Şimdi Ara

LOGİTECH G25 DİREKSYON İNCELEMESİ (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.593
Cevap
4
Favori
282.780
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • almak istiyoasan bence acele et çünkü biterse arkası meçhul belki gelmeme ihtimali varmış
  • Çok harika bir şey ya.Birde yarış koltuğu alıcaksın.Deme artık keyfe...
  • Bide titresimli olacak o koltuk oo yemede araba sür
  • arkadaşlar heran bir bomba patlatabilirim omp yarış koltuğu ile ama düşünüyorum karar veremedim hala
  • quote:

Orjinalden alıntı: mjordan

quote:

Orjinalden alıntı: mussa

quote:

Orjinalden alıntı: moriq

quote:

ya ben de bugün kısmetse MOMO alacam, ancak bunu görünce bi tuhaf oldum. acaba aradaki fiyat farkına (yaklaşık 390 ytl) değer mi? yoksa o kadar para vermeye gerek yok mu?

____
    mjordan kardeşim hayırlı olsun güle güle kullan
    ____

elbet değer maddi durumun yetiyorsa al yetmiyorsa 2 alternatif var valla dostum açık konuşayım bende direksiyon almayı düşünüyorum 1 aydır, wafwaf arkadaş DRİVİNG FORCE PRO yu öneriyor dönüş acısı 900, MOMO nun 240 wafwaf ' a danışmak lazım ,aklıma nerden geldi bilmiyorum ama youtube' a baktım
    http://www.youtube.com/watch?v=BTR-st66QaA video ilginç geldi özellikle DRİVİNG FORCE PRO ile ilgili bir çok video var genelde turismo ağırlıklı ama video yu incele momo ile 5 tane video bulabildim anca

anlamadığım bu efsanevi direksiyon 25. yıl için özel üretilmiş Türkiyeye de 30 tane gelmiş hani olur ya sorun çıkar ,ürünün iade alımından sonra geri dönüşü bayaa bir uzun olur enteresan geldi bana

ya para yeter yetmesine de,eğer beklediğim gibi olmaz veya hemen sıkılırsam işte o zaman çok koyar bana, ama momo alıp sıkılsam bile fazla koymaz. ama burdan baktığımda G25 deli bi şey harbiden,ama ben galiba MOMO alacam. çok fazla oyun oynayan biri değilim zaten. DRİVİNG FORCE PRO da sağlam ama sakata gelmek istemiyorum, çalışmayacağı tutur şimdi, sonra elimzde patlar valla!

@mjordan
    hayırlı olsun harbi dehşet bir alet almışsın, TR'de herhalde ilk sen almışsındır!
    güle güle kullan!

kardeş iyi dileklerin için saol bak ben sana şöyle fikrimi soliyim bende momo kullanıyodum bundan önce ve buna geçince gerçekten dedim olay bu mesela force feedback g25 te çok daha güçlü bazen masayı yerinden sökmeye teşebbüs ediyo ama momonun bence en büyük eksiği 240 derece dönmesi onun dışında g25 teki vites olayı zaten çok uç noktada bişi ama bence momoda alma almışken driving force pro al pc de çalışıyomuş o kesin bende araştırdım baya eğer bir sorun yaşasan bile forumdaki arkadaşlarımızın sana driver konusunda yardımcı olacağını tahmin ediyorum ama eğer sıkılmam bi kere alim diyosan tükenmeden g25 ini al derim ben tr de ilk olma olayına gelince ben bi kişi biliyorum benden önce alan ama o yurtdışından getirmişti yanlış hatırlamıyosam ama mağazadan alan ilk kişi olma ihtimalim yüksek çünkü aldığım yere geldiği an aldım ve şu an tr de başka yerdede yok dio arkadaşlar

evet DRİVİNG FORCE PRO yu alıcam bulabilirsem ama yok yok yok yok mavibilgisayar,vatanbilgisayar ,gigatek,bimeks,kızılay,öveçler,hızlı sistem, TT bilişim,multimedya hiç bir yerde yok bir kaç yer pazartesi günü arayacak beni bakalım ,bunun yanısıra momo da sınırlı sayıda sadece 1 yerde var orası da vatanbilgisayar, ankarada bulamazsam istanbuldan alıcaz bir şekilde

mjordan sağol kardeşim önerin için

wafwaf sen nerden almıştın DRİVİNG FORCE PRO yu

• @moriq
    Dostum bende araştırdım Eğer Akköprü migrosa yolun düşerse yeni yapılan kısımda alt katta ETS bilgisayar var orada hem momo yu hem DFP yi bulabilirsin. Tabi G25 yok kendim baktım
  • quote:

