Şimdi Ara

Logitech M325 kullananlardan yardım (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
54
Cevap
0
Favori
11.667
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Kucuk Bey

quote:

Orijinalden alıntı: delisin_58

quote:

Orijinalden alıntı: ahmckr

quote:

Arkadaşlar 1-2 ay önce aldığım m325 logitech mausum, bu sabah çalışmadı... Pil göstergesi kırmızı yandı söndü... Dedim pili bitti gittim pil aldım olmadı... GP şarjlı pilim vardı şarj ettim taktım olmadı... Olmadı olmadı siz ne diyorsunuz bu işeee arkadaşlar özel pilimi var.. Nedir bu iş...

Arkadaşlar hangi pili kullanmalıyım bilginiz var mı ....

Duracell kullanmanızı öneririm, hatta bazı satıcılar sadece duracelle çalışıyor diyorlar ne kadar gerçektir bilinmez. Çünkü ben mouse aldıgımda içinden duracell değil gp çıktı ve gayet iyi çalışıyor. Bu arada m325 almadım m235 aldım. Buda gayet sorunsuz hatta baya iyi ancak şöyle bir şey varki mouseta ne kadar tus olursa kullanımı çok daha kolay ve basıt oluyor. Memnunun ama eğer indirimde logitech daha fazla tusları olan mouse gorursem alırım.

Arkadaşlar garantiye yollamıştım mausu ve geldi ama sorun aynı hangi pili denersem deneyim kırmızı ışığı yanıp sönuyor ve pc ile bağlantıyı kurmıyor... Duracellide denedim panasonıc, gp şarjlı pilleride ama nafıle ne iştir yaa siz hangi pili kullanıyorsunuz ben aldıgımda içinden çıkan pil 1 ay gitmişti oysa 18 ay pil süresi diyorrr... B

Şimdi ne yapsam garantiye tekrar mı yollsam.....

tekrar yollayın bence düzelene kadar yollayın hatta zaten aynı sıkıntı 6. kez tekrarlarnırsa yenisini vermek zorundalar usb de bi sıknıntı yok değil mi olabilir yani buda...Ben alalı 1 ay falan oldu bi sıkıntı yok şükür pilde hep aynı seviyede yani bence pille alakalı bişe değil zaten kaliteli pillerde kullanmışsın mause ile beraber bi kağıt gelmedi mi yapılarn işlemler, işlem gören parçalar vs vs

Arkadaş inan 3 makinede denedim. Olmadı usb sorun yok farede sıkıntı var yeni pilleri takiyorum fareyi "on" a getirince üstünde kırmızı led ışık yanıyor normalde sarı yanması gerekir... Bu sorunu çözemedim ki piyasadaki bütün pilleri denedim ama malesef...

• quote:

Microsoft'tansa Logitech i öneririm yani banada öyle önerdiler Vatandan 5 taksit 45 liraya almıştım ben En azından korgo geldi gelmedi derdin olmaz garantisinide başlattırırsın alınca

logitech in bu konuda ayrı bir orijinalliği yada uzmanlıgı mı var yoksa deneyim mi konusuyor hocam ?

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Arkadaşlar 1-2 ay önce aldığım m325 logitech mausum, bu sabah çalışmadı... Pil göstergesi kırmızı yandı söndü... Dedim pili bitti gittim pil aldım olmadı... GP şarjlı pilim vardı şarj ettim taktım olmadı... Olmadı olmadı siz ne diyorsunuz bu işeee arkadaşlar özel pilimi var.. Nedir bu iş...

Arkadaşlar hangi pili kullanmalıyım bilginiz var mı ....

Duracell kullanmanızı öneririm, hatta bazı satıcılar sadece duracelle çalışıyor diyorlar ne kadar gerçektir bilinmez. Çünkü ben mouse aldıgımda içinden duracell değil gp çıktı ve gayet iyi çalışıyor. Bu arada m325 almadım m235 aldım. Buda gayet sorunsuz hatta baya iyi ancak şöyle bir şey varki mouseta ne kadar tus olursa kullanımı çok daha kolay ve basıt oluyor. Memnunun ama eğer indirimde logitech daha fazla tusları olan mouse gorursem alırım.

