Şimdi Ara

Logitech g213 klavye 366 TL - Amazon TR (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
2.582
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Ben uzun süre bir kaç mekanik klavye deneyiminden sonra kesinlikle membran klavyeye dönüş yaptım. Açıkcası Hyperx Alloy Core ve Logitech G213 arasındaydım fakat incehesap indiriminde Asus Tuf Gaming K1 yakalayınca kaçırmak istemeyip onu aldım. Işık şiddeti Asus da çok az ama onun dışında ses konusunda cidden çok rahat ettirdi.

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -YLCN -- 24 Aralık 2021; 21:22:36 >

• G213 almayın bende var depoda yatiyor tuslar iki kere basma olayı var gerçi lojitech faturayi kaybettim diye garantiye sokmadı bende bulamadim firmada kapandigi icin klavye çöp oldu ama tamiri mümkün klavyeyi söküp temizlerseniz düzeliyor zamanla tekrar başliyor sakin almayin g105 çocuklar oynuyor 2015 bu yana klavyede hicbir sey yok g213 1.5 senede patladı tavsiye etmem.Lojitech eskisi gibi degil

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Fenool kullanıcısına yanıt
    Arkadasim neden ugraşmadınızki lojitech düzgün klavye yapsin bende aldim fatura kayıp yardimci olmadilar bende kendilerine video çekip yolladim hata sizin mühendislerinde diye klavyeyi söküp temizleyince düzeliyor hatta eskisinden daha iyi oluyor 6 ay sonra aynı klavyenin ici toz oluyor yada bana öyle geliyor iadesi isteyin rgb olmasi arti ama tuşlar oyun ornarken sikinti oldumu insan nefret ediyor

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.