ve burdada gran turismo 4 oynayan bi abimiz ile aynı pistte gerçek araba kullanan biri karşılaştırılıyor.abimizde tabiki g25 var. ve 20 km lik Nurburgring pistinin her noktasını aynı anda geçiyorlar...inanılmaz bir gerçekçilik ağzım açık izledim..... tebrikler g25 tebrikler gran turismo
ve burdada gran turismo 4 oynayan bi abimiz ile aynı pistte gerçek araba kullanan biri karşılaştırılıyor.abimizde tabiki g25 var. ve 20 km lik Nurburgring pistinin her noktasını aynı anda geçiyorlar...inanılmaz bir gerçekçilik ağzım açık izledim..... tebrikler g25 tebrikler gran turismo
süper ya. peki bu adam ps3 te oynuyo dimi oyunu. çok gerçekçi olduğuna göre başka bişe olamaz heralde.
hayır ps2 de oynuyo... gran turismo ps2 nin en muhteşem grafiklere sahip oyunudur zaten....o pistte en sevdiğim pistti zaten benim :)
yani bu direksiyonu bu hafta imkanı yok alamıcam ölemi?her türlü martın sonunu mu beklicez?bukadar ısrar etmemin sebebi şudur arkadşlar sizinde fikirlernzi almak istiyorum mart ayında ps3 stoklara girçek ve ben elimdeki ps3 parasının yarısını direksiyona verebilcekmiyim ozaman onu düşünüyorum şuanda ilk çıktığı gibi ps3 almak mantıklımı olur yoksa bu direksiyonla sıkılmadan araba yarışı oynayabilrmiyim ps3 param birikene kadar? sizlerinde fikirlerini alayım arkadaşlar şimdiden teşekkürler hepinize
yurt dışında bunun fiyatı 299$
Bide bizdeki vergilerle birlete satılan fiyata bakın.
Bu arada resmi sitesinde PS2 ye tam uyumlu olduğu bilgisi var. Yani PS3 te sorunsuz çalışır...
quote:
Orjinalden alıntı: @NTARES
yurt dışında bunun fiyatı 299$
Bide bizdeki vergilerle birlete satılan fiyata bakın.
Bu arada resmi sitesinde PS2 ye tam uyumlu olduğu bilgisi var. Yani PS3 te sorunsuz çalışır...
keşke ps3 ve g-25 i ikisini birlikte alıcak para olsa işte bende burda kararsız kaldım siz olsanız ne yapardınız birkmiş bir param var ve birini alırsam uzun bir süre diğerini almam için para birktrmeye başlıcam ayrıca şuanda bi hdtv alacak bütçemde yok..sizce ne yapmalıym ilk önce g-25 mi yoksa ps3 mü?
Logitech g25 samsunda var canlı ratfa duruyo
quote:
Orjinalden alıntı: FaTaL.P
Logitech g25 samsunda var canlı ratfa duruyo
bende onu gördüm işte salı günü. adam vitrinin altına koymuş. bakmak tan belim ağrıdı. adam fiyatını sordum 570 e worde 13 taksit dedi. bide başladı anlatmaya özellğini. dedim biliyorum ben fiyatını sordum sadece. şimdi anlatsa saçmalıcak kesin.
bende şaşırdım olduğuna nasıl getirmişler adam herhalde ilgili
birde orda logitechin g serisi mousları varmıya alcamda sormadım zamanında
maydemir allah razi olsun senden hs beşiktaşi aradim sen öle diyince elimizde 1 tane kaldi dediler bende hemen ayirttim onu bugunde gidip aldim. şansa sonuncuydu tekrar allah razi olsun haber verdiğin için.
quote:
Orjinalden alıntı: cheesypoofs
maydemir allah razi olsun senden hs beşiktaşi aradim sen öle diyince elimizde 1 tane kaldi dediler bende hemen ayirttim onu bugunde gidip aldim. şansa sonuncuydu tekrar allah razi olsun haber verdiğin için.
