Bildirim
Logitech G Pro X Superlight 2, vs Razer Deathadder V3Pro, vs Razer Viper V2 Pro
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
4 Misafir - 4 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
Bende Gpro X Superlight, Deathadder V2 ((eloshape göre DV3 biraz daha yüksek)) ve viper v2 pro var. Orta boy elim var Deathadderda çok rahat edemedim ama birde ağır bende ki (80 gr). G pro, Viper'a göre daha yüksek, ikisinide aktif olarak kullanıyorum ama superlight biraz daha rahat geliyor kullanımda. Deneme imkanın varsa Vatan, Teknosa gibi bir yerde dene. Ama Benim önerim satış sonrası desteğini de hesaba katarak Logitech olur. Bunların haricinde daha uygun fiyata Scyrox ta çok hoşuma gitti V8 incelemesine Rtings'ten bakabilirsin. Fiyatı da bu farelere göre baya uygun, kalite anlamında da kötü değil. Tabi bir razer yada logitech değil ama beklediğimden çok daha iyi bir kaliteye sahip.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X