Şimdi Ara

Xbox Series Wireless 9.Nesil Gamepad 1327 TL (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
116
Cevap
8
Favori
14.931
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Tamamen oynadığınız oyuna ve süreye bağlı yaklaşık 1 ay oldu hala kullanıyorum birlikte gelen pilleri.Çok yoğun oynuyorsanız şarj cihazı alabilirsiniz ama set halinde satılan piller uygun oluyor kampanya yakalayıp almak daha mantıklı bence

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Ben de çözdüm sorunumu. Sitesinden driver indirip kurdum hemen buldu kullanabiliyorum artık. Ama hep playstation tipi gamepad kullanmıştım analoglara alışmam zor olacak gibi duruyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MustafaPoo99 -- 27 Mart 2023; 23:18:32 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Bucephalas B kullanıcısına yanıt

Hocam duracell cef 14 veya cef 22 tavsiye ederim bende cef 14 var ama amazonda indirim var cef 22 449 tl 2 tane de duracel 2500 mah alırsınız olay kapanır

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • teşekkürler arkadaşlar. duracell aşırı pahallı gerçekten.

• Ulan gece gece kafamı allak bullak ettiniz ne güzel Xbox 360 gampad le takılıyordum her an sipariş geçebilirim

Xbox 360 gampad ten buna geçmeğe değermi

• ReDLaX kullanıcısına yanıt

Hocam sorusu bile olmaz Xbox Series Wireless 9.Nesil Gamepad 1327 TL 

• Pc için alsam mı diye düşünüyorum çok kullanmam muhtemelen ama önceki ve gelecekte olan fiyatları düşününce alasım geliyor

Ben daha önce PS4 ve Logitech in 10 yıllık gamepadini kullanıyordum ikiside ömrünü yitirdi ve kanser ediyordu.

Memnunum premium gamepad budur diyorsun ama tutuşlar biraz farklı oda alışma meselesi benim için

Merhaba hocam sipariş geçtim ama başka satıcı mavi rengi daha ucuza veriyor acaba bu pembeyi iptal edip mavi alsam ama pembe de direk Amazon satıyor kafam çok karışık lütfen yardım edin

Hocam pembe de gayet güzel amazon satıcılı olduğu için onu al. Tek kötü yanı arka tarafı beyaz muhtemelen çabuk kirlenir ama mavinin de beyaz. Xbox hesabıma kayıt ettim mayıs 2025 e kadar garantili.

• Kaynanama aldım, yoksa bizim gibi delikanlıların ne işi olur pembeyle Xbox Series Wireless 9.Nesil Gamepad 1327 TL 

• Ben de karima alacagim

• -YLCN kullanıcısına yanıt
    Microsofta kaybedince garanti 1 yıl mı 2 yıl mı oluyor? Yapan arkadaşlar açıklarsa seviniriz

• Sleepwake33 S kullanıcısına yanıt

2 yıldan fazla oluyor.

Xbox Series Wireless 9.Nesil Gamepad 1327 TL
  • Sleepwake33 S kullanıcısına yanıt
    Biraz önce kayıt ettim 2 sene garanti 👍

Xbox Series Wireless 9.Nesil Gamepad 1327 TL

• Siparişim biraz önce teslim edildi rengi görsellerden çok daha güzelmiş kırmızıya yakın ve kaydınıda yaptırdım 16.05.2025 tarihine kadar garantili 8. Nesile göre titreşimini biraz azaltmışlar ama ele oturma ergonomisini ve dpad kısmı ciddi ölçüde geliştirilmiş memnun kaldım

• Evde 1 tane mavisi var. Dualsense alırım diyordum 2. Olarak ama sanırım bunu alacağım yine ya.

• Dün ürün benim de elime geçti. Kaydımı yaptırdım ve 2 yıl 2 aylık garantiyi aldım. Bu arada bence rahatsız edici bir pembe tonajı yok kolda. Youtube'da bir video vardı orada önceki nesildeki pembeye kıyasla tonajının bariz iyi olduğu görülüyordu. İkinci el fiyatına sıfır garantili ürün alıyorsunuz bence renk konusunu çok da dürtmeye gerek yok :) Tabi siyah veya beyaz kol için fırsatlar olur orası ayrı. Konu sahibi arkadaşa da teşekkür ederim almayı düşünüp dururken iyi oldu bu :)

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.