Şimdi Ara

LOGİTECH G25 DİREKSYON İNCELEMESİ (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.593
Cevap
4
Favori
282.782
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Adamın odaya bak son sistem kolonlar. *küz gibi subwoofer , son sistem klavye + mouse , süper bi lcd falan filan. Lcd hariç ve kasa hariç herşey logitech ? logitech fanatiğimisin anlamadım.

Teşekkürler konu için.
  • inceleme için teşekkür ederim baya bilgiliendim
  • güle güle kullan arkadaşım donanımına bakıyorumda hemen hemen (logitech) aynı bir G25 im yok inşllah o da olur.
  • @batuhany kasa ve lcd yapsalar onuda alırım logitech forever
  • hayırlı olsun kardeş ben de bu sene OKS ye gircem kazanırsam alacam inşallah zaten o zamana kadar fiyatı düşer de ama harika bişey ya ben bişey sorcam sen sıkıldın mıı?
  • kardeş sıkılmaktan ziyade dahada bağımlılık yaptı eskiden 1 saat oynar kalkardım momo ile şimdi bunla 3 4 saat oynuyorum vakit olursa inş oks yi kazanır sende alırsın
  • Ben sunu merak ediyorum, bu direksiyonla, arabayı kavrama yaptırarak kaldırabiliyor musun oyunlarda? öyle bi şans varmı? yada buna izin veren bi oyun?

Valahi eger böyle bisey varsa, ben gercekcilik hissi nedeniyle alırım bu ürünü
  • quote:

Orjinalden alıntı: sky__walker

Ben sunu merak ediyorum, bu direksiyonla, arabayı kavrama yaptırarak kaldırabiliyor musun oyunlarda? öyle bi şans varmı? yada buna izin veren bi oyun?

GTR2'de böyle bir özellik var ve kavramanın ayarını da sen belirleyebiliyorsun, yani debriyajı ne derece çektiğinde kavrıyor onu sen ayarlayabiliyorsun. eğer gaza basmadan ayağını debriyajdan çeker veya durduğunda debriyaja basmazsan araç stop ediyor. bence mükemmel bir oyun ve eminim ki G25 ile daha da mükemmeldir, oyunun tek kusuru biraz zor olması.

• GTR2'yi gamepad ile oynuyorum fakat oyunda anormal bir oversteer sorunu var hem de bütün araçlarda! Yani her türlü zeminde bütün arabalar virajlarda önden biraz fazla kayıyor, bunun hiç gerçekçi olduğunu sanmıyorum zira ben gerçek hayatta Megane2'yle bile 60 derecelik viraja 100'le falan girdiğimde o kadar oversteer yapmıyor. Bu araçlar sözde Ferrari, Porsche simulasyonu ama 100'ün üstünde hiçbir viraj dönülmüyor neredeyse, gerçekçilik yönünden çok güzel yanları var ama dönüşlerden hiç memnun kalmadım.
  • quote:

Orjinalden alıntı: sky__walker

Ben sunu merak ediyorum, bu direksiyonla, arabayı kavrama yaptırarak kaldırabiliyor musun oyunlarda? öyle bi şans varmı? yada buna izin veren bi oyun?

evet gtr 2 de o özellik var onu güzel ayarlarsan tam araba gibi oluyo
  • Arkadaşlar Malesef Bimeks'te direksiyon kalmamış.Napcaz falan derken ithalatçı firmaya bi soriyim dedim ve ellerinde 1 tane kaldığını söyledi.Fakat onunda kutusu falan yırtıkmış.Neyse artık bakıcaz sağına soluna.Olmazsa bimekse mart sonuna doğru tekrar gelicekmiş...
  • zaten bimekstede 4 tane falan vardı demekki hepsi bitmiş
  • Keşke ona vercek para olsada alabilsem.

O debriyaja yanlış basma yüzünden arabanın stop etmesi , debriyaja ne kadar basarsan devrinde gerçek arabadaki gibi olması v.s. sadece 1 oyundamı var ?
  • vay be 4-5 sene önce microsoftun seti varken arkadaşlarla tartışıyorduk keşke debrijaylı falan olsa diye.sonunda onuda yapmışlar.ama artık yaşımız büyüdü gerçek araba var bilgisayarda gerek yok. güle güle kullan..
  • saol dostum teşekkürler
  • quote:

Orjinalden alıntı: talaria

vay be 4-5 sene önce microsoftun seti varken arkadaşlarla tartışıyorduk keşke debrijaylı falan olsa diye.sonunda onuda yapmışlar.ama artık yaşımız büyüdü gerçek araba var bilgisayarda gerek yok. güle güle kullan..

Gerçek arabanın da benzini bedava olsa o zaman kim oynar araba yarışını? Ancak benim gibi Broadway'e binenler oynar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Elbruz -- 23 Şubat 2007; 17:12:57 >

• çok pahalı be bunun yerine işlemci yada ekran kartı yada 2 gb 800lük ram alırım bu fiyata.Ama harbiden güzel bişeymiş
  • quote:

Orjinalden alıntı: skyline334

Arkadaşlar Malesef Bimeks'te direksiyon kalmamış.Napcaz falan derken ithalatçı firmaya bi soriyim dedim ve ellerinde 1 tane kaldığını söyledi.Fakat onunda kutusu falan yırtıkmış.Neyse artık bakıcaz sağına soluna.Olmazsa bimekse mart sonuna doğru tekrar gelicekmiş...

Mart sonunda yeniden gelmesi Süper olur Eğer bu konuda daha fazla bilgin varsa paylaşabilirmisin lütfen. Kaç tane? Hangi şehirlere? Hangi Şubelere? Geçen sefer Ankaraya 1 tane bile gelmemişti Umarım bu sefer gelir

• ben 1hafta önce izmitteki hızlısistem'de bir sürü kutu görmüştüm ama hala varmıdır bilemem, bi arayın sorun derim
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.