Arkadaşlar garantiye yollamıştım mausu ve geldi ama sorun aynı hangi pili denersem deneyim kırmızı ışığı yanıp sönuyor ve pc ile bağlantıyı kurmıyor... Duracellide denedim panasonıc, gp şarjlı pilleride ama nafıle ne iştir yaa siz hangi pili kullanıyorsunuz ben aldıgımda içinden çıkan pil 1 ay gitmişti oysa 18 ay pil süresi diyorrr... B

Şimdi ne yapsam garantiye tekrar mı yollsam.....

tekrar yollayın bence düzelene kadar yollayın hatta zaten aynı sıkıntı 6. kez tekrarlarnırsa yenisini vermek zorundalar usb de bi sıknıntı yok değil mi olabilir yani buda...Ben alalı 1 ay falan oldu bi sıkıntı yok şükür pilde hep aynı seviyede yani bence pille alakalı bişe değil zaten kaliteli pillerde kullanmışsın mause ile beraber bi kağıt gelmedi mi yapılarn işlemler, işlem gören parçalar vs vs

Arkadaş inan 3 makinede denedim. Olmadı usb sorun yok farede sıkıntı var yeni pilleri takiyorum fareyi "on" a getirince üstünde kırmızı led ışık yanıyor normalde sarı yanması gerekir... Bu sorunu çözemedim ki piyasadaki bütün pilleri denedim ama malesef...

O zaman farenin düzelmediğini belirterek tekrar garantiye yollayın derim ben ayrıca yeni pilde led yeşil yanmalı

• quote:

Orijinalden alıntı: westernblew

quote:

Microsoft'tansa Logitech i öneririm yani banada öyle önerdiler Vatandan 5 taksit 45 liraya almıştım ben En azından korgo geldi gelmedi derdin olmaz garantisinide başlattırırsın alınca

logitech in bu konuda ayrı bir orijinalliği yada uzmanlıgı mı var yoksa deneyim mi konusuyor hocam ?

Deneyim ve orjinallik ikiside var yanılmıyorsam 2008 de bir milyardan fazla mause satmışlardı.Microsoft daha çok yazılım üzerine çalışan bir firma...Tabi microsoft kötü demiyorum parasına göre onunda iyi mauseleri var sadece kıyas olarak aynı fiyattaki ürünleri kıyaslamak üzerine bu yorumum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kucuk Bey -- 22 Mart 2012; 14:22:23 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: westernblew

quote:

Deneyim ve orjinallik ikiside var yanılmıyorsam 2008 de bir milyardan fazla mause satmışlardı.Microsoft daha çok yazılım üzerine çalışan bir firma...Tabi microsoft kötü demiyorum parasına göre onunda iyi mauseleri var sadece kıyas olarak aynı fiyattaki ürünleri kıyaslamak üzerine bu yorumum

Tesekkurler hocam sag olasiz..

• Arkadaşlar mouse klavye kablosuz set almak istiyorum 50-60 lira civarında bir şey olursa iyi olur.Bu konuda tavsiye edebilecek birisi varmı acaba?Ben bir tane buldm ama nasldr acaba birde hiç bir fikrim yok ama.
    http://www.bimeks.com.tr/urun/114694/microsoft-wireless-desktop-800-klavye-mouse-set--2lf-00011-.aspx#comments
    Bu ürün nasldır acaba fikir verebilirmisniz?
  • Fotoğraf stüdyosunda microsoft klavye-mouse kullanıyoruz ve gayet memnunuz. Biz ince işlerde yaptığımız ve photoshopta çok ince küçük detaylar yaptığımız için bu microsoftu almıştık. Ama kablolu, aldığımız zaman kablosuza güvenemedim. Daha sonra arkadasımın bilgisayar dükkanında microsoft kablosuz gördüm 100 lira felan olur sana demişti ve inceledimki çok hassas tam istediğim gibiydi. Ama o model göstediğiniz bu model değil o yüzden bu modelle ilgili tam bir şey söylemem. Evimde, laptopta logitech kullansamda microsoftta bu konuda artık baya iyi. ben logitechten başka almam ama artık microsoft ürünlerde iyi.
  • quote:

ben m235 aldim gayet memnunum öneririm sizede. ayrica dediginiz gibi kucuk, tam laptop icin.

Bende aynı modeli kulanıyorum ama bir sorum olcak mouse üzerindeki ışık devamlı yanıyor mu yoksa bir süre sonra sönüyor mu ? Bende bir süre sonra sönüyorda cevap yazarsan sevinirim.
  • arkadaşlar ben 1-2 aydır kullanıyorum bu mouse'u çok da severek fakat scrollun yağ gibi kayıp gitmesi sayfaları hızlı çevirme açısından güzel olsada,orta tuşu sayfaları yeni sekmede açarken zaptetmekde çok zorlanıyorum..bunun bi çözümü varmı ayarlarından vs?
  • ben m 305 modelini limangodan 9 liraya alıoyorum aslında bunu alacaktım da baktım fiyat çok uygun dedim kaçırmayayım, olmazsa m325 i alırım. arkadaşıma aldırdım yeni laptop alıyordu çok memnun gayet güzel bi mouse..
  • ben m235 kullanıyorum kasım 2011 aldım ve çok sağlam çıktı.tam 7 ay sonra içinden çıkan pilini değiştirdim.tam bir enerji cimrisi.çokta ergonomik bir cihaz.yanlız birz önce tutukluk yapmaya ve ışığı yanıp sönmeye başladı.pilden şüphelendim ama değilmiş.alıcısının portunu değiştirdim düzeldi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: IIKingTigerII

quote:

ben m235 aldim gayet memnunum öneririm sizede. ayrica dediginiz gibi kucuk, tam laptop icin.