valla çok iyi yaptın. bende alıcam kesin. 1-2 hafta içinde. ama senden ricam izlenimlerini burda paylaş. pozitif yönlerine gerek yok zaten belli. hoşlanmadığın durumlar varmı.
valla emrin olurda şimdi bi 10 dkya cikicam evden akşamda geç gelicem ama şimdi hemen ilk aldım da ki izlenimler tdu oynarken direksiyon kendi kendine donuyo mjordan bana sensitivity azalt dedi şimdi vaktim olmadiği için deniyemicem ama en kısa zamanda yazarım bi de direksiyon tam tur döndüremedim oyunda ama vardir onun da bi ayari bi de pedallarin olduğu kısım cok buyuk sub woofer yuzunden adam gibi bi yere koyamadım ona da bi çare bulcaz şimdilik bu kdr
ha birde vites kolu bana cok ufacık geldi yani her şey çok iyi ama vites kolu biraz nane gibi. ayrica haber verdiğin için tekrar saolasin :)
abi etme eyleme yap güzelce ayarlarınıda öyle yorumla. şurda bizde alacaz. 570 ytl verip hayal kırıklığına uğramayalım. sentivisini mentivisini falan iyice bak.
ARKADAŞLAR GERÇEKÇİ OLAOLIM 570 YTL AZ PARA DEGİL GERCEK ARABA ALIRSINIZ YAW KALİTELİ BİR MİCROSOFT SİDE ALIN VİTES YOK AMA GAYET BAŞARILI AZ PARA DEGİL KUSURA BAKMAYINDA
YİNEDE ALANLARA HAYIRLI OLMASI DİLEGİMDİR
kardeş hayırlı olsun güle güle oyna işallah banada böyle bir set almak nasip olur
arkadaşlar ağzım sulandı yaw yapmayın etmeyin olsada bi gtr2 oynasak bi test drive oynasak yalnız arkadaşdan ricam test drive oyunun varsa debriyaj kullanılıyormu oyunda bi bakarmısın çok rica ediyorum
quote:
Orjinalden alıntı: racer007
ARKADAŞLAR GERÇEKÇİ OLAOLIM 570 YTL AZ PARA DEGİL GERCEK ARABA ALIRSINIZ YAW KALİTELİ BİR MİCROSOFT SİDE ALIN VİTES YOK AMA GAYET BAŞARILI AZ PARA DEGİL KUSURA BAKMAYINDA
YİNEDE ALANLARA HAYIRLI OLMASI DİLEGİMDİR
arkadaşım şimdi sen haklısın.tabiki 570 ytl bi direksiyon için çok para. az daha katsan 20 gb lık ps3 alıyosun. ama şu var her aletin bi kullanıcısı var. mesela bu aleti alacağınıza 150 ytl lik olanı alın çok fazla fark yok deniyo hep. ama ben kendim için örnek vereyim. herşeyi aynı olsun hatta direksiyonun malzemeside aynı olsun. o aradaki 400 ytl lik farkı sadece manuel vites özelliği için verebilirim. benim için bu çok önemli. zaten aldığımda ne tiptronik olarak kullanırım nede direksiyondan vites atarım. şimdiye kadar direksiyon almamamın sebebide budur belki. debriyaj olayı bile süper benim için. debriyaja basmadan vites atılsa bile. debriyaja basmak bile yeter. eğer bu özellikler benim için önemli olmasaydı bende senin gibi düşünürdüm. bazı durumlarda para gerçekten düşünülmüyo. bi ayakkabı alırım bazen o para gözüme çok gelir ama bu gibi durumlarda hiç acımam.
maydemir kusura bakma yav evden cikmam lazımdı ama mjordan saolsun ilgileniyor benle daha şimdi eve geldim denicem birazdan ama o dediğim gibi sensitivityden fln ayarlanır bence gozume tek carpan sorun biraz vites daha con con bişiler olabilirdi