Şimdi Ara

LOGİTECH G25 DİREKSYON İNCELEMESİ (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.593
Cevap
4
Favori
282.755
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • G25 usb girişinden bağlanıyo pc ve ps2 ye.resmi sitede sadece pc ve ps2 uyumluluğu söz konusu..ps3 ve X360 la da uyumludur umarım..

X360 ile uyumlu olup olmadığını bir ay sonra yazarım buraya..inş. uyum sağlar.. ps3 ü ise istanbul bahçelievlere yakın ps3 sahibi olan arkadaşım

varsa seve seve test ederiz..
  • Yav nerden alabilirim bu seti istanbulda oturuyorum.. yardım lütfen
  • quote:

Orjinalden alıntı: PVH

Yav nerden alabilirim bu seti istanbulda oturuyorum.. yardım lütfen

Bimeks Teknoport Yeşilköy

http://www.bimeks.com.tr/product.jsp?productId=10491&categoryId=1154&path=1144:1152:1154&ref=007.1

• yurtdışından getirtsek gümrükten sokarlar mı? arkadaşım şu manyak flight simulator setinden getirdi sokmadılar askeri malzeme diye hani var ya 2-3 parça olan
  • Xbox veya ps3 için uyumluysa alacam bi dane :)
  • quote:

Orjinalden alıntı: gameman

quote:

Orjinalden alıntı: PVH

Yav nerden alabilirim bu seti istanbulda oturuyorum.. yardım lütfen

Bimeks Teknoport Yeşilköy

http://www.bimeks.com.tr/product.jsp?productId=10491&categoryId=1154&path=1144:1152:1154&ref=007.1

burda pahalı. sanalmarketimde 540 ytl .

http://www.sanalmarketim.com/asp/show_stock.asp?product=LOGI.GAME.SW.012

• quote:

Orjinalden alıntı: giyit

yurtdışından getirtsek gümrükten sokarlar mı? arkadaşım şu manyak flight simulator setinden getirdi sokmadılar askeri malzeme diye hani var ya 2-3 parça olan
  • quote:

quote:

yurtdışından getirtsek gümrükten sokarlar mı? arkadaşım şu manyak flight simulator setinden getirdi sokmadılar askeri malzeme diye hani var ya 2-3 parça olan

dokarlar tabi ama senin el bagajinda degil ucaga verdigin ana bagajinda olucak bir problem yasamazsin
  • Çok iyi bir direksyon ve çok iyi bir inceleme.
  • Direksiyonunu yeni alan tüm arkadaşlara tekrar hayırlı olsun diyelim Valla dayanamıyorum bende alacam galiba taksitle falan.. Küçüklüğümden beri hayal etmişimdir şöyle debriyajlı manuel vitesli bir direksiyonum olsa diye şimdi çıktı öyle bir direksiyon da biraz pahalı ama fiyatını hak ettiğinden hiç şüphem yok. Bende şu an Logitech momo kullanıyorum memnunum hiç sorunum yok ama g25 çok cezbedici tüm özellikleri istediğim gibi olmuş ne yapacam bilmiyorum valla..
  • quote:

Orjinalden alıntı: venom800

Direksiyonunu yeni alan tüm arkadaşlara tekrar hayırlı olsun diyelim Valla dayanamıyorum bende alacam galiba taksitle falan.. Küçüklüğümden beri hayal etmişimdir şöyle debriyajlı manuel vitesli bir direksiyonum olsa diye şimdi çıktı öyle bir direksiyon da biraz pahalı ama fiyatını hak ettiğinden hiç şüphem yok. Bende şu an Logitech momo kullanıyorum memnunum hiç sorunum yok ama g25 çok cezbedici tüm özellikleri istediğim gibi olmuş ne yapacam bilmiyorum valla..

Al kardeş bence. Kesinlikle hakediyor Alet sınırlı sayıda üretildi zaten Logitech'in bilmemkaçıncı yılı için. Biterse yenisi gelmez yani

• inceleme gerçekten süper olmuş sağolasun varolun..
  • quote:

Orjinalden alıntı: ***CoNDoR***

quote:

Direksiyonunu yeni alan tüm arkadaşlara tekrar hayırlı olsun diyelim Valla dayanamıyorum bende alacam galiba taksitle falan.. Küçüklüğümden beri hayal etmişimdir şöyle debriyajlı manuel vitesli bir direksiyonum olsa diye şimdi çıktı öyle bir direksiyon da biraz pahalı ama fiyatını hak ettiğinden hiç şüphem yok. Bende şu an Logitech momo kullanıyorum memnunum hiç sorunum yok ama g25 çok cezbedici tüm özellikleri istediğim gibi olmuş ne yapacam bilmiyorum valla..

