Xbox Series Wireless 9.Nesil Gamepad 1327 TL (3. sayfa)
-
-
Bu renk delikanlı adamı bozar
-
2017 de mavi ve pembe almıştım.
Msi i7 3.nesil laptop da ki Bluetooth 4.x ile verim alamadım sonrasında xbox receiver almıştım. (25€ = 75₺ gelmişti)
Şuan BT 5.1 anakart kullanıyorum bununla nasıl çalışıyor denemedim ama BT 4.x de çok verimli kullanamamıştım. Xbox receiver bağlantı hızı olarak da güzel.
amazonXBOX One USB Kablosuz Oyun Alıcı Adaptörü PC Bilgisayar Dizüstü Bilgisayar Windows 10 içinhttps://www.amazon.com.tr/Kablosuz-Al%C4%B1c%C4%B1s%C4%B1-Adapt%C3%B6r%C3%BC-Denetleyiciye-destekler/dp/B07FS76X75/ref=sr_1_1?__mk_tr_TR=%C3%85M%C3%85%C5%BD%C3%95%C3%91&crid=1X58U0YTZ110R&keywords=xbox+receiver&qid=1679784397&s=videogames&sprefix=xbox+receive%2Cvideogames%2C108&sr=1-1Fiyat : 400₺ ~
-
Benimki geldi, kalitesi hissiyatı cok güzel.
İçinden 2 adet pil çıkıyor.
pembesine falan bakmayın baya iyi
-
Fiyat düşmüş heralde bende 1171 çıkıyo sepette
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
güle güle kullanın hocam garanti için kaydettirmeyi unutmayın
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
sizde 100 tl daha uygun gözüküyor demin baktım hala 1271 tl ödeme ekranında vergide ekleniyor fiyat artıyor
Ödeme ekranında eklenmedi bende düştü hatta:)
Hocam hesabınızda bir terslik var itopik bir olay olmuş ödeme ekranında fiyatın artması gerekiyor vergileri siz toplamıyorsanız :D
Xbox One X kullanıyorum.
Almaya değer mi arkadaşlar? 8. nesil ile arada ciddi bir fark var mı ?
Fikir verebilirseniz sevinirim. Teşekkürler...
-
Aliexpressten kılıf almıştım hoşgeldin kuponu ile vergi dahil 54 TL ye geldi kargo beleş.
Dağıtım merkezine gelmiş kol daha gelmedi :)
Kuponu yeni hesaplara veriyor.
Almak isteyen olursa
TRY 104.22 35% İndirim | IVYUEEN anti-alip yumuşak koruyucu cilt için XBox serisi X S çekirdek denetleyici silikon kılıf kavrama Gamepad MixColor koruyucu kapak
https://www.aliexpress.us/item/3256804627544985.html?gatewayAdapt=glo2usa4itemAdapt&_randl_shipto=US
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -YLCN -- 27 Mart 2023; 12:39:17 >
Benim kargomda geldi ve bu siteye kaydettim. Teşekkürler
Kutudan beleş gamepass çıkmıyor muydu
Güncellemesi varmış onuda unutmayın
Group: Op PeopleyoutubeBu videoda Xbox kumandanızı nasıl güncelleyebileceğinizi öğrenecek ve varsa, kumandanızdaki sorunları tespit edebileceksiniz. "En son piyasaya sürülen Xbox Series kumandalarında bulunan bağlantı kesilme sorununuzu çözmek istiyorsanız bu video tam size göre." ======================== ♕]~|GOP Gururla Sunar|~[♕ ======================== Daha çeşitli oyun ve tutorial videoları için bize öneride bulunmayı ve bizi önermeyi unutmayın. →İletişim için: group.op.people@gmail.comhttps://www.youtube.com/watch?v=1z6HeYWILfA
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bucephalas -- 27 Mart 2023; 15:42:15 > -
Hocam bende 8. Nesil var bunuda aldım fiyatı çok uygun internette satılan cihanların 800 tl altında 2 yıl garantili yedek almakta fayda var gibi
8. Nesillerin kutusunda 30 günlük çıkıyordu code şeklinde ama bu cihazlarda ne yaptılar bilmiyorum güle güle kullanın
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TrollSlayer -- 27 Mart 2023; 16:23:10 >
-
Benim cihaz da gelmiş tp link ub500 kullanıyorum ama bir türlü bulamadı bilgisayar gamepadi
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Hocam desteklemiyor mu acaba?
Ürünün yorumlarında kullanan var aslında Xbox kolu siz hata yapmış olabilirsiniz bir yerde
www.hepsiburada.comTP-Link UB500 Bluetooth 5.0 Mini USB Yorumlarıhttps://www.hepsiburada.com/tp-link-ub500-bluetooth-5-0-mini-usb-adaptor-pm-HBC0000125QH1-yorumlari?sayfa=1&arama=Xbox&ozellik=&keywords=
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 07kubi07 -- 27 Mart 2023; 20:11:43 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
aynı ürün var bende de, sorunsuz ekledim. bluetooth cihaz ekle-bluetooth seçeneğinde gözüküyor xbox controller eşleştirme modunda ise .
-
Aynı adaptör var bende anında buldu.
Aratırken xbox ikonuna basıp, ardından arkasında bi düğme daha var onada basıcaksınız (L1 in yanında, type C girişinin üstünde)
-
Pil için tavsiyeniz varmı? Çift kalem pil ile nekadar gidiyor ortalama acaba? Doldurabilir pil bakalım şimdiden :)
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X