Şimdi Ara

Xbox Series Wireless 9.Nesil Gamepad 1327 TL (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
116
Cevap
8
Favori
14.872
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Fiyat düşmedi, ödeme aşamasında 1327 oluyor. Gönderim ücreti var çünkü.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • -YLCN kullanıcısına yanıt

Anladım hocam.

Acaba gümrük vergi iadesi var mı ? 3070ti almıştım 2021 Kasım'da.Form doldurdum 2bin liradan fazla vergi iadesi almıştım. Gamepadler de durum nedir ?

• O konu hakkında fazla bilgim yok. Hocam ama vergi fazla alınırsa amazon daha sonra tekrar hesaba iade ediyor.

• Garanti durumunda ne yapıyoruz, malum gamepad ler tamamen sürpriz ürünler. Yurt dışı Kargo ile uğraşıyor muyuz?

ekleme: kargo ücreti de iade oluyormuş

Alın geçin derim, ama koskoca 2200 yorumdan üçü pembeye ait, o kadar popüler bir ürün :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Led Zeppelin -- 20 Mart 2023; 20:21:28 >
  • Şaka maka tüm foruma pembe gamepad aldırdık ^^

• Siyah vardı hiç kutusu acılmadık onu iade ediyorum bunu alıyorum.

• Thorak kullanıcısına yanıt

Hocam teşekkürler bu arada. Bende aldım :)

Pembe konusunda: Kaplamacı arkadaşım var. Biraz karbon desenli kaplama yaparım. Olur biter. Koruma kılıfı işi görür.

Garanti konusunda problem yaşanıcak sanırım. En ufak bozulmada iade alacaklar, tamir olmayacak. O biraz can sıkıntısı.

Bluetooth kitine ihtiyaç olmadan bağlanıyor 9 uncu nesil diye biliyorum

edit: tabi PC de Bluetooth modülü varsa

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Beckonn -- 21 Mart 2023; 7:28:46 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hem 9.nesil gamepad hem de dualsense kullanıyorum. Tuşların daha yumuşak olması sebebiyle futbol oyunları dualsense ile bariz daha iyi oynanıyor bilginize.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hafif utanarak ta olsa +1 ile aranıza katılıyorum.

Kazamız mubarek olsun.

• Gamepad renginden cinsiyetleştirme yapmak saçma bence. Ayakkabı filan olsa tamam diyeceğim. Boş yere kasıyorsunuz kendinizi.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • inial kart amazon alışverişine 100 TL cashback veriyor. Her halükarda peşin alacaksınız açın bir hesap kargo parası bedavaya gelsin.

Xbox Series Wireless 9.Nesil Gamepad 1327 TLininal
    Amazon, Etsy, Alibaba, Aliexpress online alışverişlerinde ininal'lılara %10 nakit iade!
    https://www.ininal.com/bu-kod-calisiyor-sektorun-oncusu-ininalla-indirimler-hizli-akiyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cryptdlg -- 21 Mart 2023; 11:42:35 >
  • Bucephalas B kullanıcısına yanıt

Garanti satıcıdan bağımsız Microsofta kayıt edildikten sonra garanti başlıyor. Yorumlarda yazmışlar yurtdışından alsanız bile Microsoft garantili oluyor.

Sistem iyimiş, türkiye içinde geçiyorsa

çünkü yurtdışı amazon alışverişlerimde problem yaşadığım takdirde sadece para iadesi yapıyolardı.

• Bucephalas B kullanıcısına yanıt

Aynen geçer. Japonyadan aldığım kolu burada garantiye verdim sıfıı ile değişti Microsoft. On numara sistem.

Bizim yerel satıcılarda hala milleti soyma derdinde.

• Nevfel kullanıcısına yanıt

Hocam o da birşey mi benim kontrolcüm düştü ve pil kapağı kısmı kırıldı ben microsoft türkiye'yi aradım böyle böyle elinizde pil kağağı varmı ekstra diye adamlar servise gönderin dedi 1 hafta geçmeden sıfırını yollamışlardı.

Target'tan 45 dolara ladım hala target'da 45 dolar bizde indirimlisi 1300 küsür bizim esnaf bizi kazıklama derdinde

• Konsol ve konsol aksesuarlarında ek vergi var hocam.

• Sizde kargo durumları nasıl? Benim kargo 3 gündür hareket görmemiş.

Xbox Series Wireless 9.Nesil Gamepad 1327 TL

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.