Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 LOGITECH G PRO X 7.1 GAMING KULAKLIK SIFIR (KABLOLU) Son Fiyat. Satın Al 28 Nisan 2023 15:13 1 1 LOGITECH G PRO X 7.1 GAMING KULAKLIK SIFIR (KABLOLU) Son Fiyat. Ürün 20 Ocak 2023 tarihinde itopyadan alınmıştır. Kullandıktan 3 gün sonra rahat edememem ve sesinin tatmin etmeyişi nedeniyle iade etmek istedim fakat bildiğiniz gibi hijyen cart curt diyip almadılar fakat değişim yaptılar. Tabi garantide geçen sürede helak oldum. Ürün geldi fakat kullanmayacağım. Hiç açmadım güvenlik bantları üzerinde duruyor. 2 yıl garantilidir. Faturası ile birlikte eksiksiz gönderilecektir. Kargo evimin dibinde gün içi olursa hemen en olmadı ertesi gün direkt kargolayacağım. Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 2000 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Evet Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Tekirdağ Kargo Ücreti : Gönderici Öder Kargo Şirketi : Sürat Kargo İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün LOGITECH G PRO X 7.1 GAMING KULAKLIK SIFIR (KABLOLU) Son Fiyat. Steam GIFT %20 İndirimli. i5 6600 + Msi B150 Gaming M3 Samsung S22D300 21.5" 60Hz Monitör Fiyat Revize Acil