< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Xbox Series Wireless 9.Nesil Gamepad 1327 TL (5. sayfa)
-
-
type c kablosu ile kablolu bağlayın ne gerek buna bu kadar para vermeye
-
hocam bluetooth üzerinden bağlanabiliyorsunuz boşuna buna para vermeyin
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Benimki de bugün geldi kılıf almıştım. Ama boşuna almışım rengi çok güzelmiş.
-
Rengi çokta kötü değilmiş kervanına benide ekleyin.
-
Linkini attığınız kılıftan bende aldım hocam, koruyucu olarak bir işlevi var mıdır? Çizikten falan korur sanırım. Yada yere düşse bir ise yarar mı kılıf?
Çizikten koruyabilir. Ama yere düşerse korur mu bilemem :)
Daha elime geçmedi net birşey diyemiyorum.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Hayatı klavye mouse oyunculuğuyla geçmiş biri olarak bende aldım bakalım alışabilecek miyim? Almamın en büyük sebebi yatarak oyun oynamak
Bilgisayarımda Bluetooth yok arkadaşlar. Bunun kutusundan kablo çıkıyor mu? Kablolu bağlayabiliyor muyuz?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Type-C ile PC'ye bağlayabilirsiniz
Bu kablo kutusundan çıkıyor mu? Yoksa kablo mu almam lazım?
-
Bildiğim kadarıyla kutudan çıkmıyor, çıkan kutularda dışında USB kablo yazıyor.
Sizin kendinizin alması daha mantıklı ama, yerinizde olsam 3 metre kablo alıp sırtımı yaslayıp oynardım
-
Sağolun hocam, şuan satıcıda Amazon Germany yazıyor. Sorunsuz gelir mi, belge falan gerekecek mi biliyor musunuz acaba?
-
Hocam her şeyi onlar ayarlıyor, siz sırtınızı yaslayıp bekliyorsunuz
-
Sağolun hocam.
-
Bende dandik bir aparat var inşallah sıkıntı olmaz
akakce.comDark DK-AC-BTU50 Bluetooth Adaptör Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçehttps://www.akakce.com/bluetooth-adaptor/en-ucuz-dark-dk-ac-btu50-fiyati,740204065.html
bende geçtim sipariş hade hayırlısı pembe rengi soran olursa 3 yaşındaki kızıma aldım derim 😂
Hayırlı olsun.
Yalnız BT adaptöründenmi bilemedim ama 10-15 snlik kesinti oluyor çok nadiren. Fifada maçın ortasında bağlantı gitti ve kaleme gelemeyen rakip o sırada golü attı baya sinir bozucuydu. Kullandığım adaptörde tplink, kaliteli sayılanlardan.
-
Hocam eskiden bende dark kullanırdım sıkıntı yaşamamıştım ama şuan da tp link 4.0 kullanıyorum ondan daha çok memnunum
Adaptör ve gamepad doğrudan birbirini görmeliler. Arada metal, ahşap vb. engel olmamalı.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X