Şimdi Ara

LOGİTECH G25 DİREKSYON İNCELEMESİ (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.593
Cevap
4
Favori
282.755
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: maydemir52

sonunda aldım aleti. bu direksiyona sahip olmayan ben araba yarışı oynadım demesin kardeşim. yok böyle bi alet ya. kafayı çizmek üzereyim. bizim araba bile bu kadar gerçekçi değil yaw. debriyaja basmadan vites değiştiremiyosunuzya orası bitiriyo zaten. hele bide az gaz verip kalkın stop ediyo.yada debriyajı birden çekin yine stop ediyo.gerçek arbada nasılsa bundada aynı. ya neresini anlatim bilmiyorumki 4 8 lik bi direksiyon işte. malzeme kalitesi gerçekten mükemmel. pedallar çok gerçekçi yapılmış. hepsinin sertliği tam ayarında. hızlı giderken yoldan çıkıp bahçeye daldığınızda direksiyon sizi iyi sallıyo. toparlamak gerçekten zor yani. tabi bu özelliğide isterseniz kapatabiliyosunuz. tam ince ayarları yapamadım. yapmadığım halde mükemmelse yapınca nolacak acaba. neyse daha fazla konuşup playstationmania yıda sinir etmeyeyim.

yaw sen anlatınca ben mest oluyorum yahu

• quote:

Orjinalden alıntı: cheesypoofs

hangi mağazasinda var ben internetten baktim ama ürün gözükmüyo bile.

Bende Bulamadım
  • quote:

Orjinalden alıntı: AlanyaTuning

quote:

Orjinalden alıntı: cheesypoofs

hangi mağazasinda var ben internetten baktim ama ürün gözükmüyo bile.

Bende Bulamadım

hiçbir mağazada stoklarda kalmamıs kardeş cheesypoofs kardeşimizde son 1 tane bulmuş beşiktaştan almış şuanda çatır çatır oynuyorlar
  • hangi oyunda istop filan ediyo birde arkadaşlar bimekse geldiğinde söylermisiniz
  • quote:

Orjinalden alıntı: berkansseries

hangi oyunda istop filan ediyo birde arkadaşlar bimekse geldiğinde söylermisiniz

test driver unlimited. daha biçok şey yapıyo . ama anlatmim en iyisi yoksa bimeksin kapısında nöbet tutarsınız.
  • oyunun adı için saol kardeş
  • alet kesinlikle harika görünüyo.. ve kaliteli dir de.. ama 565 ytl fazla o alete... F/P oranı iyi diyemeyiz bu alet için bence.. ki zaten gerçek fiyatı yurtdışında daha azdır.. burda vergiyi de koy

http://www.compusa.com/products/product_info.asp?pfp=srch1&Ntt=logitech+g25&N=0&Dx=mode+matchall&Nty=1&D=logitech+g25&Ntk=All&product_code=52345903

• yabancı sitelerden türkiye ye sipariş verebiliyor muyuz bilginiz var mı yada verebildiğimiz bir site biliyor musunuz
  • Aletin fiyatının yüksek olması başka bir alternatif(rakibinin) olmamasıdır diye düşünüyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: forious

Aletin fiyatının yüksek olması başka bir alternatif(rakibinin) olmamasıdır diye düşünüyorum

kesinlikle budur. şimdi arkadaşlar pahalı diyo ama neye göre. yokki alternatif. varmı debriyajı gerçek anlamda kullanılan model. manuel vites. ben sadece bu iki özellik için verdim bu parayı. yoksa direksiyonu çevir gaza bas çok bi zevk vermez. komplike olmalı. ve bu alet tam komplike. malzeme kalitesini hiç söylemiyorum tartışmak saçmalık olur.
  • benim dikkatimi çeken tek eksiği -deneme fırsatım olmadı tabi ama takip ettiğim kadarıyla- direksiyonun çok küçük olması gibi gedi bana.normal bir arabanınkinden baya bi küçük görünüyo.keşkem biraz daha büyük yapsalarmış işte o zaman tam bir araba gibi olurmuş bence
  • quote:

Orjinalden alıntı: hsynbl

benim dikkatimi çeken tek eksiği -deneme fırsatım olmadı tabi ama takip ettiğim kadarıyla- direksiyonun çok küçük olması gibi gedi bana.normal bir arabanınkinden baya bi küçük görünüyo.keşkem biraz daha büyük yapsalarmış işte o zaman tam bir araba gibi olurmuş bence

