Şimdi Ara

Logitech G213 prodigy ALMAYIN...!!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2
Cevap
0
Favori
351
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

1 yıl önce eski g105 klavyem bozulduğu için teknosa dan g213 prodigy modelini 399 tl ye aldım..

1 sene sonra klavyede sadece S tuşu temassızlık yapmaya başladı öyle ki bazen stabil bazen tam karakter ile geri gidecekken takılıyor yani basmıyor dolayısı ile ya 2. kez basmak zorunda kalıyorum yada

daha sert basmam gerekiyor. kısacası sıkıntı olmaya başladı. bende hemen teknosa mağazasına 2 mart günü verdim. garantiye yolladım.

bugün ayın 25'i 2 kez mesaj geldi

ilk mesaj 7 mart ürünü takibini yapıyoruz v.s otomatik mesaj diğeri 12 mart işlemlerinin hızlandırmak için servis ile görüştük v.s daha sonra ses seda yok..,

bugün mağazayı aramak istedim ve açan kişi ürünün geldiğini söyledi kısacası ürün gelmiş ama bana mesaj atmadılar.. neyse mağazaya gittim. 1 saat bekledim

ürün garanti kapsamına alınmamış nedeni ise "sıvı teması" diye not düşülmüş.. ben bu ürüne ne 1 gram sıvı döktüm ne kaza ile nede başka bir türlü.. kesinlikle böyle bir şey yok

ki sıvı dökülse dahi sadece gidip S tuşunu mu buldu? tuş komple çalışmasa o da değil arada basma da takılma yapıyor. yok yani böyle bir şey yok.. sıvı falan hep yalan..

dediler ki servisi arayın aradım onlar hala sıvı diyor tamir için ücretli olur diyor ücret ise 490tl oda penta çalışanı dolara bağlı belki daha pahalı da olabilir diyor.

uzun lafın kısası. cidden hakem heyetine gitmeye üşendim. Aslında gerçekten gitmem gerekirdi. ama cidden üşendim. daha önce bir kez daha gitmiştim aylarca uğraşmıştım. ama bunda cidden üşendim.

ürünü teslim aldım.. daha sonra ankamall media markt dan başka bir klavye aldım. internette araştırdığımda ise bu modelin kronik tuş problemli olduğunu gördüm herkes bu durumdan muzdarip olmuş.

genelde de hep sıvı teması diye sallayıp geçmişler.. Haram olsun diyecek başka kelimem yok.

bir daha ne Teknosa'dan nede logitech in bir ürününü satın almam. özellikle bu klavyeyi her yerde burnunuza sokuyorlar almayın..

ürünü ilk başta alırken iyice internette araştırmadığım için de ben hatalıyım. o dönem tam pandemi ve sokağa çıkma yasakları vardı klavye de aniden bozulunca 15 gün ekran klavyesi kullanmak zorunda

kalmıştım direk ekonomik diye bu modeli almıştım o dönem 399 olan klavye bugün 749 olmuş teknosa da.. media da 549 a filan gördüm.

kesinlike tavsiye etmem.

bende 719 tl ye Razer ornata v.2 aldım şu an bunu kullanarak yazıyorum çok beğendim umarım sorunsuz kullanmaya devam ederim.

ek olarak: tertemiz yolladığım klavyeyi leş gibi pislikle yollamışlar. rezaletin daniskası..

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sıfır Logitech G930
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.