Şimdi Ara

LOGİTECH G213 PRODİGY 1 AYLIK NEREDEYSE SIFIR (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
489
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Ankara İlan Türü #Satılık Kondisyon #Kullanılmış Ekipman Türü #Klavye
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Terbiyesizlik yapma. Göz göre göre yalan söyliyorsun birde utanmadan üstemi çıkıyorsun?

5 gün boyunca sana yazdım cevap yok ama forumda herkese laf yetiştirmesini biliyorsun!!

Sırf bakıyorum diye profilini gizliyorsun oda yetmiyor senden kasa alan arkadaşı engelliyecek küstahlığı gösteriyorsun.

Perşembeden Pazartesine kadar soruma cevap bile vermiyorsun birde 2 gün geç verdim diyorsun ben senin geç verip vermemen değil YALANLARIN Anladın? bi sen benle maytapmı geçiyorsun?

Göz göre göre yalan konuşuyorsan ve bunu bildiğin halde söylüyorsun nasıl bir kişilik var sende?

geç verdiğinde yazmış olduğum tepki bunuda oku

LOGİTECH G213 PRODİGY 1 AYLIK NEREDEYSE SIFIR

Hala yalan konuşuyorsun terbiyesiz unuttuysan wp yazışmalarını oku

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 4yashiro -- 15 Ağustos 2020; 2:1:4 >

• ClaymoreCountry C kullanıcısına yanıt
    Yalancı herif buda ben senden cevap beklerken senin iş yoğunlu dediğin playstation ile ilgili cevaplarından sadece biri.

senin işten anlayışın playstation?

• 4yashiro kullanıcısına yanıt
    Karalama kampanyana devam et.

Bayağı işsizmişsiniz bu arada sabah akşam benim profilimde geziyorsunuz sanırım yazık

Sıfır kalitede ucuza sorunsuz ürün almışsın hala ağlıyorsun 2 gün kargom gecikti diye.

Boş insanlarla uğraşmıyorum o kasa sattığım şahıs gibi o yüzden blok başka yerde ağla.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fazla değil az bi utanma arlanma olsa cevap dahi yazmassın ama sende utanma yoksa YALAN konuşmayı bukadar çok benimsiyorsun bende zevkle senin üstüne üstüne gidicemki sen utanmasında kim ne mal bilsinler.

Bir de utanmadan ne varya kargo 2 gün kargoyu gönderemediysem diyorsun kendince algı yaratmaya çalışıyorsun

SEN BU DURUMA DÜŞMENİN YEGANE SEBEBİDİR YALANCI OLMAN.

Gelelim kargo algısı oluşturmana:

Kargo-1

Kargo-2

Kargo-3 (kargoya vermediğin halde verdim diyorsun)

Kargo-4

Ve ben yukarıda hiç bir kargoyu veremediğinde sana en ufak kırıcı tek kelam etmedim edememde buna HAKKIM YOK

Gelelim benim ençok üstüne durduğum konuya sana defalarca yazdım senin yüzünden çektiğim rezillik bini beş para dolandırmadım ya diyorsun keşke dolandırsaydınya inan bu çektiğim meşakatli durumdan çok daha iyi olurdu. perşembe gününden pazartesi gününe kadar 5 gün boyunca yalvardım resmen sana birde utanmadan yüzün kızarmadan 2 gün kargoya veremediysem ne olmuş diyebiliyorsun. Forunmda bana cevap vermediğin zamanlar gayet PS konusunda gezinmeyi ve cevap vermeyi esirgememissin.

Senin bu yaptığını bu forumda yaşı küçük ama kendi büyük bir çok kişi tanıyorum SANA SADECE ŞUNU SÖYLİYEYİM SENİN YAPTIĞININ YARISINI YAPSALAR FORUMA TERKEDERLER. Bende sana tavsiye PS yi biran önce bırakman hayatı bağlamıssın PS ye kendini birde işim var diyorsun

Birde bunların üstüne unuttuğun değeri 10 tl etmeyecek bir aynanın 30 tl kargoyu bana ödetmeye ne hakkın vardı? Hanı hak diyorsun ya birde helal etmiyorsun ya

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 4yashiro -- 15 Ağustos 2020; 21:9:57 >

• 4yashiro kullanıcısına yanıt
    Zamanında bende sizden özür diledim geciktiği için,birde diğer arkadaşa yeni üyelik açıp kendini savunuyor demişsin rezil bir adamsın birdaha yazmıyorum blok ağlamaya devam.

• Blokluyorum istediğin gibi yazarsın ne istersen.

• Blokluyorum istediğin gibi yazarsın ne istersen.

• Suratın olsa tükürecem nasıl bir insansın utanma yok olum senin. Öğretmedimi annen baban sana?
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.