1 Yıl mı 2 yıl mı microsoft garantili bilen var mıdır |
Xbox Series Wireless 9.Nesil Gamepad 1327 TL (6. sayfa)
-
-
Aynı konu altında defalarca konuşuldu. 2 yıl Microsoft garantili ürün.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
konuyu taradım görememiştim, gözümden kaçmış olabilir , 2 yıl ok
-
Ben de aldim haber veren arkadasa tesekkurler. Bu arada gamesir t4 pro almistimm yaklasik 10 ayda sol pad bozuldu kronik falan deniyor almayi dusunen varsa almasin bence.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Bende onu sormak için gelmiştim, karta bir iade görünüyor ama bundan mı acaba diye ?
-
39.35 bana da.
1327.43 ödemiştim.
Her birimize ayrı fiyat mı çıkarıyor bunlar?
-
Ben de tam 1327.43 ödemişim, iadeyi nasıl hesapladı bilmiyorum.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bana 39 TL iade geldi.
İçinden çıkan pil dün bitti bende. Ortalama 10 gün sürdü. Normal mi bu?
Günde 1-2 saat kullandım. Öyle hergün 10 saat çalışmadı gamepad. PC için bi ayar mevcutmu, otomatik kapanma süresi,tasarruf falan?
-
İyi bile dayanmış pil. Şarj edilebilir piller ve pil şarj cihazları var ben onlardan aldım uzun vadeli en ekonomik çözüm. 4 adet AA şarj edilebilir pil alın 2 sini kullanırken 2'si şarjda durur. Bu sayede sürekli olarak kablosuz kullanma imkanınız olur. Pilleri yüksek kapasiteli alın 2000-2500 mah gibi
Aldım bile ama 1 ay dayandığını yazmıştı bi arkadaş ondan şaşırdım biraz
-
10 yıldır Xbox un bütün sürümlerini kullandım Xbox gamepadde şarjlı pil kullanmalısın normal piller maddiyatı zorlar illa kullanacaksan da bimin pili çok iyi.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X