Kesinlikle katılıyorum . Sub ı ordan uzaklaştır hemen. HDD ayvayı yer sonra. Bendede Mirosoft sidewinder Force feedback var. kaç senedir kullanıyorum hiç sorun yaratmadı bende. Bu arada G25 i güle güle kullan. Ama SUB ordan kalkmalı...
quote:
Orjinalden alıntı: ridvan1903
Arkadaşım sana tavsiyem Z5500 kasaya okadar yakin tutma bozarsın hdd yi birde basın durduğu yer yanlış ordan çıkar resimdeki sol dışarıya koy bass daha derin gelir fevk senin ama ben hatırlatım dedim bu arada G25 hayırlı olsun baya güzel ve tuzlu bir set debriyaj algılaması nasıl gösterişmi gerçekmi bende microsoft var gayet iyi
Çok baba bişey bu yaaw... yerin olacak alacan bundan bitane.
quote:
Orjinalden alıntı: mussa
aslında bunu aldın mı bi de yanında playseats yarış koltuğu alacan. fiyatı 560 ytl.
zaten normalde subın yeri orası değil odamın şeklini değiştirdiğim için koymuştum şimdi kaldırdım zati ordan
Arkadaşlar direksiyonla birlikte gelen oyundada(rfactor) araç stop edebiliyo.F (yani F1,F2,F3,F4...F11 e kadar) tuşlarından sırayla gidin yerini tam olarak hatırlamıyorum. Ordan otomatik debriyaj seçeneğini kapatın.(galiba auto clutch) Denedim çok eğlenceli oluyor
öncelikle hayırlı olsun kardeş yanlız şu yarış koltuğu senin için olmaz çünkü vites yeri yok sanırım... bu arada sistemin bitirmiş olayı...
Debriyaja basmadanda değişebiliyo Bassanda basmasanda bi fark yok
Ne anlamı var ozaman debriyajın ?
şöyle açıklayım; toca race driver 3'de manuel vites+debriyajla klavyeden oynamaya çalışırken debriyaj tusuna (ki galiba "c" idi) basmadan vites degistirince aracın vites kutusu hasar görüyo bunu farkettim çünkü zamanlamayı tam yapamıyodum bi el yön tuslarında, biri hem vitesler hem el freni hemde debriyaj... en basitinden bu örnek.. tabi benim denedigim bi oyun oldugu için yazdım. gtr, race vs. bunlardada bu tip tepkiler mutlaka vardır... notebook tocadan fazlasını kaldırmıyo onları bilemicem:P sidewinder var ondada debriyajı tusa atayınca hos olmuo.. yatıyo odanın bi köşesinde..
quote:
Orjinalden alıntı: forever3
şöyle açıklayım; toca race driver 3'de manuel vites+debriyajla klavyeden oynamaya çalışırken debriyaj tusuna (ki galiba "c" idi) basmadan vites degistirince aracın vites kutusu hasar görüyo bunu farkettim çünkü zamanlamayı tam yapamıyodum bi el yön tuslarında, biri hem vitesler hem el freni hemde debriyaj... en basitinden bu örnek.. tabi benim denedigim bi oyun oldugu için yazdım. gtr, race vs. bunlardada bu tip tepkiler mutlaka vardır... notebook tocadan fazlasını kaldırmıyo onları bilemicem:P sidewinder var ondada debriyajı tusa atayınca hos olmuo.. yatıyo odanın bi köşesinde..
hmm. Tamam anladım saol. Şimdi debriyaj destekli oyunlar çıkmaya başlar saten. Yeni oyunlarda debriyaj desteği olur gibime geliyo.
G25 i olupda TDU oynama şansı olan arkadaşlara bir sorum olucak(tabi öyle birileri varsa ) Debriyaj desteği oyunda bulunuyormu?
ben oynuyorum debriyaj desteği var ve mükemmel
İlgilenenler için söylüyorum
Logitech Driving Force Pro'yu bulamayanlar İstanbul Altunizade Gold'da son iki tane kalmıştı, bu son şansınız olabilir, ayrıca MOMO da çok sayıda vardı. DFP fiyatı $143+kdv, MOMO ise $117+kdv
bimeksten allah razı olsun adamlar yer yapmışlar oraya 1 tane 19'' 2 tane 17'' olmak üzere 3 ekran var son sistem pc nfs carbon logitech G25 subwooferlı 2+1 oyun koltuğu gidiyorum oraya hafta içi kimse yok bomboş winamptan müziğimide açıyorum akşama kadar carbon oynuyorum G25 te çok heycanlı ya debriyaja basınca gitmiyo böyle aragazı veriyorum ordan bas vuruyor nası gaza geliyorum debriyaj destekli oyunlarda biran önce çıksa artık iyice rahatlasak G25 de bi kaç sorunla karşılaştım bazen vites 3 te diyelim birden 4 oluyor 4 den 3 e alırken 4 de kallıyor yani bidaha yapınca düzeliyor bunları farketmiyorsunuz zatende bide geri biraz garibime girdi çok zor giriyor geri vitese kendimi şahinde hissettim orda şaka bi yana çok harika şu g25 pc toplıyım eve ilk işim zaten onuda almak
quote:
Orjinalden alıntı: MuRaTiNhO
bimeksten allah razı olsun adamlar yer yapmışlar oraya 1 tane 19'' 2 tane 17'' olmak üzere 3 ekran var son sistem pc nfs carbon logitech G25 subwooferlı 2+1 oyun koltuğu gidiyorum oraya hafta içi kimse yok bomboş winamptan müziğimide açıyorum akşama kadar carbon oynuyorum G25 te çok heycanlı ya debriyaja basınca gitmiyo böyle aragazı veriyorum ordan bas vuruyor nası gaza geliyorum debriyaj destekli oyunlarda biran önce çıksa artık iyice rahatlasak G25 de bi kaç sorunla karşılaştım bazen vites 3 te diyelim birden 4 oluyor 4 den 3 e alırken 4 de kallıyor yani bidaha yapınca düzeliyor bunları farketmiyorsunuz zatende bide geri biraz garibime girdi çok zor giriyor geri vitese kendimi şahinde hissettim orda şaka bi yana çok harika şu g25 pc toplıyım eve ilk işim zaten onuda almak
Sen bimeks teknoport taki kask şeklinde yapılmış şeyden bahsediyosun galiba... Ben oraya 4 kere gittim 1 kere içine bakmadım girmedim. Hep kapalı görüyorum orayı. Yoksa açıkta ben mi kapalı görüyorum perdeler falan örtülüyse ?
hep açık ya kapalı halini görmedim hiç
quote:
Orjinalden alıntı: MuRaTiNhO
hep açık ya kapalı halini görmedim hiç
İsteyen kimseye sormadan girip deneyebiliyormu ?
bişey sormak istiyorum bimeks teknoportdaki G25 oyun standındaki koltuk yarış koltuğu yükseklik ayarlanabiliyor normal sandaliye gibi yere konuluyor bunu nerde buluruz playset değil sadece koltuk resmini çekicem en kısa zamanda