Al kardeş bence. Kesinlikle hakediyor Alet sınırlı sayıda üretildi zaten Logitech'in bilmemkaçıncı yılı için. Biterse yenisi gelmez yani

Valla doğru söylüyorsun bu direksiyonu kaçırırsam çok üzülürüm valla. Şöyle biraz ucuzlasa diyeceğim ama sanmıyorum bu setin ucuzlayacağını yok yok almak şart oldu ya rüyama bile giriyor yahu

Arkadaşlar bir şey soracağım Test Drive Unlimited oyununda manuel olarak vites değiştirdiğiniz de debriyaja basıyor musunuz yoksa direk mi vites değiştiriyorsunuz? Yani TDU oyunu debriyajı destekliyor mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi venom800 -- 19 Mayıs 2007; 12:24:08 >

• ya çok pahalı be abi...400 küsür dolar para ya çok para
  • İzlediğim videolar da arabanın stop ettiğini bile gördüm.Youtube de tdu oynayanlar hep debriyaj kullanıyorlar.Hatta ayaklarını fazla kaldırdıkları zaman araba stop ediyor.Bu alet mükemmel.Bence verilen her kuruşu hakediyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CanTnçr -- 19 Mayıs 2007; 12:32:55 >
  • quote:

Valla doğru söylüyorsun bu direksiyonu kaçırırsam çok üzülürüm valla. Şöyle biraz ucuzlasa diyeceğim ama sanmıyorum bu setin ucuzlayacağını yok yok almak şart oldu ya rüyama bile giriyor yahu

Arkadaşlar bir şey soracağım Test Drive Unlimited oyununda manuel olarak vites değiştirdiğiniz de debriyaja basıyor musunuz yoksa direk mi vites değiştiriyorsunuz? Yani TDU oyunu debriyajı destekliyor mu?

Hocam basmadan değişmiyor vites desem Tabi ki destekliyor ve analog olarak. Yani ne kadar basarsan debriyaja o kadar az kavrama Ama en çok sevdiğim olay, Jaguar XJ220'den inip (en sevdiğim araba), Enzo Ferrari'me binince manuel vitesin hiç çalışmayıp sadece tiptronic olarak direksiyonun arkadaki kulakların çalışması Arabaya göre otomatik değişiyor o

• harika bişeymiş be.... ama biraz pahalı
  • @ venom800

dostum bu set ucuzlamaz.logitech in hiç bir ürününde aşırı bir indirim görmedim..ürünlerine güveniyorlar ve piyasaya çıktığında fiyat ne kadar ise ilerde de aynı fiyat politikası izliyorlar..
    2 sene evvel logitech X530 ses sistemi aldım 99 $+kdv,fiyatı hala aynı..
  • @***CoNDoR*** cevap için teşekkür ederim Anlaşılan ay başında epey bir masraf yapacaz bu direksiyon için ama ne yapayım daha fazla dayanamayacağım valla ben ilk duyurulduğundan beri bu ürünü bekliyorum TDU ile da tam uyumlu e daha ne olsun
    @gameman haklısın bende iki sene önce z-5500 almıştım hala aynı fiyat hemen hemen. G25 inde ucuzlayacağını sanmıyorum alacaz başka çare yok
  • G 25 sahibi arkadaşlar bir sorum var..

GTR 2 oynunda motor freni yapamıyorum..şimdi 5. viteste ilerlerken viraj yaklaşımında haliyle fren ve vites düşürmem gerekiyo.vites düşürürken aynı zamanda fren de yapıyorum ve o arada gaza da basmam gerek motor freni için..fakat iki pedal kesişiyo ve fren basılı iken gaza basamıyorum..control kısmında frene basıp gaza bastığımda fren ibresi tamamen yok oluyo..aynı şekil gaz pedalı içinde geçerli..realism ayarlarında herhangi bir ayar göremedim..nerden ayar yapıldığını ve bir fikri olan var mı ?
  • 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.