Şimdi Ara

LOGİTECH G25 DİREKSYON İNCELEMESİ (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.593
Cevap
4
Favori
282.755
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 3 senede olsa hadi dfp yi geçtim ama momo gene heryerde var burada koskoca ankarada nasıl olmaz onu anlayamadım ben kaldıki büyük firmalar diğer şubelerinden getirmeli istenirse
  • @mjordan çok haklısın bu logitech de fark ne ben snopy kullanıyorum ama deniycem su logitech g25 momo dfp hepsini fark ne daha iyi anlıycam
  • kardeş fark kalite ve daha gerçekçi setler olmaları ve her kitleye hitap etmedikleri için bulunamayabiliyolar benim garibime giden ise koca ankarada nasıl hiçbiyerde olmaması
  • valla bende şaşırdım neyse yarın son çare olarak Kadıoğlu ve Gigatek'e bakcam yoksa logitech megitech falan değil direk forever snopy devam
  • gigatek direksiyon satmaz boşuna gitme logitech almayı düşünürsen mavibilgisayara bak geçen gün teknomarketim.com a girdim site altında tüm ürünler arena a.ş tarafından tedarik edilmektedir yazıyodu bit kadar yazı aradım buldum buranın ürün listesine baktım ana o da nee DFP var stokta , o gün teknomarketimin ankara şubesini aradım arena a.ş den mi ürünleri getiriyosunuz dedim evet dediler bu ürünü istiyorum dedim arena nın sitesisine girdim ürün stokta var dedim adam ev telini aldı cep telini aldı isim aldı biz sizi arıcaz dediler hala ses yok dün gece arena a.ş nin sitesine girdim direksiyon stokta yok uçtu direksiyon ya bunlar direksiyonu ankaraya getirdiler ya yolda ya da biri satın aldı aradan 3 gün geçti dfp ankaraya gelmiş olsa ararlardı yok oğlu yok şeytan diyo git maviye sırf kıllık olsun diye çektir 12 taksit al 40 ytl lik direksiyon 3.gün kalsın elinde deli olacam ya
    hepsini geçtim BAŞKENT burası başkeeeeeeeeeenttt

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi moriq -- 8 Şubat 2007; 0:10:16 >

• quote:

Orjinalden alıntı: fyagiz

valla bende şaşırdım neyse yarın son çare olarak Kadıoğlu ve Gigatek'e bakcam yoksa logitech megitech falan değil direk forever snopy devam

Kadıköy'de sadece bi iki yerde var zaten MOMO satan. eğer kadıköyden alcaksan transdata diye bi yer var, yazıcıoğlunun karşısında Gold'un yanında.ben oradan aldım.
  • quote:

Orjinalden alıntı: mjordan

3 senede olsa hadi dfp yi geçtim ama momo gene heryerde var burada koskoca ankarada nasıl olmaz onu anlayamadım ben kaldıki büyük firmalar diğer şubelerinden getirmeli istenirse

yalnız MOMO da istanbulda zor bulunuyor, ben şahsen zor bulmuştum.
  • G25 playstation 3 üde destekliyor mu ?
  • sanırım ps3 desteği yok ama emin değilim biraz araştırayım hiç düşünmemiştim ps3 desteğini
  • sidewinder precision verelim size

LOGİTECH G25 DİREKSYON İNCELEMESİ

şaka maka microsoftun ürettiği ve benden en çok alkış alan üründür kendisi
    yaklaşık 4.5 senedir kullanıyorum o kadar rahat ve kullanışlıkı adeta bir organım gibi oldu.
    momo kullanan arkadaşlarım var onlarda çok memnunlar ama ne zaman yarış yapsak titreşimi kapasalar dahi yarış sonunda kolları şişiyor kasılıyor bu yüzden tireşimli alacak olanlara uyarım olsun direksiyonlar genelde ağır oluyor g25te durum böylemi bilmiyorum ama muhtemelen daha gerçekçi olmasıı açısından dönüşü ağır yapmış olabilirler. ileride g25 yada bir pedal takımı almak istiyorum çünkü debriyaj olayı gerçekten farklı bir boyuta taşıyacaktır oyunları

• direksyonun sertliği ayarlanabiliyor istersen kuş gibi istersen traktör gibi oluyo bu arada sizin sidewinder da hoş duruyo
  • quote:

