Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 Logitech g pro x superlight kutusuz faturasız Satın Al 1 Haziran 2024 12:44 1 1 Logitech g pro x superlight kutusuz faturasız Kutusuz ve faturasız şarj kablosu yok ama ben kendimden vereceğim Laptop alırken Yanında hediye olarak verildiTL olarak düşündüm Bir kusuru yok kendi farem olduğu için satıyorum Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 800 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Samsun, Atakum Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : MNG Kargo İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün Soundblaster katana v2x Rog delta s wireless 13.09 faturalı Pg32ucdm 18.09.24 vatan bilgisayar faturalı asus rog zephyrus g16 ryzen 370 hx ai ve rtx 4070 model
@gumusbilgisayar isimli kullanıcıya rezerve edildi < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün Soundblaster katana v2x Rog delta s wireless 13.09 faturalı Pg32ucdm 18.09.24 vatan bilgisayar faturalı asus rog zephyrus g16 ryzen 370 hx ai ve rtx 4070 model