Orjinalden alıntı: kutaykosem

@moriq
    Dostum bende araştırdım Eğer Akköprü migrosa yolun düşerse yeni yapılan kısımda alt katta ETS bilgisayar var orada hem momo yu hem DFP yi bulabilirsin. Tabi G25 yok kendim baktım

çok sağol ya var mı internet sitesi oranın bakalım bir
  • Varsada ben bilmiyorum. Ama geçen hafta gittiğimde iki üründe vardı almayı düşünüyorsan orda bulabilirsin. Yanlız fiyatlar normalin biraz üzerindeydi momo nun fiyatı 200 ytl civarıydı DFP yu hatırlamıyorum
  • quote:

Varsada ben bilmiyorum. Ama geçen hafta gittiğimde iki üründe vardı almayı düşünüyorsan orda bulabilirsin. Yanlız fiyatlar normalin biraz üzerindeydi momo nun fiyatı 200 ytl civarıydı DFP yu hatırlamıyorum

momonun Kdv dahil fiyatı 178 ytl zaten ,DFP kdv dahil 236-240 arası ETS de o zaman 280-290 dır baya bir fiyat farkı varmış neyse oraya bakarız
  • quote:

quote:

quote:

quote:

ya ben de bugün kısmetse MOMO alacam, ancak bunu görünce bi tuhaf oldum. acaba aradaki fiyat farkına (yaklaşık 390 ytl) değer mi? yoksa o kadar para vermeye gerek yok mu?

____
    ____

elbet değer maddi durumun yetiyorsa al yetmiyorsa 2 alternatif var valla dostum açık konuşayım bende direksiyon almayı düşünüyorum 1 aydır, wafwaf arkadaş DRİVİNG FORCE PRO yu öneriyor dönüş acısı 900, MOMO nun 240 wafwaf ' a danışmak lazım ,aklıma nerden geldi bilmiyorum ama youtube' a baktım
    http://www.youtube.com/watch?v=BTR-st66QaA video ilginç geldi özellikle DRİVİNG FORCE PRO ile ilgili bir çok video var genelde turismo ağırlıklı ama video yu incele momo ile 5 tane video bulabildim anca

anlamadığım bu efsanevi direksiyon 25. yıl için özel üretilmiş Türkiyeye de 30 tane gelmiş hani olur ya sorun çıkar ,ürünün iade alımından sonra geri dönüşü bayaa bir uzun olur enteresan geldi bana

ya para yeter yetmesine de,eğer beklediğim gibi olmaz veya hemen sıkılırsam işte o zaman çok koyar bana, ama momo alıp sıkılsam bile fazla koymaz. ama burdan baktığımda G25 deli bi şey harbiden,ama ben galiba MOMO alacam. çok fazla oyun oynayan biri değilim zaten. DRİVİNG FORCE PRO da sağlam ama sakata gelmek istemiyorum, çalışmayacağı tutur şimdi, sonra elimzde patlar valla!

@mjordan
    hayırlı olsun harbi dehşet bir alet almışsın, TR'de herhalde ilk sen almışsındır!
    güle güle kullan!

kardeş iyi dileklerin için saol bak ben sana şöyle fikrimi soliyim bende momo kullanıyodum bundan önce ve buna geçince gerçekten dedim olay bu mesela force feedback g25 te çok daha güçlü bazen masayı yerinden sökmeye teşebbüs ediyo ama momonun bence en büyük eksiği 240 derece dönmesi onun dışında g25 teki vites olayı zaten çok uç noktada bişi ama bence momoda alma almışken driving force pro al pc de çalışıyomuş o kesin bende araştırdım baya eğer bir sorun yaşasan bile forumdaki arkadaşlarımızın sana driver konusunda yardımcı olacağını tahmin ediyorum ama eğer sıkılmam bi kere alim diyosan tükenmeden g25 ini al derim ben tr de ilk olma olayına gelince ben bi kişi biliyorum benden önce alan ama o yurtdışından getirmişti yanlış hatırlamıyosam ama mağazadan alan ilk kişi olma ihtimalim yüksek çünkü aldığım yere geldiği an aldım ve şu an tr de başka yerdede yok dio arkadaşlar

bugün MOMO aldım ve çok da muluyum!
    istanbul anadolu yaksında bir sürü bilgisayarcı gezdim ve sadece kadıköy'de ve altunizade gold pc'de MOMO bulabildim, DRİVİNG FORCE PRO nun adı bile yoktu, olsaydı ikisini inceleyip ona göre karar verecektim ancak MOMO'yu bile zor buldum. G25 de alabilirdim aslında ama çok fazla oyun oynamaycağım için bunu aldım.
    NFS U2 oynadım ve çok da güzel kontrolü falan, sadece force feedback az geldi o da herhalde oyundan sanırım, bi de galiba force feedback i artırma azaltma özelliği var, ordan da ayarlanır sanırım. evde şu an zaten çok fazla oyun yok, gidip bi oyun aliim bari.sabirsızlanıyorum oyun oynamak için, inşallah hemen sıkılmam.

