< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Xbox Series Wireless 9.Nesil Gamepad 1327 TL (2. sayfa)
-
-
Anladım hocam.
Acaba gümrük vergi iadesi var mı ? 3070ti almıştım 2021 Kasım'da.Form doldurdum 2bin liradan fazla vergi iadesi almıştım. Gamepadler de durum nedir ?
-
O konu hakkında fazla bilgim yok. Hocam ama vergi fazla alınırsa amazon daha sonra tekrar hesaba iade ediyor.
-
Garanti durumunda ne yapıyoruz, malum gamepad ler tamamen sürpriz ürünler. Yurt dışı Kargo ile uğraşıyor muyuz?
ekleme: kargo ücreti de iade oluyormuş
Alın geçin derim, ama koskoca 2200 yorumdan üçü pembeye ait, o kadar popüler bir ürün :)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Led Zeppelin -- 20 Mart 2023; 20:21:28 > -
Şaka maka tüm foruma pembe gamepad aldırdık ^^
-
Siyah vardı hiç kutusu acılmadık onu iade ediyorum bunu alıyorum.
-
Hocam teşekkürler bu arada. Bende aldım :)
Pembe konusunda: Kaplamacı arkadaşım var. Biraz karbon desenli kaplama yaparım. Olur biter. Koruma kılıfı işi görür.
Garanti konusunda problem yaşanıcak sanırım. En ufak bozulmada iade alacaklar, tamir olmayacak. O biraz can sıkıntısı.
-
Bluetooth kitine ihtiyaç olmadan bağlanıyor 9 uncu nesil diye biliyorum
edit: tabi PC de Bluetooth modülü varsa
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Beckonn -- 21 Mart 2023; 7:28:46 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hem 9.nesil gamepad hem de dualsense kullanıyorum. Tuşların daha yumuşak olması sebebiyle futbol oyunları dualsense ile bariz daha iyi oynanıyor bilginize.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hafif utanarak ta olsa +1 ile aranıza katılıyorum.
Kazamız mubarek olsun.
-
Gamepad renginden cinsiyetleştirme yapmak saçma bence. Ayakkabı filan olsa tamam diyeceğim. Boş yere kasıyorsunuz kendinizi.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
inial kart amazon alışverişine 100 TL cashback veriyor. Her halükarda peşin alacaksınız açın bir hesap kargo parası bedavaya gelsin.
ininalAmazon, Etsy, Alibaba, Aliexpress online alışverişlerinde ininal'lılara %10 nakit iade!https://www.ininal.com/bu-kod-calisiyor-sektorun-oncusu-ininalla-indirimler-hizli-akiyor
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cryptdlg -- 21 Mart 2023; 11:42:35 > -
Garanti satıcıdan bağımsız Microsofta kayıt edildikten sonra garanti başlıyor. Yorumlarda yazmışlar yurtdışından alsanız bile Microsoft garantili oluyor.
-
Sistem iyimiş, türkiye içinde geçiyorsa
çünkü yurtdışı amazon alışverişlerimde problem yaşadığım takdirde sadece para iadesi yapıyolardı.
-
Aynen geçer. Japonyadan aldığım kolu burada garantiye verdim sıfıı ile değişti Microsoft. On numara sistem.
Bizim yerel satıcılarda hala milleti soyma derdinde.
-
Hocam o da birşey mi benim kontrolcüm düştü ve pil kapağı kısmı kırıldı ben microsoft türkiye'yi aradım böyle böyle elinizde pil kağağı varmı ekstra diye adamlar servise gönderin dedi 1 hafta geçmeden sıfırını yollamışlardı.
Target'tan 45 dolara ladım hala target'da 45 dolar bizde indirimlisi 1300 küsür bizim esnaf bizi kazıklama derdinde
-
Konsol ve konsol aksesuarlarında ek vergi var hocam.
-
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X