Şimdi Ara

Logitech M325 kullananlardan yardım (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
54
Cevap
0
Favori
11.667
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • 6-7 metrede kullanabiliyorum müthiş bir fare hele orta scroll tuşu bir daha alsam bu model alırdım :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gökhan Mmc

6-7 metrede kullanabiliyorum müthiş bir fare hele orta scroll tuşu bir daha alsam bu model alırdım :D

6-7 metre hatta biraz daha fazlasi kesin kullanilabilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar bende bu mousedan var.
    orta scrool tusu da sizde de cok yumusak mı?
    yani cok hızlı donuyor parmakla ittigimizde?
  • 2 yıldır kullanıcısıyım.
    Orta tuş gayet kullanışlı.Diğer mauslarda olmayan bir artı özelliği ise scroll tuşunu sağ-sol tık yaparak sayfaları sağa ve sola kaydırabilmemizdir
    Eğer şarjli bil alacaksanız kullanmak için pilin (+) bölümünde ki baş kısmında yer alan ilave metali çıkartın.
    Gp 2100 lük şarjlı AA pil için geçerlidir.
  • bu forumda uzun süredir var olmama rağmen, fazla bilgilendirmede bulunamadım. şuan entry girme sebebim ise mousedan ciddi derecede rahatsız oluşum. 2 gün önce almıştım. sağa ve sola dönüşlerde elinizin hareketiyle orantılı bir dönüş sonucu sergilemiyor. aşağı veyahut yukarı kaymalar yapıyor. bu sebepten dolayıdır gittim ürünü değiştirdim. şuan aldığım mouse'da da aynı sorunu yaşamaktayım. sizin anlayacağınız FPS oyunu oynuyorsanız (counter-strike, cod vb.) ve gaming mouse değil de öyle arada girip oynadığım birşey deyip mouse almışsanız eğer, bu mouse'u hiç ve hiç önermem. hatta katiyen önermem. Artısı olarak ele oturuşu güzel, scroll dönüşü gayet yumuşak (tıkır tıkır sesten kurtuluyorsunuz) ve sağa sola ittirme ile ileri geri fonksiyonlarını kullanabiliyorsunuz.
    tekrar söylüyorum, bu mouse'u sorf de yaparım, oyun da oynarım(!) diye almayın. Pişman olursunuz, çile çekersiniz, belki küfredersiniz. saygılar hürmetler

• bende m325 aldım bugun ama acayip ses yapıyor bu mouse ya neden boyle ? daha once yine logitech daha dusuk bir model vardı ses tıklama sesi sıfırdı
  • Click sesi çok mu geliyor bu mousede?
  • ben de bugun istanbul optimumdaki mediamarktta gezerken fırsat reyonun da gördüm bu mouse'u ne zamandır takip ediyordum, fırsat reyonunda 17 tl ye görünce kaçırmadım hemen aldım, kırmızı üzerine gri desenli modeli gayet hoş ele oturuyor, klik sesi evet biraz fazla ama scroll kaydırması olsun web sayfalarında topun yatmasıyla ileri geri olsun gayet başarılı bir ürün, pil ile ilgili bişey diyemeyeceğim ama uzun ömürlü olduğunu hissediyorum :)

• 2 senedir bu modeli kullanıyorum ve çok memnunum.Mediamarkttan 25tlye almıştım.Çok ufak değil ama gerçekten kaliteli ve sağlamlık arayanlara tavsiye ederim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Üst düzey mouselara sahip olmadım; fakat bugüne kadar kullandığım en iyi mouse. Mouse ile ilgili yorumum:http://www.yyildiz.com/2014/05/logitech-m325-deneyimim/

Ayrıca giderek fiyatı artıyor. Ben 35-40 lira civarı bir fiyata Teknosa'dan almıştım diye hatırlıyorum.
  • Arkadaşlar şimdi vatan bilgisayara gidiyorum büyük ihtimal logitech m325 alıcam.
    Genellikle düz zeminde masada kullanıcam mouse pad almaya gerek var mı?
  • M235 var bende ama sol tıklaması sapıttı bazen tıklıyor bazen tıklamıyor bu sebepten ben de M325 siparişi verdim bakalım nasıl bir şey çıkacak.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.