Şimdi Ara

Logitech M325 kullananlardan yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
54
Cevap
1
Favori
11.657
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaslar kablosuz logitech mouse almayi dusunuyorum ve bu modeli begendim. m325 kullanicilarindan cevap bekliyorum mouse'tan memnunlarmi acaba? kablosuz mousetan beklentilerim:
    1- Uzun pil ömru
    2- en az 5 metre cekim gucu
    3- ele kolay ve guzel oturmali, ergenomik olmasi
    bu isteklerimi m325 karsilayacagini dusundum. oyun oynamak gibi isteklerin yok. laptopta kablosuz mouse kullanmak istememden dolayi almak istiyorum. dusunceleriniz, kullanici yorumlariniz nedir bu mouse icin. cevaplariniz icin tesekkurler.

son olarak sormak istedigim windows xp ile uyumludur degilmi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahmckr -- 27 Şubat 2012; 20:38:51 >

• Ben yaklaşık 2 haftadır kullanıyorum aleti.Ele oturuyor,rahat,bileği daraltmıyor.Çeşit çeşit dizayna sahip pek hoş bir şey imiş.Vatan Computer'da haftasonları World ve Axess için %25 indirim oluyordu o ara aldım bende 38 TL'ye

Öneririm bence güzel cihaz özellikle de scrollun sağa sola yatması hoş
  • Bu mauseyi bugün vatan dan aldım 5 taksit 45 liraya üstü desenli olan modelini bir hafta önce frisby marka bi mause almıştım zulüm gibi bir hafta geçirdim ucuz etin yahnisi olmaz sözünü onaylayan bir olaydı benim için 20 liram boşa gitti ama logitech bambaşka bişe hocam adamlar yapmışlar ya ben microsoftta kullandım ama logitech bu fiyata en iyisi bence ...
  • Arkadaşlar 1-2 ay önce aldığım m325 logitech mausum, bu sabah çalışmadı... Pil göstergesi kırmızı yandı söndü... Dedim pili bitti gittim pil aldım olmadı... GP şarjlı pilim vardı şarj ettim taktım olmadı... Olmadı olmadı siz ne diyorsunuz bu işeee arkadaşlar özel pilimi var.. Nedir bu iş...
  • Arkadaşlar 1-2 ay önce aldığım m325 logitech mausum, bu sabah çalışmadı... Pil göstergesi kırmızı yandı söndü... Dedim pili bitti gittim pil aldım olmadı... GP şarjlı pilim vardı şarj ettim taktım olmadı... Olmadı olmadı siz ne diyorsunuz bu işeee arkadaşlar özel pilimi var.. Nedir bu iş...

Arkadaşlar hangi pili kullanmalıyım bilginiz var mı ....
  • quote:

Orijinalden alıntı: delisin_58

Arkadaşlar 1-2 ay önce aldığım m325 logitech mausum, bu sabah çalışmadı... Pil göstergesi kırmızı yandı söndü... Dedim pili bitti gittim pil aldım olmadı... GP şarjlı pilim vardı şarj ettim taktım olmadı... Olmadı olmadı siz ne diyorsunuz bu işeee arkadaşlar özel pilimi var.. Nedir bu iş...

Pili çabuk bitmiş büyük ihtimalle mauseda sıkıntı var diye düşünüyorum düşürdüysen falan yani olabilir fikrimce ... Geçmiş olsun ...
  • Teşekkürler cevabın için teknik servise yolladım alırkende bana 18 ay şarj süresi var dediler 1 ay gitmeden nakavt oldu :((
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Logitech G230 alsam mı?
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Arkadaşlar 1-2 ay önce aldığım m325 logitech mausum, bu sabah çalışmadı... Pil göstergesi kırmızı yandı söndü... Dedim pili bitti gittim pil aldım olmadı... GP şarjlı pilim vardı şarj ettim taktım olmadı... Olmadı olmadı siz ne diyorsunuz bu işeee arkadaşlar özel pilimi var.. Nedir bu iş...

Duracell kullanmanızı öneririm, hatta bazı satıcılar sadece duracelle çalışıyor diyorlar ne kadar gerçektir bilinmez. Çünkü ben mouse aldıgımda içinden duracell değil gp çıktı ve gayet iyi çalışıyor. Bu arada m325 almadım m235 aldım. Buda gayet sorunsuz hatta baya iyi ancak şöyle bir şey varki mouseta ne kadar tus olursa kullanımı çok daha kolay ve basıt oluyor. Memnunun ama eğer indirimde logitech daha fazla tusları olan mouse gorursem alırım.