Bende aynı modeli kulanıyorum ama bir sorum olcak mouse üzerindeki ışık devamlı yanıyor mu yoksa bir süre sonra sönüyor mu ? Bende bir süre sonra sönüyorda cevap yazarsan sevinirim.

Işık devamlı yanmıyor ki eğer öyle olsaydı rahatsız edici olurdu. Mouse'u on konumuna getirdikten 5-6 saniye sonra ışık sönüyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar bende 325 i tavsiye ederim geçen sene temmuzda almıştım pili henüz bitti, 1400mah vartalarım vardı onu taktm bi ay durdu o da gitti :/ içinden çıkan pili de bitti diye atmıştım. acaba o pilden bulma şansımız var mı ? o pilin üzerinde kapasitesi yazmıyordu ve tek hatırladığım bakır rekli metalik parlak bi duruşu üzerinde koyu siyah yazıları vardı. türkiyede daha önce hiç görmedim sanıyorum bazı arkadaşlar gp demiş ama kesin bilgi sahibi olan var mı ??

o pilden lazım
  • quote:

Orijinalden alıntı: burakos

arkadaşlar bende 325 i tavsiye ederim geçen sene temmuzda almıştım pili henüz bitti, 1400mah vartalarım vardı onu taktm bi ay durdu o da gitti :/ içinden çıkan pili de bitti diye atmıştım. acaba o pilden bulma şansımız var mı ? o pilin üzerinde kapasitesi yazmıyordu ve tek hatırladığım bakır rekli metalik parlak bi duruşu üzerinde koyu siyah yazıları vardı. türkiyede daha önce hiç görmedim sanıyorum bazı arkadaşlar gp demiş ama kesin bilgi sahibi olan var mı ??

o pilden lazım

kesinlikle gp dostum
  • quote:

Orijinalden alıntı: resulalan

quote:

arkadaşlar bende 325 i tavsiye ederim geçen sene temmuzda almıştım pili henüz bitti, 1400mah vartalarım vardı onu taktm bi ay durdu o da gitti :/ içinden çıkan pili de bitti diye atmıştım. acaba o pilden bulma şansımız var mı ? o pilin üzerinde kapasitesi yazmıyordu ve tek hatırladığım bakır rekli metalik parlak bi duruşu üzerinde koyu siyah yazıları vardı. türkiyede daha önce hiç görmedim sanıyorum bazı arkadaşlar gp demiş ama kesin bilgi sahibi olan var mı ??

o pilden lazım

kesinlikle gp dostum

=) uzun bi aradan sonra :D fareyi hala kullanıyorum gp yi de buldum :D teşekkür ederizzz

• quote:

quote:

quote:

o pilden lazım

kesinlikle gp dostum

=) uzun bi aradan sonra :D fareyi hala kullanıyorum gp yi de buldum :D teşekkür ederizzz

hocam bende almayı düşünüyorum memnun musun birde çoğu mouse ın orta tekerlegi bozuluyo.. bunda öyle bir sorun var mı teşekkürler ...

• quote:

quote:

quote:

quote:

o pilden lazım

kesinlikle gp dostum

hocam bende almayı düşünüyorum memnun musun birde çoğu mouse ın orta tekerlegi bozuluyo.. bunda öyle bir sorun var mı teşekkürler ...

dostum ben biraz özen gösteririm böyle şeylere ama 2 yıldır tık demedi. bilhassa yan scroll a o kadar çok alıştım ki başka fare yabancı geliyor. teker problemsiz. kesinlikle öneririm :)

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

o pilden lazım

kesinlikle gp dostum

dostum ben biraz özen gösteririm böyle şeylere ama 2 yıldır tık demedi. bilhassa yan scroll a o kadar çok alıştım ki başka fare yabancı geliyor. teker problemsiz. kesinlikle öneririm :)

<table cellspacing="10px" cellpadding="10px" width="100%"><tr><td align="center" bgcolor="#ffe488"><font color="red">Daha güvenli bir şifre kullanmanızı tavsiye ederiz. <a data-test="test" style="word-wrap: break-word; text-decoration: underline;" target="_blank" onclick="return dhExternalLinkRedirect(this)" href="http://forum.donanimhaber.com/passchange.asp" onClick="return logwin(this.href)" data-href="http://forum.donanimhaber.com/passchange.asp" onClick="return logwin(this.href)">Şimdi değiştirmek için tıklayın.</a> </font></td></tr></table>

hocam çok teşekkür ederim hb den alıcam bende 30 tl çek varda :) inşallah mouseniz uzun yıllar sapa sağlam kalır güle güle kullanın :)

• bu mause u ne kadar uzaklıktan kullanabiliriz..
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.