Ürün sıfır ve kutusundaki tüm aksesuarlar ile gönderilecektir
30 Gün icindeki sıkıntılarda birebir değişim mümkündür
Ürünler sıfırdır sadece denenmiştir veya bir kaç gün kullanilmiştir o kadar kesinlikle tertemiz kutusunda sıfır aksesuarlari ile gönderilecektir(ekranlarda ufak tefek sorun teşkil etmeyecek kılcal cizikler olabilir)
Ürün fotolari temsili değil birebir ürünlere ait fotolardir ne görüyorsaniz o gönderilecek...
Ürün içeriği şöyledir
Logitech G19 Gaming Klavye(1 Adet)
Logitech G19 Kurulum Cd si (1 Adet )
Logitech G19 Bilekler için desteklik aparati(1 Adet )
Logitech G19 için Nalin Marka Adaptör (1 Adet)
Logitech G19 Kullanim Kilavuzlari
Lütfen Rica ediyorum pazarlik teklifleri icin ne arayin ne pm atin cevap vermiycem artik
İstediğim Fiyat 220 TL dir
Alan arkadaşlara sorabilirsiniz ürünleri...
Logitech G19
Ürün sıfır ve kutusundaki tüm aksesuarlar ile gönderilecektir
30 Gün icindeki sıkıntılarda birebir değişim mümkündür
Ürünler sıfırdır sadece denenmiştir veya bir kaç gün kullanilmiştir o kadar kesinlikle tertemiz kutusunda sıfır aksesuarlari ile gönderilecektir
Ürün içeriği şöyledir
Logitech G19 Gaming Klavye(1 Adet)
Logitech G19 Kurulum Cd si (1 Adet )
Logitech G19 Bilekler için desteklik aparati(1 Adet )
Logitech G19 için Nalin Marka Adaptörü yoktur...!!!
Logitech G19 Kullanim Kilavuzlari
Lütfen Rica ediyorum pazarlik teklifleri icin ne arayin ne pm atin cevap vermiycem artik
İstediğim Fiyat 145 TL dir
Ürünün ucuz olma sebepleri şunlardir ekranda ki kılcal ciziklerin belirginliği fakat kesinlikle ekran acildiğindan zerre kadar etki etmiyor
adaptörünün olmayişi
ve 3 tuşunun çalişmiyor olmasi tamir ettirebilirsiniz pek bir fikrim yok fakat 2 adet başlat tuşu ile son resimde görüldüğü üzere başlat tuşunun sağindaki tuş çalişmamakta
bunlari programlanabilir tuşlar ile programlayabilirsiniz pek bir sorun teşkil edeceğini sanmiyorum sorunuz olursa pm atabilirsiniz...
Logitech g330 Ürünüdür
Ürün Hafif olmakla birlikte ses düzeyi tahmin edeceğinizden yüksektir , uzun süreli kullanimlarda kulağa rahatsizlik vermez