Şimdi Ara

LOGİTECH G25 DİREKSYON İNCELEMESİ (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.593
Cevap
4
Favori
282.755
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ayrica iyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim arkadaşlar.
  • quote:

Orjinalden alıntı: cheesypoofs

ayrica iyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim arkadaşlar.

Yeni bi vites topuzu al eline uygun 30-50 ytl ye onu tak sonra eehuehuehu.

hayırlı olsun hemen bekliyoruz görüşlerini.
  • batuhany aslında abarttığım kadar ufak da değil yani benim araba maranelloydu onla hemen bi deniyim dedim evden cıkmam lazımdı o araçta triptronik olduğu için vitesi kullanamamıştım ama şimdi bi eski model lambo kullandım manuel şanzıman baya hosuma gitti kulanınca bu arada maydemir sana güzel haberlerim var. oyunda controlde bi yerde auto clutch var onu acık tutarsan debriyaja basmadan vites atabilirsin ama kaparsan vitesi debriyaja basmadan değiştirsen bile vites oyunda geçmiyo n de kalıyo ve ara gazı fln her şeyi yapabiliosun debriyaj sayesinde yani dediğin gibi sirf o 350 400 ytl debriyaj özelliği yuzunden deyicek gibi. cok keyifli. durumu olanlar kaçırmasın derim.
  • bu arada unuttuğum bişi arabayi kaldırırken debriyaji ayarlamazsan istop ediyo alet yada dusuk hizlarda frene basip debriyaja basmazsanda. alet harika olmuş bence kaçırma derim.
  • Ya arkadaşlar zorla aldıracaksınız walla muhtesem bir alet...Önümüzdeki ay kısmetse bende düşünüyorum G25
  • quote:

batuhany aslında abarttığım kadar ufak da değil yani benim araba maranelloydu onla hemen bi deniyim dedim evden cıkmam lazımdı o araçta triptronik olduğu için vitesi kullanamamıştım ama şimdi bi eski model lambo kullandım manuel şanzıman baya hosuma gitti kulanınca bu arada maydemir sana güzel haberlerim var. oyunda controlde bi yerde auto clutch var onu acık tutarsan debriyaja basmadan vites atabilirsin ama kaparsan vitesi debriyaja basmadan değiştirsen bile vites oyunda geçmiyo n de kalıyo ve ara gazı fln her şeyi yapabiliosun debriyaj sayesinde yani dediğin gibi sirf o 350 400 ytl debriyaj özelliği yuzunden deyicek gibi. cok keyifli. durumu olanlar kaçırmasın derim.

senin Allah ına kurban olim ben. işte aradığım olay bu kardeşim. hep bunu merak ediyodum. ve tam istediğim gibi. daha bundan gerçekçi ne olabilir. şimdi sen beni daha çok sevindirdin ha. hemen samsuna gitmem lazım acil.

• quote:

bu arada unuttuğum bişi arabayi kaldırırken debriyaji ayarlamazsan istop ediyo alet yada dusuk hizlarda frene basip debriyaja basmazsanda. alet harika olmuş bence kaçırma derim.

oyyy sen ne diyon, zaten bir hafta zor bekleyecektim, şimdi hiç gelmez günler

edit:
    bu dediğin TDU mu? sanırım debriyajı ayarlama olayı (kavrama noktası) sadece direksiyonlarda oluyor. gerçi akıl var mantık var, klavyeden nasıl olsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Motun94 -- 16 Mart 2007; 9:07:14 >
  • arkadaşlar bu bahsettiğiniz oyun test drive unlimited mı
  • evet kusura bakmayin unutmuşum oyunun ismini vermeyi tdu için anlattıklarım.
  • yuh yani adamlar bunudamı yaptı.yani manuel viteste kalkarken filan debriyaja basmayınca araba stop mu ediyo....tdu bunu yaptıysa helal olsun ağlamak istiyorum sayın seyirciler...artık kendi direksiyonumdan iğreniyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hsynbl -- 16 Mart 2007; 15:06:54 >
  • evet arkadaşlar direksiyonu ayırttım ve sırf bu direksiyonu almak için akşam 110 km yol gidecem. ama herşeye değer.
  • maydemir inan seni anlıyorum dostum 100 değil 1000km bile giderim şu debriyaj olayını duyduktan sonrainşallah kavuşursun direksiyonuna hayırlısyla
  • quote:

