Şimdi Ara

LOGİTECH G213 PRODİGY 1 AYLIK NEREDEYSE SIFIR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
489
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Ankara İlan Türü #Satılık Kondisyon #Kullanılmış Ekipman Türü #Klavye
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır.
    Logitech g213 prodigy rgb gaming klavye.1 Aylık kutulu faturalı nerdeyse hiç kullanılmadı jelatinleri duruyor daha sıfır alacağınız neyse hemen hemen buda o kokusu üstünde diyebilirim.

Fiyat: 250TL

• sıkıntılı bir üye tavsiye etmiyorum
  • 4yashiro kullanıcısına yanıt
    Çamur at izi kalsın metodu tebrikler.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ClaymoreCountry C kullanıcısına yanıt
    bana yazdıklarınızı ekran görüntüsü alarak ekliycem beklemede kalın. Profilini bile gizledin be adam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 4yashiro -- 30 Temmuz 2020; 4:24:26 >
    Benim yazdıklarımı da at ama birdaha da beni hiçbir yerden sakın rahatsız etme.

bana yaptığını diyer üyelerinde yaşamaması adına tüm ilanlarında paylaşıcam ki kimseye yapma fırsatı bulamayasın
    Ne yaptım dolandırdım mı ? Paranızı mı çaldım ?

Ürünlerinizi geç gönderdim diye iş yoğunluğumdan geç dönüş yaptım diye bir sürü itham da bulundunuz.

Ben buradan çok alışveriş yaptım benden ürün alan insanlar da güvencemdir.
    Sadece kasa alan arkadaşla bir sorunum oldu bunun haricinde kimseye en ufak bir yanlış yapmadım.
    İşlemci konusunda sizden özür de diledim sizden ama hala kargo paramı gönderin diye WhatsApp dan sıkıştırdınız beni.

Steam den oyun hediye edeyim diyorum o miktarda yok diyorsunuz ayın 15 inde yollayayım diyorum cevap vermiyorsunuz bunun dışında yapacağım bir açıklama yoktur size.
    Bu alışverişte en az sizin kadar bende yıprandım.

siz normalde pek iletişim kuran biri değildiniz ne değişti? dolandırılsam hiç değilse dolandırıldım derdim siz beni çileden çıkardınız ve sürekli yalan söylediniz. Anladığım kadarıyla yalan konuşmanızda sıkıntı olmadığını düşünüyorsanız benim için ha dolandırılmışım bi farkı yok
    Ben size yalan söylemedim hiçbir konuda söylemedim.
    Üstteki açıklamamdan başka da daha birşey yazmayacağım.

Belli ki laftan anladığınız yok.

ayın 20 sinde gönderdiğim dediğiniz ve 21 sinde gönderdiğiniz kargo ve eksik unutuğnuz parçayı 23 nde gönderdim dediniz 27 sinde gönderdiniz. Birde yalan söylemedim diyorsun utanmadan. Ekran resmi eklemesem insanlık hali diyeceeksin bu nedenle wp konuşmanın en başına bir önemsiz konuşma çıkmamış ama tamamını ekliyorum beni maymuna çevirdiniz birde üste çıkmanız yokmu pes.

20 sinde gönderdim dediğiniz kargo.

Buda 23 nde gönderdim dediğiniz kargo.

Wp konuşmasını ekliyemedim bi sorun var sanırım ama şimdilik yalan söylemedim dediğin için bunlar sana yeterli

Arastaki çalışanların yaptığı saçmalığı bana yükleyemezsiniz daha fazla cevap vermeyeceğim

Öncelikle şaşkınlığımı maruz gör sen normalde pek formu kullanmıyordun değilmi ne değişti?

Arastakilerin yaptığı saçmalığı öylemi wp konuşmasını ekliycem. HALA YALAN KONUŞUYORSUN evden alınma tarihi var şimdi beni uraştırma HİÇ Mİ YÜZÜN KIZARMIYOR?

YALAN KONUŞANLARIN İNATLA ÜSTÜNE GİDERİM VE REZİL ETMEK İÇİN ELİMDEN GELENİ YAPARIM BENCE VAZ GEÇ VE DÜRÜST OL şuan bu duruma dürüst olmadığın için düştüğünün farkına var.
    O YÜZDENMİ GÖNDERDİĞİM DEDİĞİNİZ KARGONUN TAKİP NOSUNA KENERA BIRAKIN FİRMANIN BİLE İSİMİNİ 4 GÜNDE VEREMEDİNİZ? BU SÖYLEDİĞİNİZ YALANA KENDİNİZİ İNANDIRABİLİYORSANIZ MÜTHİŞ.

NE DİYİM SÖZÜN BİTTİĞİ YER

adamın çok üstüne gitmişsin herkes sizin gibi işsiz değil adamın işleri var boş konuşmuşsun. insanlık hali unutulabilir bende unutuyorum bende haftalarca kargo beklediğim oldu sizin gibi karşımdakini sıkıştırmadım. ayıp yaptığınız ne deyim allah kimseyi sizin elinize düşürmesin.
  • Muttiwashere M kullanıcısına yanıt
    Yeni üyelik belkide kendisi yazıyor neyse.

İşsizlik!!! Kime göre neye göre bu atıfta buluna biliyorsun? Ya mesajları okumadan cevap yazdın yada anlayamadın ilk okulda özet öğretilirken çocuklar anlayamadıysanız tekrar tekrar anlayana kadar okuyun derdi öğretmenlerimiz.Benimde sana tavsiyem anlayana kadar okuman. Okuyacaksın ki karşındakine birey söylediğinde gereksiz olmasın.

Tek bir incitici kelimem yok arkadaşa iş yoğunluğu herkeste olur buda mesajlarımda yazıyor insanlık halidir diye ama bu süreç 5 gün sürmez değilmi? Sen şimdi bu sürece kendince mantıklı bakıyorsun ya mantık arayıpta kendini yorma. Çünkü arkadaşın iş yoğunluğu sadece bana yoksa ben mesaj cevap beklerken kendisi forumda birçok konuya yorum yazabiliyordu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 4yashiro -- 14 Ağustos 2020; 4:20:10 >
    ne alakası var martta katılmışım ve donanım haberi yeni keşfettim herkese saldırmayı keste işine bak
  • Muttiwashere M kullanıcısına yanıt
    Ne diyim mevlam da beni sizingibilerle sınıyor olsa gerek.

Donanım haberi yeni keşfettin geçmiş konuyu buldun ordanda yazılanları bile okumadan cevap yazdın afferin sana :)
    Ne alakası var klavyemi satıyordum satanlara bakıyordum buraya rastladım tüm yazılanları okudum.
    Sen adamın ekmeğini sabote ediyorsun asıl sana bravo adam seni dolandırmamış biraz sabredememişsin. Sal adamı
    Diğer yazan arkadaşın benle alakası yok senin gibi işsiz miyim ben bu tür şeylerle uğraşacağım ?

Kişi kendinden bilir işi.
    Başka yerde boş yap hadi.

Klavye satıldı bu arada teşekkür ederim.

Yeni üyelik dediğin arkadaş Mart'ta kayıt olmuş insanları karalamak bukadar kolay işte.
    8 yıllık bir sürü referansı olan üyeyi 40 mesajlı bi insan bukadar karalayabiliyor neymiş kargo 2 gün gecikmişmiş böyle bir ünsan olduğunu bilsem başta sana birşey satmazdım emin ol. Canımı sıkma daha fazla.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.