantili. Burda garanti amazonç.de
-
sırf hafiflikten dolayi bile tercih edilir. -
Fiyatı dahada düşmüş, 1.253,34 TL.
-
Bu linkteki bluetooth adaptör yeterli olur mu?Kopma vs. olur mu sonuçta adaptör kalitesi ne kadar olur kestiremiyorum.
Masaüstü Pcn var Bluetooth özelliğim yok monster’ın ilk nesil gamepadini kullanıyorum memnunum hala ama 2. Gamepad arıyorum -
Yeterli olur hocam.
Bende monster alacaktım lakin 800 lira ona vermektense xbox aldım. Bir de linkteki bluetoothu aldım. -
1300 Liradan sipariş veren oldu mu sanki..
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Bence herkes hanıma aldım ayağına kendine aliyor. Bu ekonomide 😂 renk seçmez kimse
|
Benzer içerikler
- msi shout out
- terabox güvenilir mi
- ofis koltuğu önerisi
- piranha 7656
- deepcool morpheus
- black friday ne zaman 2024
- telegram indirim kanalları
- cyber monday
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X