Orjinalden alıntı: playstationmania

maydemir inan seni anlıyorum dostum 100 değil 1000km bile giderim şu debriyaj olayını duyduktan sonrainşallah kavuşursun direksiyonuna hayırlısyla

çok sağol. sende inşallah ps3 + g25 ikilisinden birine kavuşursun. hala kararsızsın sanırım.
  • quote:

Orjinalden alıntı: maydemir52

quote:

Orjinalden alıntı: playstationmania

maydemir inan seni anlıyorum dostum 100 değil 1000km bile giderim şu debriyaj olayını duyduktan sonrainşallah kavuşursun direksiyonuna hayırlısyla

çok sağol. sende inşallah ps3 + g25 ikilisinden birine kavuşursun. hala kararsızsın sanırım.

wallahi kararsızım ya gözünüzü seveyim bi öneride bulunun..ben şöle düşünüyorum lcd tv im yok normal tüplü tv ye takıcaksan git ps2 oyna diyenleride çok duydum ozaman ben şimdi direksiyonu alıp sorada ps3 mü alsam şöle bir sene sonra falan çünkü ben alırsam ps3 ü tüplü tv ye takıcam.walla bi öneride bulunun yaw

• valla bu durumda ben ps3 almazdım. 1.si araba yarışı oynanacaksa en çok direksiyonsuz zaten keyfi çıkmıyo. 2.si ps3 seneye falan mutlaka ucuzlıcak. 3.sü tüplü tv de ps3 ten ne kadar verim alınabilirki. bence sen direksiyonu al pc de oyna güzelce. paran oluncada ps3 alırsın direksiyonlada süper olur. tabi bu benim görüşüm zıt düşünenlerede saygım sonsuz.
  • usta bencede ps3ü sora al yani illa direksiyon al demiyorum ama sora fiyatlar baya iner hem simdi ps3 alcan daha çipler fln ne alemde cıktımı yoksa oyunlara para dayanmaz yani ha bu arada ps3 alcan yok bi ekstra kol yok memory kart yok ıvır zıvır. benim tavsiyem valla ps3 hiç alma bilgisayar en iyisi yane tabi karar senin
  • çok mantıklı sölüyorsunuz arkadaşlar şimdi alsam 1500ytl seneye eminimki 1000ytl ye falan düşermi bu cihaz hadi olmadı 1100ytl ye aradaki 400-500 ytl lik farklada direksiyonu bedavaya getirmş olurm yanlışmıyım arkadaşlar ama ben direksiyonu almaya gittiğimde 1 hafta sonra falan oradaki ps3 atmosferi falan benim içim kan ağlıcak
  • yani ben pek ps taraftari diilim gerci ps ve ps2yi hemen almistim ama bi dunya para bayıldım bide aleti almaklada bitmiyo yani ıvırı zıvırı bi suru sey var ayrica benim dusunceme gore bilgisayar cok daha ii istedigin zmn yenile fln netten oyna ayrica dier işleride bi arada yap.
  • sonunda aldım aleti. bu direksiyona sahip olmayan ben araba yarışı oynadım demesin kardeşim. yok böyle bi alet ya. kafayı çizmek üzereyim. bizim araba bile bu kadar gerçekçi değil yaw. debriyaja basmadan vites değiştiremiyosunuzya orası bitiriyo zaten. hele bide az gaz verip kalkın stop ediyo.yada debriyajı birden çekin yine stop ediyo.gerçek arbada nasılsa bundada aynı. ya neresini anlatim bilmiyorumki 4 8 lik bi direksiyon işte. malzeme kalitesi gerçekten mükemmel. pedallar çok gerçekçi yapılmış. hepsinin sertliği tam ayarında. hızlı giderken yoldan çıkıp bahçeye daldığınızda direksiyon sizi iyi sallıyo. toparlamak gerçekten zor yani. tabi bu özelliğide isterseniz kapatabiliyosunuz. tam ince ayarları yapamadım. yapmadığım halde mükemmelse yapınca nolacak acaba. neyse daha fazla konuşup playstationmania yıda sinir etmeyeyim.

• hayırlı olsun kardeş
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.