Şimdi Ara

Logitech G Pro X Superlight 2 Siyah Sıfır Jelatinli

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
158
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul İlan Türü #Satılık Kondisyon #Sıfır Ekipman Türü #Mouse Bağlantı Tipi #Kablosuz
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al
    1
    1 Logitech G Pro X Superlight 2 Siyah Sıfır Jelatinli

Merhabalar herkese. Arkadaşımın turnuvadan kazanıp bana sattığı ama benimde ihtiyacım olmadığından elime geçen bu mousu satıyorum. Ürün sıfır açılmamış jelatinli. Garantisi hakkında bir fikrim yok. İsterseniz İstanbul içi elden verebilirim, kargoyla da yollayabilirim. Fiyat olarak 4000 tl düşündüm.

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Fiyat : 4000 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Evet Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İstanbul Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık

• 2 yıl garantili bir ürünü 4900e alınabiliyor kendi adımıza faturalı ve taksitli şekilde, şuan neden garantisiz bir ürüne 4000 verelim hocam ?

• djoguzhan55 kullanıcısına yanıt

Haklısınız tabiki ama bu da sıfır sonuçta. Fiyat konusunda da pazarlık yapabilirim kesin fiyat budur diye belirtmedim. Taksit için sarı siteden falan ilan açabilirim alıcı isterse, hem kargo da ücretsiz olmuş olur.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.