Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 Alınık 3080ti Satın Al 27 Aralık 2023 01:39 1 1 Alınık 3080ti Merhabalar değerli hocamlar. Mümkünse İstanbul içi, kutulu, temiz, aşırı sesli ve sıcak çalışmayan 3080ti arıyorum. Daha altı olmuyor çünkü monitor ekranı 4k ve 3080 cidden düşük kalıyor onun için. Daha üstüne de bütçem yetmiyor. Amd tarafınıda sevmiyorum çünkü dlss yok, fsr teknolojisini yeterli bulmuyorum. Varsa elinizde burdayım, nolur çok pahalı tekliflerle gelmeyiniz. 1 haftadır arıyorum bulamadım. Dedim bari ilan açayım belki kolaylaşır. Kolaylıklar dilerim herkese Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 1 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İstanbul Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün Logitech G Pro X Superlight 2 Siyah Sıfır Jelatinli Alınık 3080ti [SATILMIŞTIR] Satılık Nintendo Switch V1 Kırılabilir Versiyon Referans İlanı - God of War 3 remastered