Orjinalden alıntı: JAX

G25 playstation 3 üde destekliyor mu ?

sitesine baktım ps3 için bir şey dememiş ama ps2 için desteği var
  • evet ps2 desteği var ama ps3 için bişi bulamadım bakınıyorum hala bişi bulursam yazıcam
  • sonunda bugün teknomarketim den tel geldi ürün stokda yok ne zaman gireceği de belli değil dedi tabi adam bunu derken ben içimden sövüyodum o ayrı ,hangi akla hizmettir tartışılır telefon etmeden mavibilgisayara gittim daha odaya girer girmez direksiyon DFP dedim meşhur mavi abim şöyle bir kaldı hayırdır burak nasılsın iyi misin DFP yokmuş var deseydi dişimi kırardım zaten peki momo var mı dedim 3 şubeden sadece 1 tanesinde kalmış ben ne yapayım kardeşim aradım taradım DFP nin adı var kendisi yok,momo siparişi verdim iyi mi kötü mü momo bilmiyorum kimi mükemmel diyo kimi yaramaz birde mjordan kardeşim sen momo kullandın mı? nasıl bir alet aydınlat benni ürünü yarın öğlen gidip alıcam bakalım memnun kalırım inşallah ama aklım DFP de kaldı

"birde mesaj yazıos yazıos isim altında 6 mesaj görünüyo nasıl oluyo bu iş"

• bu durumda bende bende boşuna dfp aramıyim momo alcam yorumlarını kesinlikkle bekliyorum İyi günlerde kullanman dileğiyle
    bide fiyatı ne kadar sorması ayıp
  • quote:

Orjinalden alıntı: moriq

sonunda bugün teknomarketim den tel geldi ürün stokda yok ne zaman gireceği de belli değil dedi tabi adam bunu derken ben içimden sövüyodum o ayrı ,hangi akla hizmettir tartışılır telefon etmeden mavibilgisayara gittim daha odaya girer girmez direksiyon DFP dedim meşhur mavi abim şöyle bir kaldı hayırdır burak nasılsın iyi misin DFP yokmuş var deseydi dişimi kırardım zaten peki momo var mı dedim 3 şubeden sadece 1 tanesinde kalmış ben ne yapayım kardeşim aradım taradım DFP nin adı var kendisi yok,momo siparişi verdim iyi mi kötü mü momo bilmiyorum kimi mükemmel diyo kimi yaramaz birde mjordan kardeşim sen momo kullandın mı? nasıl bir alet aydınlat benni ürünü yarın öğlen gidip alıcam bakalım memnun kalırım inşallah ama aklım DFP de kaldı

"birde mesaj yazıos yazıos isim altında 6 mesaj görünüyo nasıl oluyo bu iş"

kardeş bende bundan önce momo vardı gayet güzel bir set dfp ye göre tek eksiği 240 derece dönmesi onun dışında bence daha gerçekçi bir tipi var dfp bana daha oyuncakımsı geliyor bence yanlış bir tercih olmadı yaptğın bende dün momomu sattım bşr arkadaşıma içim bi garip oldu gerçekten sevdiğim bir setti mesaj sayının artmamasına gelince ise topic kullanıcı incelemeleri bölümüne aynalanmış sanırım orda sayaç çalışmıyo ondan artmıyordut msj sayısı

• quote:

Orjinalden alıntı: mjordan

direksyonun sertliği ayarlanabiliyor istersen kuş gibi istersen traktör gibi oluyo bu arada sizin sidewinder da hoş duruyo

iyiymiş o zaman
    gerçi sağlam kol kası yapılıyor sert olursa :D
  • sert bence daha iyi
  • valla az sert iyidir ama çok sert iyi değil online yarıştığım arkadaşlarımdan biliyorum :)
    gerçek hayattada çok sert değil çünkü direksiyonlar.
    bu arada o direksiyonla grand prix legend (GPL) oynamanı tavsiye ederim oynamadıysan
  • gpl oynadım gerçekten zevkli bende zaten vardıda çalışmıyodu xp de sora bi dalaverelerle çalıştırdık oynadım gerçekten hoş zaten çok sevdiğim bi oyundur gpl
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.