Şimdi Ara

LOGİTECH G25 DİREKSYON İNCELEMESİ (23. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.593
Cevap
4
Favori
282.755
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • direksiyona bu kadar para vermem momo alırım olay biter bu parayı buna vereceğime biraz daha katarım lcd monitör 22'' samsung 226 bw alırım....
  • ya iyide herşeyin yeri farklı ne direksiyon lcd nin yerine geçer ne de lcd direksiyonun :)) ihtiyaç farkı .. ama ben momoda nfs oynadım .. 180 ytl lik alet bildiğim kadarıyla.. benişm logitech FF GP den çok bariz farkı yoktu... yeni momo dedikleri bumuymuş dedim öyle yani..
  • quote:

Orjinalden alıntı: Darkchild

ya iyide herşeyin yeri farklı ne direksiyon lcd nin yerine geçer ne de lcd direksiyonun :)) ihtiyaç farkı .. ama ben momoda nfs oynadım .. 180 ytl lik alet bildiğim kadarıyla.. benişm logitech FF GP den çok bariz farkı yoktu... yeni momo dedikleri bumuymuş dedim öyle yani..

iyide sana şimdi sorsalar elinde 226bw var g25 mi lcd monitörünmü sen değişirmisin direksiyona hayır...

mesela şahsen ben crysis i bekliyorum çıksın hemen gidip 226 bw bide 8800gtx alıcam o monitör le ve directx10 ile crysisi büyük bi zewvkle oynucam...ben bu zevki iki tane g25 olsa değişmem...
  • hocam konuyla alakasız ama o ilk sayfadaki subwoofer nedir öyle ses sisteminin modelı nedir acaba?
  • quote:

Orjinalden alıntı: kamilinsan

hocam konuyla alakasız ama o ilk sayfadaki subwoofer nedir öyle ses sisteminin modelı nedir acaba?

LOGITECH Z-5500 deli sistem demi
  • quote:

Orjinalden alıntı: gameman

quote:

Orjinalden alıntı: kamilinsan

hocam konuyla alakasız ama o ilk sayfadaki subwoofer nedir öyle ses sisteminin modelı nedir acaba?

LOGITECH Z-5500 deli sistem demi

nevrim döndü
  • ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ten_don -- 24 Haziran 2007; 16:44:30 >
  • arkadaşım hayırlı olsun çok imrendim ama yuhh dedim birazda yani sana deil yanlış anlama internetten baktım 675ytl dior adam ya ben 35ytl ye aldım casper ama idare eder hem de el freni de var napalım artık gücümüz buna yetiyor valla ne diim kusana kadar oyna benm yerime de oyna
  • Şu an piyasada G25 en düşük hangi fiyata bulunabiliyor , yardımcı olursanız sevinirim.

Bende almayı düşünüyorum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: hederahelix

Şu an piyasada G25 en düşük hangi fiyata bulunabiliyor , yardımcı olursanız sevinirim.

Bende almayı düşünüyorum.

en az 500ytl yi gözden çıkar
  • 500 YTL'yi gözden çıkardım ama baktıgım fiyatlar hep 600 ün üzerinde...

500 YTL'ye yakın fiyatlar ile nerede bulabilirim sizce...?

• ben biraz daha bekliycem yeni nfs den biraz umutluyum onun çıktığı zamanlarda almayı düşünüyorum o bi çıksın baktım onda da olmaz tdu 2 yi beklerim o zamana kadar fiyat da düşmüş olur heralde...
  • Bu ürün için sınırlı sayıda olacak bir daha türkiyeye gelmeyecek falan diyorlardı ama şimdi anladığım kadarıyla böyle bir şey söz konusu değil logitech bilmem kaçıncı yıl dönümü için sınırlı üretti bu seriyi denmişti. ama sanırım seri üretime geçildi bu konuda kesin bir bilgisi olan varmı acaba ? Logitech in resmi sitesinde bir bilgi bulamadım ben
  • bu forumu okumuş ve katılmış tüm arkadaşlara kdv dahil 500ytlden bu ürünü sağlarız.
    Megabyte Bilgisayar Beşiktaş 02122362678 (Stoklarımızda sürekli olur)
    www.megabyte.com.tr
    Donanım Haber okuyan ve bilgileriyle bu sitenin forumuna katkıda bulunan tüm bilgisayar gurularına. :)
  • beyler ben bu logitech g25i leptabıma alsam çalışırmı?

ben pek anlamam bu direksiyon konusunda
  • momo yu satmam lzm acilen kaça gireki acaba hiçde kullanmadım doru dürüst.
  • yaaa çok süper bir direksiyona benziyo..Bnde 2 sene önce Logitech MoMo racing direksiyonunu almıştm..İnsan grçekten çok büyük bir hevesle alıyor gerçekten.Bn 175 ml na almıştım peşin.Ama 3-5 ay sonra grçekten sıkmaya başladı.Ama şunu söyleyebilirim ki araba oyunları grçekten çok zevkli bir hale geliyor.Logitech Forever

• valla arkadaşlar ben de dün aldım ancak bir sorunla karşılaştım alet tamam güzel çalışıyor da ama hiç force feedback göremiyorum hiç bir oyun da yok acaba alet de mi sorun var...verdikleri yazılımıda yükledim hiç bi tık yok ..sorun nerden kaynaklanıyor acaba bilen birisi yardımcı olursa çok sevinirim..
  • 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.