Şimdi Ara

LOGİTECH G25 DİREKSYON İNCELEMESİ (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.593
Cevap
4
Favori
282.755
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar para ihtiyacım olduğu için satıyorum g-25imi cok az kullandım ilgilenenler 2. el bolumune bakabilirler.
  • acil satıyosan bu paraya zor gibi. sıfırı 550 zaten üstelik taksitli fiyatı. ama şuda var piyasada zor bulunduğundan acil almak isteyen olabilir. hayırlı satışlar.
  • Seti bende gördüm ama bence gercekten fiyatı çok yüksek...
  • rfactor oyununda stop etme var. Tam sürümünüde oynadım Nascar arabaları ile nascar için yapılmış yerlerde gerçekten zevkli oluyo. Colin mcrae rally 2005 te deneyen oldumu??? Ondada stop etme varmı???
  • quote:

Orjinalden alıntı: Darkchild

arkadaşlkar bu alete lafım yok ama ben 1-2 sene önce 80 ytl ye.. Logitech formula force GP aldım ve onu kullanıyorum NFS 4-5 ve colin mc rae rally oyunlarında... vie cidden bu fiyata çok iyi çok oş bi direksiyon... parası olmayan lar denesin bence... ;)))

bu younlarda kullanması çok zevklki oluyo.. 2 arkadaşıma kullandırdım çok hoşlarına gitti.. çok zevk aldıllar.. hyatta kasner hastası annem var.. o bile bana araba sürdür hadi diye geliyo odama... annem bile sürmek istiyo o kadar yani.. abim bu aletle flight simulator falan oynuyo ısrarla... gayet tatmin edici bi alet.. hgerkesin alım gücü farklı tabi.. .

Dostum peki bahsettiğin direksiyon varmıdır hala piyasada ve şu an ne kadardır ücreti tahminen ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Moviemetal -- 27 Mart 2007; 22:37:09 >
  • g25 kullanan ve deneyenler arkadaslar bende drıvıng force 2 var 1.5 sene oldu alalı onu satıp g25 almaya degermı sızce??
  • quote:

arkadaşlkar bu alete lafım yok ama ben 1-2 sene önce 80 ytl ye.. Logitech formula force GP aldım ve onu kullanıyorum NFS 4-5 ve colin mc rae rally oyunlarında... vie cidden bu fiyata çok iyi çok oş bi direksiyon... parası olmayan lar denesin bence... ;)))

bu younlarda kullanması çok zevklki oluyo.. 2 arkadaşıma kullandırdım çok hoşlarına gitti.. çok zevk aldıllar.. hyatta kasner hastası annem var.. o bile bana araba sürdür hadi diye geliyo odama... annem bile sürmek istiyo o kadar yani.. abim bu aletle flight simulator falan oynuyo ısrarla... gayet tatmin edici bi alet.. hgerkesin alım gücü farklı tabi.. .

annen için üzüldüm allah acil şifalar versin.
  • quote:

Orjinalden alıntı: walex666

quote:

Dostum peki bahsettiğin direksiyon varmıdır hala piyasada ve şu an ne kadardır ücreti tahminen ?

Var dostum Bu direksiyonu Hızlı Sistem bayilerinde bulabilirsin Direksiyon istiyen ama fazla para veremeyen arkadaşlarıma hemen bu direksiyonu öneriyorum şimdiye kadar 5 kişiye aldırmışımdır kimse pişman değil ve alet çok dayanıklı Tavsiye ederimwww.hs.com.tr den fiyatını öğrenebilirsiniz

• logitech oyun kumandaları işini iyi yapıyor ama ses sisteminde aynı şeyleri söyliyemicem
  • quote:

Orjinalden alıntı: @armagedon@

logitech oyun kumandaları işini iyi yapıyor ama ses sisteminde aynı şeyleri söyliyemicem

Z-5500.
  • Beyler burayı da pc ses sistemleri bölümüne döndermeyin lütfen Herkes neyin ne olduğunu biliyor hangi ses sistemini kullanacağını ve hangisinden uzak duracağını da biliyor o nedenle ortalığı karıştıracak cümleler kurmayın
  • quote:

Orjinalden alıntı: M.t.K

g25 kullanan ve deneyenler arkadaslar bende drıvıng force 2 var 1.5 sene oldu alalı onu satıp g25 almaya degermı sızce??

kardeş bn denedim ve hayran kaldım şuan hala bekliom bimekse gelmesini 1ay oldu
    kesinlikle tavsiye ederim
  • bide yazmayı unuttum bi an bimeks teki deneme için açılanları almayı düşünmedim diill
  • quote:

Orjinalden alıntı: PVH

quote:

Orjinalden alıntı: @armagedon@

logitech oyun kumandaları işini iyi yapıyor ama ses sisteminde aynı şeyleri söyliyemicem

Z-5500.

allah allah hiç duymadım o set yeni mi çıktı

• quote:

Orjinalden alıntı: venom800

quote:

Orjinalden alıntı: walex666

quote:

Var dostum Bu direksiyonu Hızlı Sistem bayilerinde bulabilirsin Direksiyon istiyen ama fazla para veremeyen arkadaşlarıma hemen bu direksiyonu öneriyorum şimdiye kadar 5 kişiye aldırmışımdır kimse pişman değil ve alet çok dayanıklı Tavsiye ederimwww.hs.com.tr den fiyatını öğrenebilirsiniz

Verdiğin bilgi için teşekkürler " venom800 "

• Rica ederim dostum Uygun fiyatlı ve dayanıklı bir direksiyon arayan herkes bence logitech formula force gp ye bir göz atsın
  • yaw geçenlerde herzamanki gibi bimekse gitmişim g25 carbon oynuyorum neyse baktım bi tane 20 li yaşlarda takım elbiseli bir genç dedim biraz hava alıyım bari çıktım kasktan geldi içeri hocam oturdu arabaya bir başladı vitesi 1 den 2 ye atarken vites kolu olan yer aşağı düştü sonra onu taktı direksyonu çevirirken direksyon yerinden çıktı dedim hocam napıyorsun adam sanki type-r kullanıyor öyle bir abanıyorki vitese direksyona pedallara 2 dakikada pert etti aleti böyleleri teknolojiden uzak tutulmalı
  • Arkadaşlar bugün G25 siparişimi verdim Ankara'da bir Hızlı Sistem bayisinden. KDV dahil tam olarak 535,74 YTL ye Önsipariş alıyorlardı, 14 Nisanda ellerinde olacağını söylediler. Artık sabırsızlıkla kapıma ulaşmasını bekliyorum Arkadaşlar nerden aldığımı merak edenlere PM atabilirim

EDIT: Fiyatı tam yazdım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ***CoNDoR*** -- 8 Nisan 2007; 17:07:31 >

• Hadi hayırlı olsun @***CoNDoR*** dostum Ürün eline ulaşınca izlenimlerini yazarsın Bende çok istiyorum ama sanırım anca seneye alabilirim.
  • Ben istanbulda bulamıyorum G25 i ya offf :(
  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.