Şimdi Ara

Logitech G300S Hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
666
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar yeni bir mouse almak istiyorum.Logitech G300s modelini beğendim.Sizce nasıl,pişman eder mi?Ayrıca küçük diye yorumlar okudum gerçektende o kadar küçük bir mouse mu?Sizin de tavsiyelerinizi bekliyorum.

• mouse küçük ama ele oturuyor. o tarz mouselar claw(pençe) ya da finger tip tutuşlar için uygun oluyor. palm da tutabiliyorsun tabi tamamen kavrayıp. bence küçük olması eğer elin fırıncı küreği gibi değilse sorun olmaz.
  • fen0men0 kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler.Peki o fiyat için en uygun mouse g300s midir ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Furkan573

Teşekkürler.Peki o fiyat için en uygun mouse g300s midir ?
    dediğim gibi biraz küçük bi mouse. ben de g100 kullanıyordum elim de bayağı küçük iyiydi hoştu. bi de o fiyatahttp://www.hepsiburada.com/bloody-v3-multi-core-siyah-holeless-oyuncu-mouse-p-BD302026 bu var bunu denedim. sensör ya da malzeme bilmiyorum ama çok güzel ele oturuyor. ergonomik bir tasarımı var bi de buna bakabilirsin. forumda arat yorumları :)

Mağazadan alıcağım.Vatanda 95 lira o mouse.G300s aklıma oturdu.Zaten çok fazla oyun oynamam.Cs Go oynuyorum sadece fps olarak.Bana yeter herhalde.Peki mousepadlerin farkı oluyor mu?Çok ucuzu da var pahalısıda,yoksa görsellik mi ?Teşekkürler cevaplarınız için
  • quote:

Mağazadan alıcağım.Vatanda 95 lira o mouse.G300s aklıma oturdu.Zaten çok fazla oyun oynamam.Cs Go oynuyorum sadece fps olarak.Bana yeter herhalde.Peki mousepadlerin farkı oluyor mu?Çok ucuzu da var pahalısıda,yoksa görsellik mi ?Teşekkürler cevaplarınız için
    g300s yerine g302 tercih etmeniz daha iyi olur
  • Furkan573 F kullanıcısına yanıt
    hocam bende QCK medium var bence en ideali o bundan önce frisby oyuncu mouse padi diye bişey vardı iyi geliyordu buna gecince çok fark varmış anladım. bence orta boyut bi qck ya da muadili yeterli olacaktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fen0men0 -- 28 Ocak 2016; 18:53:47 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    logitech g402 mouse sorunu
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
    Hocam 10 liralık mousepad ile sizin önerdiğiniz mousepadin ne farkı var?Almaya değer mi ?
    Yukarda anlattim yanlis yazmisim frisby mouse pad vardi oyuncu diye. Sonra nedense gaza geldim teknosadayken aldim cok fark var hassasiyet farki diğer mousepad takiliyormus hani bu cs goda fark ediyordu bu durum. Internette bu mousepadin muadilleri var onlara bakabilirsin daha uyguna akasa falan vardi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: fen0men0

Yukarda anlattim yanlis yazmisim frisby mouse pad vardi oyuncu diye. Sonra nedense gaza geldim teknosadayken aldim cok fark var hassasiyet farki diğer mousepad takiliyormus hani bu cs goda fark ediyordu bu durum. Internette bu mousepadin muadilleri var onlara bakabilirsin daha uyguna akasa falan vardi.
    beyler benimde şöyle bir sorunum var m325 kullanıyorum küçük geliyor g300s m325 den büyükmü? almaya değermi acayip derece oyun oynamıyorum internette çok gezerim tomb raider oynarım o kadar. sizce g300s fiyatında ne almalı g300s mi başka bişey mi?
    Hocam bugün vatana gittim.Elime g300s i aldım almışken ordaki adama sorayım dedim nasıldır diye falan sonra adam sakın alma falan dedi.G300s i aşırı derecede kötüledi elimin aşırı büyük olmamasına karşın o ele olmaz falan dedi ve bana everest rampage smx r1 almamı söyledi ve aldım ayrıca everest rampage mousepad aldım 90 lira tuttu sizce yanlış mı yaptım?Geri iade edebilirim.Arkadaşlar lütfen yardımcı olun.

Evet biraz yanlis olmus everestin elektronik urunlerini pek tercih etmemek lazim ayni paraya bence logitech her turlu kalitelidir uretim hatasi olmadigi surece bence degistirin.

• The Loner kullanıcısına yanıt
    G302 cs:go için uygun mu sizce?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tristan23

G302 cs:go için uygun mu sizce?

Fiyata göre uygun..Ayrıca Steelseries Rival 100 de olabilir
  • Beyler şimdi daha iade etmedim ama mouse çok kötü gelmedi nedense acaba ilk günler diye güzel mi geliyor yoksa everestten gerçekten uzak mı durmalıyım.10 gün süresi var iade için.
  • quote:

Beyler şimdi daha iade etmedim ama mouse çok kötü gelmedi nedense acaba ilk günler diye güzel mi geliyor yoksa everestten gerçekten uzak mı durmalıyım.10 gün süresi var iade için.

Çabuk iade et zaman varken

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
    Abi Rival 100 de yanları soyuluyor vs. tarzında eleştirler var. Cs:go için uygunsa onu almayı isterim ikamet ettiğim yerin yakınında DR var ve mağazada 100 liraya satıyorlar son 2 3 tane var ellerinde sizce almalı mıyım?
  • quote:

Abi Rival 100 de yanları soyuluyor vs. tarzında eleştirler var. Cs:go için uygunsa onu almayı isterim ikamet ettiğim yerin yakınında DR var ve mağazada 100 liraya satıyorlar son 2 3 tane var ellerinde sizce almalı mıyım?
    g300s aldım 59 tl ye geldi hb den çekimvardı. valla onun öncesinde m325 kullanıyordum vallahi eziyet çekiyormusum çenpe şeklinde elim ağrıya ağrıya bi hal oldu. şuan g300s ile gayet rahatım kullanım olarak ellerim çokbüyük değil.
  • quote:

Hocam yanları soyulan model eski Steelseries Rival modeli...Şuan Rival 100 modeli yeni bir model..Bence bütçenize uygun , özellikle de fps oyuncuları için uygun orta boy bir mousedur..100 tl ise al gitsin direk
    Teşekkür ederim hocam inceleyeceğim.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.