• Evet hocam duracell pilinide denedim ama nafile verdim teknik servisine bakacazzzz artık
  • arkadaşlar bu mouse küçük laptop için olan mouselardan mı ? eğer küçükse almayı düşünüyorum da , büyük mouselardan hoşlaşmıyorum . :(
  • ben m235 aldim gayet memnunum öneririm sizede. ayrica dediginiz gibi kucuk, tam laptop icin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • resminde küçük gözükmüyor çünkü :( teşekkür ederim gg de birisini buldum 45 tl e satıyor sanırım ondan alacağım . 50 liraya gelir muhtemelen kargo ile..
  • ürünün en güzel artısı alıcısının başka bir logitech unifying alıcısıyla eşleştirilip tek çalısması. yani logitech bir kablosuz klavye aldıgınızda 2. bir alıcı takmanıza gerek yok. iyi günlerde kulanın.
  • bu üründen gerçekten memnun olan baya bi insan varmış, seviyorum bu forumu ilk laptopumu da burdakilerin sayesinde almıştım hala sapasağlam diğer ürünlerde de çok yardımcı oldu bu forum ..

Ey ahali... çok saolun...
  • quote:

Orijinalden alıntı: westernblew

resminde küçük gözükmüyor çünkü :( teşekkür ederim gg de birisini buldum 45 tl e satıyor sanırım ondan alacağım . 50 liraya gelir muhtemelen kargo ile..

yakınlardaki bi teknoloji marketinden alsan daha mantıklı bence aynı fiyata gelir hatta dahada az olma ihtimali var tabi yinede siz bilirsiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kucuk Bey

quote:

Orijinalden alıntı: westernblew

resminde küçük gözükmüyor çünkü :( teşekkür ederim gg de birisini buldum 45 tl e satıyor sanırım ondan alacağım . 50 liraya gelir muhtemelen kargo ile..

yakınlardaki bi teknoloji marketinden alsan daha mantıklı bence aynı fiyata gelir hatta dahada az olma ihtimali var tabi yinede siz bilirsiniz

evet dostum bende aynı şeyi düşünüp dün uğradım teknosaya, fiyatı elli lira idi bide microsoft un mouse u vardı kablosuz o da 40 lira idi. Sanırım aynı mouse u gold vatan vs den 40 tl ye alabilirim gg dede 40 tl ye satıyor zaten.. Mouse hoşuma gitti gerçekten..

• Microsoft'tansa Logitech i öneririm yani banada öyle önerdiler Vatandan 5 taksit 45 liraya almıştım ben En azından korgo geldi gelmedi derdin olmaz garantisinide başlattırırsın alınca
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahmckr

quote:

Duracell kullanmanızı öneririm, hatta bazı satıcılar sadece duracelle çalışıyor diyorlar ne kadar gerçektir bilinmez. Çünkü ben mouse aldıgımda içinden duracell değil gp çıktı ve gayet iyi çalışıyor. Bu arada m325 almadım m235 aldım. Buda gayet sorunsuz hatta baya iyi ancak şöyle bir şey varki mouseta ne kadar tus olursa kullanımı çok daha kolay ve basıt oluyor. Memnunun ama eğer indirimde logitech daha fazla tusları olan mouse gorursem alırım.

Arkadaşlar garantiye yollamıştım mausu ve geldi ama sorun aynı hangi pili denersem deneyim kırmızı ışığı yanıp sönuyor ve pc ile bağlantıyı kurmıyor... Duracellide denedim panasonıc, gp şarjlı pilleride ama nafıle ne iştir yaa siz hangi pili kullanıyorsunuz ben aldıgımda içinden çıkan pil 1 ay gitmişti oysa 18 ay pil süresi diyorrr...

Şimdi ne yapsam garantiye tekrar mı yollsam.....

• 1 ay önce aldım içinden gp çıktı. ben aldığımdan zamandan itibaren pili aynı seviyede
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ahmckr

quote:

Arkadaşlar garantiye yollamıştım mausu ve geldi ama sorun aynı hangi pili denersem deneyim kırmızı ışığı yanıp sönuyor ve pc ile bağlantıyı kurmıyor... Duracellide denedim panasonıc, gp şarjlı pilleride ama nafıle ne iştir yaa siz hangi pili kullanıyorsunuz ben aldıgımda içinden çıkan pil 1 ay gitmişti oysa 18 ay pil süresi diyorrr... B

Şimdi ne yapsam garantiye tekrar mı yollsam.....

tekrar yollayın bence düzelene kadar yollayın hatta zaten aynı sıkıntı 6. kez tekrarlarnırsa yenisini vermek zorundalar usb de bi sıknıntı yok değil mi olabilir yani buda...Ben alalı 1 ay falan oldu bi sıkıntı yok şükür pilde hep aynı seviyede yani bence pille alakalı bişe değil zaten kaliteli pillerde kullanmışsın mause ile beraber bi kağıt gelmedi mi yapılarn işlemler, işlem gören parçalar vs vs

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.