valla hiçte eksiklik değil. aslında dediğin kadar büyük olursa problem olur. ve bunun çapı diğer direksiyonlardan daha fazla. o konuda hiç eksiklik yaşamadım. ele tam oturuyo.
  • belki daha yazdında bişey sorcam sana dostum tdu da manuele alınca debriyajı iyi ayarlamazsan arabanın stop ettiği efsanesi doğrumu acaba
  • efsane değil tamamen gerçek. bak bir iki yaptığım incelemeyi yazayım. normal arabada kalkış yaparken debriyajı birden çekersiniz yada az gaz verirseniz istop ederya bundada böyle. ve debriyajın kavrama noktası belli bi nokta değil. baştan sona kadar kavrama özelliği var. yani kaldırmaya başladığınız anda araba hareket etmeye başlıyo. sonuna kadarda devam ediyo. yani yarım debriyajla hız yapamazsınız. ayrıca yokuştasınız diyelim. arabayı viteste bırakın ve istop edin. o şekil yapınca araba sabit duruyo. ve vitesi boşa aldığınızda araba kaymaya başlıyo. kayarken yine vitese takarsanız duruyo. eğer debriyajı yarım kaldırırsanız kayması yavaşlıyo. yani balatanın yarım sıktığını hissediyosunuz. hızla giderken direk geri vitese taktığınızda araba kızaklıyo ve istop ediyo. eğer direksiyonu çevirirseniz spin atıyo. force feedback ı ayarını sonuna kadar açarsanız. hakimiyet kaybettiğinizde direksiyon sizide masayıda iyi sallıyo. çok güçlü motoru var. kaldırıma çıkarken direksiyon sağa yada sola hafif dönüyo. gerçekte nasıl olduğunu düşünün aynı öyle işte.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maydemir52 -- 19 Mart 2007; 13:13:07 >

• inanamıyorum ya olağanüstü bişey......gavur ne yapmış kardeşim
  • quote:

Orjinalden alıntı: maydemir52

efsane değil tamamen gerçek. bak bir iki yaptığım incelemeyi yazayım. normal arabada kalkış yaparken debriyajı birden çekersiniz yada az gaz verirseniz istop ederya bundada böyle. ve debriyajın kavrama noktası belli bi nokta değil. baştan sona kadar kavrama özelliği var. yani kaldırmaya başladığınız anda araba hareket etmeye başlıyo. sonuna kadarda devam ediyo. yani yarım debriyajla hız yapamazsınız. ayrıca yokuştasınız diyelim. arabayı viteste bırakın ve istop edin. o şekil yapınca araba sabit duruyo. ve vitesi boşa aldığınızda araba kaymaya başlıyo. kayarken yine vitese takarsanız duruyo. eğer debriyajı yarım kaldırırsanız kayması yavaşlıyo. yani balatanın yarım sıktığını hissediyosunuz. hızla giderken direk geri vitese taktığınızda araba kızaklıyo ve istop ediyo. eğer direksiyonu çevirirseniz spin atıyo. force feedback ı ayarını sonuna kadar açarsanız. hakimiyet kaybettiğinizde direksiyon sizide masayıda iyi sallıyo. çok güçlü motoru var. kaldırıma çıkarken direksiyon sağa yada sola hafif dönüyo. gerçekte nasıl olduğunu düşünün aynı öyle işte.

arabayı satıp bundan mı alsam ne
    şaka bi yana, şurda 3-5 gün sonra gelecek, ön siparişi verdim bile. inşallah geç kalmaz

• aslında arkadaşlar yokuşta arabanın durması viteste falan veya debriyaja basmadan arabanın kalkmaması bütün bunlar oyuna bağlı geriye bize o hissi verebilcek herşey direksiyonla alakalı yani %50 %50 oyun ile direksiyon görevi paylaşıyorlar
  • devir çok düşünce silkeleme yapıyor mu? ya da frenlere asılınca fren pedalları ABS'den dolayı titriyor mu?
  • sürücü kursum olsa vallahi alırdım bu aletten bi tane.. ama türk insanı böle şeylere para vermez.. eğitim iiçin.. ben oslam alırdım..

ve bu alettde kesinlikle araba kullanmak öğrenilebnilir.. ama daha doğrusu araba varsa onda öğrenmek :D
  • quote:

Orjinalden alıntı: mussa

devir çok düşünce silkeleme yapıyor mu? ya da frenlere asılınca fren pedalları ABS'den dolayı titriyor mu?

g35 te olacakmış bunlar.

quote:

Orjinalden alıntı: Darkchild

sürücü kursum olsa vallahi alırdım bu aletten bi tane.. ama türk insanı böle şeylere para vermez.. eğitim iiçin.. ben oslam alırdım..

ve bu alettde kesinlikle araba kullanmak öğrenilebnilir.. ama daha doğrusu araba varsa onda öğrenmek :D

valla kesinlikle hiç bilmeyen kişi bunun sayesinde en az yüzde 50 sini öğrenebilir. pratik için çok iyi. yani en azından insanlar vites atarken elleri ayaklarına dolaşırya. bununla pratik yapılabilir kanımca.

• 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.