Arkadaşlar mesela carbon oynarken direksiyon kendi kendine dönüp duruyo ne yapabilirim??? Ayrıca rfactor de de yolu hissettirmiyo.Ama o oyundada debriyaj güzel oluyo . Siz dede direksiyonun sağa sola dönmesi oluyomu ayarlardan kısıncada hiç güzel olmuyo yolu hissedemiyosun Ne yapabilirim???
rfactor de istop olayı varmı:?
Rfactor de stop etme var. Auto clucth seçeneğini kapatınca araba stop etmeye başlıyo
İstanbul da bulabilirmiyim şuan bu direksiyondan? mesela bimekste?
HENÜZ BİMEKSE 2. PARTİ GELMEMİŞ BENDE BEKLİYORUM
fiyatı ne kadar direksiyonun ona göre bende düşünüyorum
565 ytl kdv dahil (ötv hariç)
quote:
Orjinalden alıntı: skyline334
565 ytl ye işlemci alırım direksiyon alacağıma
quote:
Orjinalden alıntı: flywer
quote:
işlemciyle sürersin artık dimi.
quote:
Orjinalden alıntı: maydemir52
quote:
Orjinalden alıntı: flywer
quote:
işlemciyle sürersin artık dimi.
evet
evet güzel bir direksyon ama o paraya ona gelmeden daha cok sey yapılır işlemci ram ekrankartı şöyle en klasından hdd vb bunların hepsi dört dörtlükse alına bilir ama ben fuzuli göruyorum
quote:
Orjinalden alıntı: @armagedon@
evet güzel bir direksyon ama o paraya ona gelmeden daha cok sey yapılır işlemci ram ekrankartı şöyle en klasından hdd vb bunların hepsi dört dörtlükse alına bilir ama ben fuzuli göruyorum
yapma etme hocam ben bunu almak için 110 km yol gittim. ve kullandıktan sonra hiçte boşuna gitmediğimi anladım. ama şunu belirtmek isterim araba yarışı oyununu çok sevmeniz lazım direksiyon almak için. ben araba yarışından başka oyun oynamam mesela. o yüzden bana ve benim gibilere hiç fuzuli değil. parasını sonuna kadar hakeden bi alet. diğer tüm direksiyonlar bi tarafa g25 bi tarafa diyorum.
quote:
Orjinalden alıntı: maydemir52
quote:
Orjinalden alıntı: @armagedon@
yapma etme hocam ben bunu almak için 110 km yol gittim. ve kullandıktan sonra hiçte boşuna gitmediğimi anladım. ama şunu belirtmek isterim araba yarışı oyununu çok sevmeniz lazım direksiyon almak için. ben araba yarışından başka oyun oynamam mesela. o yüzden bana ve benim gibilere hiç fuzuli değil. parasını sonuna kadar hakeden bi alet. diğer tüm direksiyonlar bi tarafa g25 bi tarafa diyorum.
ewt kardeşim renkler ve zevkler tartışılmaz zevk meselesi sen iyi diyosan iyidir
kutu içeriğinde oyun varmı varsa ne ve demomu??
r factor diye bi araba yarış oyunu var ama demo.
rfactorun demosunda debriyaj desteği ve istob varmı
quote:
Orjinalden alıntı: berkansseries
Depriyaj Colin Mcrae 5 de var bu direksiyonun pahalı olmasının sebebi vitesli ve debriyaj lı olması zaten
İstanbulda G25 bulamıyorum ya.. Bildiğiniz satan biyer varmı İstanbulda ?
quote:
Orjinalden alıntı: berkansseries
debriyaj desteği varda istop olayına bakmadım. ama bayağı bi gerçekçi oyun . demo olduğundan zevk vermiyo ama full olursa zevk alınır kanımca.
arkadaşlkar bu alete lafım yok ama ben 1-2 sene önce 80 ytl ye.. Logitech formula force GP aldım ve onu kullanıyorum NFS 4-5 ve colin mc rae rally oyunlarında... vie cidden bu fiyata çok iyi çok oş bi direksiyon... parası olmayan lar denesin bence... ;)))
bu younlarda kullanması çok zevklki oluyo.. 2 arkadaşıma kullandırdım çok hoşlarına gitti.. çok zevk aldıllar.. hyatta kasner hastası annem var.. o bile bana araba sürdür hadi diye geliyo odama... annem bile sürmek istiyo o kadar yani.. abim bu aletle flight simulator falan oynuyo ısrarla... gayet tatmin edici bi alet.. hgerkesin alım gücü farklı tabi.. .