Şimdi Ara

LOGİTECH G25 DİREKSYON İNCELEMESİ (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.593
Cevap
4
Favori
282.755
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: gameman

G 25 sahibi arkadaşlar bir sorum var..

GTR 2 oynunda motor freni yapamıyorum..şimdi 5. viteste ilerlerken viraj yaklaşımında haliyle fren ve vites düşürmem gerekiyo.vites düşürürken aynı zamanda fren de yapıyorum ve o arada gaza da basmam gerek motor freni için..fakat iki pedal kesişiyo ve fren basılı iken gaza basamıyorum..control kısmında frene basıp gaza bastığımda fren ibresi tamamen yok oluyo..aynı şekil gaz pedalı içinde geçerli..realism ayarlarında herhangi bir ayar göremedim..nerden ayar yapıldığını ve bir fikri olan var mı ?

Kardeş bu sorunun cevabı basit Resimde görülen yerde tik olmayacak Onu kaldır ayrı ayrı pedallar görür. Ama bunu yaptıktan sonra optionstan gaz ve freni tekrar ayarla

LOGİTECH G25 DİREKSYON İNCELEMESİ

https://store.donanimhaber.com/51/66/94/516694cd328f3c46e29d7ef4d1d2d511.jpg

• dostum çok saol cvp için..bende oyun içinde arıyom ayarı..eyw.. saolasın..
  • @gameman: Ne demek her zaman
  • Arkadaşlar keskin virajlara girerken topuk freni yapın çok daha rahat oluyor. Tabi sizler iki ayakla kullanıyor olabilirsiniz, ben tek ayakla kullananlar için söyledim. İki ayakla çok hızlı tepki verilmesi gereken anlarda ayaklar karışabiliyor bende.
  • quote:

Orjinalden alıntı: MaTaDoR

Arkadaşlar keskin virajlara girerken topuk freni yapın çok daha rahat oluyor. Tabi sizler iki ayakla kullanıyor olabilirsiniz, ben tek ayakla kullananlar için söyledim. İki ayakla çok hızlı tepki verilmesi gereken anlarda ayaklar karışabiliyor bende.

bizde öyle yapıyoruz zaten dostum..topuk la basmak en iyi yöntem..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gamerkan -- 23 Mayıs 2007; 10:21:03 >
  • G25 BULAMAYAN ARKADAŞLAR!!!

İstanbul'da cevahir alışveriş merkezinde Mavi Bilgisayar'da (MV Shop) 2 adet G25 var, almak isteyenlere duyurulur, fiyatı da 590 ytl.
  • paramızmı var logitech alalım ehliyetmi var araba kullanalım:P
  • quote:

Orjinalden alıntı: mussa

G25 BULAMAYAN ARKADAŞLAR!!!

İstanbul'da cevahir alışveriş merkezinde Mavi Bilgisayar'da (MV Shop) 2 adet G25 var, almak isteyenlere duyurulur, fiyatı da 590 ytl.

hepsiburadayada gelmiş
  • slm kardeş ben de bir direksiyon almak istiyorum ama benim ki heves işi onun için cok para vermek istemiyorum jwin ,snopy ,frisby ve ya logitech in ucuz direksiyonları var 30-50 dolar arası benim bu direksiyonu alırken dikkat etmem gereken nedir ?mesela ben direksiyonda hassasiyet ararım yani direksiyonu döndürüken aynı anda oyundada dönmesi lazım gec tepki vermemesi lazım peki bu tür direksinyonlarda böyle problem olurmu yardımın için saol
  • 1. sayfadaki resimleri gördümde.Bu forumdan banlanmak için hangi tuşa basmamız gerekiyor. :)

Abi herşeyi geçtim o ses sistemi nedir öyle. Ühühühüh hayalim o benim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Elensar77

Xbox veya ps3 için uyumluysa alacam bi dane :)

XBOXı geç bence ama PS3 te GTHD oynanıyor.imzamdaki linke tıkla,
    bir g25 birde z5500 alacağız bakalım.
  • çok güzel bir direksiyon sistemi.

vitesine hayran oldum.

• ÇOK GÜZEL BİR DİREKSİYON
  • YAA KEŞKE BNİMDE OLSA BEN ENÇOK VİTES VE PEDALLARINNA
  • ben bu setle teknoport daki kaskın içinden oynadım gerçekten prolar için yapılmış diebilirim ama paraya kıyıpta alacağım bişiy değil neden mi set harbiden iyi ama aldıktan sonra 2hfta ya oynarım ya oynamam ondan sonrada lan ben buna nie bukdar verdim die 2 gün ağlarım tabi yine sizin bileceğiniz iş 7/24 nfs, lvs gibi oyunlar oynanmaktan sıkılmazsanız paraya kıyın ve alın + kanımca bimeks zen vision m kampanyası gibi bir kampanya yaparak 250 dolara bile düşürebilir fiyatını çünkü teknoportda baya bi g25 var alanınıda pek çıkacağını zannetmem
  • quote:

Orjinalden alıntı: dmc 12

ben bu setle teknoport daki kaskın içinden oynadım gerçekten prolar için yapılmış diebilirim ama paraya kıyıpta alacağım bişiy değil neden mi set harbiden iyi ama aldıktan sonra 2hfta ya oynarım ya oynamam ondan sonrada lan ben buna nie bukdar verdim die 2 gün ağlarım tabi yine sizin bileceğiniz iş 7/24 nfs, lvs gibi oyunlar oynanmaktan sıkılmazsanız paraya kıyın ve alın + kanımca bimeks zen vision m kampanyası gibi bir kampanya yaparak 250 dolara bile düşürebilir fiyatını çünkü teknoportda baya bi g25 var alanınıda pek çıkacağını zannetmem

evet logitech in kendi shopunda 299 dolara satilan aleti burda zarara girip satarlar:)

Bu arada nihayet bende aLdım. anLatıLmaz bişi.
  • quote:

Orjinalden alıntı: gameman

quote:

Orjinalden alıntı: MaTaDoR

Arkadaşlar keskin virajlara girerken topuk freni yapın çok daha rahat oluyor. Tabi sizler iki ayakla kullanıyor olabilirsiniz, ben tek ayakla kullananlar için söyledim. İki ayakla çok hızlı tepki verilmesi gereken anlarda ayaklar karışabiliyor bende.

bizde öyle yapıyoruz zaten dostum..topuk la basmak en iyi yöntem..

hoe and tail i bir herif imuthis yapiyor LFS te youtube de izlemişsiszdir. topukla gazlayip ayak ucuyla frenlio felaket :) Driftlerde cok ise yarior. Bostancı sahilinden tecrubeliyiz :P

• quote:

Orjinalden alıntı: Nitrogliserin

quote:

Orjinalden alıntı: mussa

G25 BULAMAYAN ARKADAŞLAR!!!

hepsiburadayada gelmiş

biraz pahalı değilmi?
  • valla bana şimdilik logitech nascar direksiyon yetiyor, g25 harika olsada o kadar para veremem zaten çokta fazla hakkını veren oyun yok fiyatı ucuzlasa güzel ürün
  • yok abi , arkadaş almış. Gel olm dene bi gör dedi. Olmaz dedim işim var, arabam bozuk, sular kesik vs. Türlü bahaneler uydurdum gitmemek için. Gitmek istiyorum gitmiyordum biilerek gitmiyordum.biliyorum başıma geleceğini Neyse dayanamadım gittim. Şimdi bende alacam bu mereti.

• 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.