EDİT: MOMO'yu kadıköy'den 175ytl ye aldım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mussa -- 4 Şubat 2007; 3:16:33 >

• Orjinalden alıntı: mussa

____
    ____

@mjordan
    güle güle kullan!

bugün MOMO aldım ve çok da muluyum!
    istanbul anadolu yaksında bir sürü bilgisayarcı gezdim ve sadece kadıköy'de ve altunizade gold pc'de MOMO bulabildim, DRİVİNG FORCE PRO nun adı bile yoktu, olsaydı ikisini inceleyip ona göre karar verecektim ancak MOMO'yu bile zor buldum. G25 de alabilirdim aslında ama çok fazla oyun oynamaycağım için bunu aldım.
    NFS U2 oynadım ve çok da güzel kontrolü falan, sadece force feedback az geldi o da herhalde oyundan sanırım, bi de galiba force feedback i artırma azaltma özelliği var, ordan da ayarlanır sanırım. evde şu an zaten çok fazla oyun yok, gidip bi oyun aliim bari.sabirsızlanıyorum oyun oynamak için, inşallah hemen sıkılmam.

EDİT: MOMO'yu kadıköy'den 175ytl ye aldım.

hayırlı olsun elinde paralansın güle güle kullan sen şimdi oyunun tekini youtube a koyarsın
    ben pazartesiyi bekliyorum 2 yerden telefon gelecek eğer DFP gelmezse gidip vatanbilgisayardan momo alıcam gerçi dönüş açısı 240 derece DFP 900 derece ama napalım artık bulamazsak momoya kaldık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi moriq -- 4 Şubat 2007; 6:38:05 >

• bende momo almayı düşünüyorum g25 istiyodum ama hem ankarada yok hemde daha önce direksiyon kullanmadığım için daha ucuz bişiyle başlamak iyi olur. vatan bilgisayarda fiyat iyiyse ordan alabilirim bende yarın falan
  • yeni set hayırlı olsun ama bence bulunabilirse driving force pro beklenmeli ama momoda çok iyi bir set güle güle kullanın
  • Bugün vatan bilgisayara gittiğimde sadece sergileme ürünü olan momo kalmıştı bende almadım. Aslında almadığımada birazda sevindim çünkü logitech momo 3 yaşında bi ürün ve heralde yakında onun yerine yeni bir ürün üretilir. G25 Hem sınırlı sayıda hemde çok pahallı olduğu için her alıcı kitlesine hitap etmiyor. Acaba logitech momo nun yerine ne zaman yeni bir direksiyon tasarlıycak bu konuda bir bilgisi olan varmı? Veya onun yerine alınabilecek daha iyi bir ürün tavsiyesi? Çoğu kişi DFP yu önermiş. O seti şu anda almak akkılıca olurmu dersiniz veya başka bi fikriniz varsa Paylaşabilirmisiniz lütfen. Cevaplarınızı Bekliyorum Şimdiden teşekkürler

• quote:

MOmonun yerine alınabilecek daha iyi bir ürün tavsiyesi? Çoğu kişi DFP yu önermiş. O seti şu anda almak akkılıca olurmu dersiniz veya başka bi fikriniz varsa Paylaşabilirmisiniz lütfen. Cevaplarınızı Bekliyorum Şimdiden teşekkürler

Bu adresten
    http://www.wingmanteam.com/latest_software/latest_soft_main.htm ---Unoffical---
    Driving Force Pro hakkında son yamayı yükleyebilirsin(Nisan 18, 2005)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HRNclk777 -- 5 Şubat 2007; 15:49:33 >

• yani Driving Force pro al diyosun sende
  • İYİ İNCELEME
  • quote:

yani Driving Force pro al diyosun sende

yani risk alim diyosan Driving Force pro al,yok ya elimde patlarsa diyosan MOMO al
  • ya beni sıkan konu momonun baya eskimiş olması. yani onu almak istiyorum ama ben tam aldıktan sona yeni bi set çıkarsa diye tırsıyorum biraz. Sonuçta öyle bişey olursa bütün yeni oyunlar yeni setlere göre optimize ediliyor. Ama driving force pro hakkında fazla bişi bişmiyorum ama dönüş kapasitesinin 900 derece olması ve daha gerçekçi olduğu kullanan herkezin söylediği ortak nokta. (tabi pc yaması falan uğraşmak gerek onada ki her oyun içinde hemen uyarlanamaz sanırım) en iyisi bi süre daha bekleyip ne geliyo ne gidiyo görmek
  • momo nun eskiyen bir yanı yok bence ama driving force pro varsa almak daha mantıklı olur
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.