Selamlar. Logitech G213 kullanıyorum, gayet beğenerek kullanıyorum harika bir cihaz. Ama, patronumda g613 vardı ve romer-g switch sesi hoşuma gitti. Basış olarak pek fark olduğunu düşünmüyorum ama o biraz daha sert sanırım. G613 almak istiyorum çok ama pahalı (bu arada 2. el bakıyorum hep). Elimde G213 ve INCA IKG-444 Ophira var, ikisi de ter temiz ve fatura kutu garantili. İkisini de satışa koydum. İkisini satsam edeceği 450₺ falan. Eğer acele olsun dersem 400₺. G613 maalesef o fiyatlara satmıyorlar. Bende G serisinden, romer-g tadı veren tüm klavyelere bakıyorum ama hangisi daha iyidir bilemiyorum. Yazılımcıyım, g213 harika geldi çünkü eskiden parmaklarım yorulur yazmak ağır gelirdi bir yerden sonra, klavye değiştirme hissi olurdu, 213'de olmuyor ama eminim 613 daha iyi. Madem 613 alamıyorum bende diğer modellere bakayım dedim 2. el, onlarda fiyatı uygun olan var olmayan var vb. ama sanki her romer-g aynı değil gibi geldi. Ben özellikle bu sağ köşede ses açma kapama, müzik geçme tuşlarını çok sevdim, onlar olsun istediğim için 413ler pek sıcak gelmedi. Onun dışında g410 ise sanki romer-g nin eski versiyonuymuş da membranmış gibi bir görüntü oluşturdu bende nedense. Öyle, illa logitech romer-g olmasına gerek yok ama o hissi verecek, o güzellikte olacak, abi adamlar yapmış diyebileceğim ve fiyatı da karşılayabileceğim klavye arıyorum elimdekileri satarak. Tavsiyeleriniz nelerdir? teşekkürler. |
Bildirim