Şimdi Ara

LOGİTECH G25 DİREKSYON İNCELEMESİ (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.593
Cevap
4
Favori
282.755
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: Mene

ben 1hafta önce izmitteki hızlısistem'de bir sürü kutu görmüştüm ama hala varmıdır bilemem, bi arayın sorun derim

O kutuları bazı yerlerde gösteriş amaçlı koyuyolar. Bi giriyosun ya ellerinde yok yada 1-2 tane var.
  • quote:

Orjinalden alıntı: murderer_utku

çok pahalı be bunun yerine işlemci yada ekran kartı yada 2 gb 800lük ram alırım bu fiyata.Ama harbiden güzel bişeymiş

Philips'in bir aralar bir monitör reklamı sloganı vardı hatırlarsanız:

"Farkı yaratan PC'nin kendisi değil,çevre birimleridir" diye.Benim o kadar param olsa ben direksiyonu alırdım.İşlemci 6600 yerine 6300,ya da ekran kartı X1900 yerine 7600 olsa da olur.En fazla biraz hızlı işlem yapar,biraz akıcı oyun oynatır o kadar ama debriyajlı manuel vitesli direksiyonun vereceği zevk bambaşka olur.
  • Harika Süper ürün kardeşim güle güle kullan
  • teşekkürler
  • kutaykosem arkadaşım ankaraya gelicek mi bilmiyorum ama 2. sefer hızlı sistem getirtmeyi planlıyomuş martın sonuna doğru bende hızlı sistemle konuştum ellerinde bi tane varmış Onuda ben aldım. Fakat şöle bi sorunum var kutusunun içinden çıkan oyunu yükledim fakat direksiyon bazen sertleşiyo bazen vyumuşuyo. Sertleştiğinde ise eğer sağa sola çevirirsen kendi kendine sağa sola dönmeye başlıyo. Ne yapabilirim? Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler
  • Arkadaşlar litfen yardım edin. Herhangi bir oyuna girdiğimde direksiyon kendi kendine sağa sola dönüyo acaba nerde yanlış yapıyorum Acil yardım edermisiniz???
  • Bende bimeksle bağlantıya geçtim ve g25 in tekrar geliceğini ve Bimeks ŞubeLERİNE dağıtılacağını söylediler. Bu arada ben bir şey sormak istiyorum şu anda debriyajı destekleyen tam olarak kaç oyun biliyorsunuz. Birde TDU da debriyaj desteği olacakmı bu konuda bir fikriniz varmı?
  • debriyaj desteği benim bildiğim şu an GTR2, street legal (hiç sevmediğim bi oyundur), NFS carbon, Live For Speed var. daha başka vardır da ben bilmiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mussa -- 25 Şubat 2007; 16:49:54 >
  • street legali bende sevmem ama onun gibi detaylı bir oyunda görmedim Bu arada saol cevabın için
  • Arkdaşalar 1 saat önce bimeks teknoport da Logitech G25 incelemesi yaptım özel bi kask dedikleri ufak top şeklinde bir yer yapmışlar içinde 3 tane acer monitor nfs carbon oyununda inceleme şansı buldum dikkatimi çeken vites oldu ama vitesde hayal kırıklığına uğradım geçişler çok kolay olmuş debriyaj fren ve gaz kombinasyonu çok başarılı sertlikleri yerinde hepsinin sertliği farklı yanlız direksyonu çok sert buldum oyuna geçiecek olursak yolda giderken 3 vitesten 2 ye vites küçültüp turbolamak insana çok büyük bir zevk veriyor ben 2 dakika oynamama rağmen bu kadar beni motive etmesi çok başarılı gerçekten Z-5500 le birlikte çok iyi çalışıcak ses ve o titreşimler Logitech gene konuşturmuş diyicek bişey yok haziranda sistemimi kurup hemen alıcağım sabırsızlıkla bekliyorum artık hergün bimeksdeyim

• Dostum hangi şehirdeki, hangi bimeksten bahsediyosun? Söylede bizde deneyelim
  • istanbuldaki bimeks teknoporttaki yerde denettiriyolar. Arkadaşlar benim soruma yardım edecek biri yokmu most wanted da falan hızlanınca sağa sola dönmeye başlıyo napcam???
  • İstanbul Yeşilköy Bimeks Teknoport arkadaşlar
  • Arkadaşlar bu ürün daha Türkiye'ye gelmeden önce hızlı sistemdeki satıcıyla olan konuşmamda ürünün sayılı olarak geleceğini ve ikinci bir partinin gelmeme olasılığı olduğunu söylemişti ve eğer alacaksam ayırttırmamı söyledi ama geçen gün gittiğimde talep çok olunca ikinici parti de gelmiş Devamı da gelecekmiş o nedenle almak için sabırsızlık etmenize gerek yok
  • Bimeks Teknoport'ta ( Maydonos Showland'in oralar ) açıkta duruyo deniyebiliyosunuz... Tabi ben deniyemedim.
  • Beşiktaş Hızlı Sistem de de açık bir adet var Denemek isteyen veya dokunmak isteyen gidebilir
  • quote:

Orjinalden alıntı: mussa

debriyaj desteği benim bildiğim şu an GTR2, street legal (hiç sevmediğim bi oyundur), NFS carbon, Live For Speed var. daha başka vardır da ben bilmiyorum.

debriyaj desteği bir de kutu içeriğinden çıkan rFactor adlı oyunda da mevcut
  • Bu güzel direksiyonun hd videosunu ve yüksek çözünürlüklü resimlerini sizlerle paylaşmak istedim. video 150mb. resimlerden de örnek olması için bir tanesini koyuyorum. video da ise pedalların sertliğini, vites geçişlerini, adam oynarken ve boştayken direksiyonun verdiği tepkileri vs. gösteriyor.

Örnek resim burada

Resimler için
    http://rapidshare.com/files/15497541/Logitech_G25_Racing_Wheel_-_HD_Pictures.rar

720p Video part 1
    http://rapidshare.com/files/15507433/logitech-g25-720p.part1.rar

720p video part2
    http://rapidshare.com/files/15524252/logitech-g25-720p.part2.rar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mustafa982 -- 26 Şubat 2007; 9:55:47 >

• aslında bunu aldın mı bi de yanında playseats yarış koltuğu alacan. fiyatı 560 ytl.

http://www.playseats.com.tr/

• logitech yaptımmı iyiy yapio
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.