Şimdi Ara

LOGİTECH G25 DİREKSYON İNCELEMESİ (24. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.593
Cevap
4
Favori
282.755
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orjinalden alıntı: mcicvik

valla arkadaşlar ben de dün aldım ancak bir sorunla karşılaştım alet tamam güzel çalışıyor da ama hiç force feedback göremiyorum hiç bir oyun da yok acaba alet de mi sorun var...verdikleri yazılımıda yükledim hiç bi tık yok ..sorun nerden kaynaklanıyor acaba bilen birisi yardımcı olursa çok sevinirim..

alala bn momo racingimle most wanted oynarken bile sağa sola çarpaken ve tırtıklı yollarda giderkekn force feedback etkisi yaratıyor.G25 in hayli hayli yaratması lazım.Bnce sn biyerlerde yanlış bişe yaptın
  • Sistemin gerçekten cok basarılı gözüküyor.Bende de logitech manyaklığı var.Direksiyon olarak momo kullanıyorum uzun zamandır.Oynadığım oyunlarda lfs,gtr.Acıkcası nfs den cok memnun kalmadım direksiyonla oynarken.3 Seneden beri sürekli gtr oynuyorum ayrıca nettende oynuyorum ve bende bu direksiyona gecmek istiyorum gtr 2 ile beraber.Yanlız sormak istediğim bişey var.Z 5500 ile böle oyunlarda sorunsuz çalışan ses kartı nedir diye cok araştırdım ve sonunda x-fi fatality aldım fakat hiç memnun değilim.Çok çakışıyor.Sanırım bu ses kartı creative sistemi için kusursuz Logitech için değil.Resimde masanın ustunde duran ses kartımı acaba?Nedir o?ses ile yardımcı olursanır sevinirim.Ve bu oyunlar için gerekli en sağlam sistem konusunda yardım istiyorum.Teşekkürler
  • oldu oldu yaptım valla force feedback bi direksiyon da bu kadar hissedilir olağanüstü hele ki oyunlarda örneğin sağa döndünüz sonra kendiniz düz hale getirmeye gerek yok zaten alet yardımcı oluyor tabi o hassaslığı ayarlardan yapabiliyorsunuz yani gerçek bir abadaki gibi toplama özelliği var.Ben hard truck oynuorum inanılmaz kamyon direksiyonu zaten 500 dereceye ihtiya duyuyor g25 de bunu gerçekçi yapıyor.Ayrıca G25 i PS3 de rahatlıkla oynayabilirsiniz logitech in sitesinde belirtiyor..
  • harika bi set ama pahalı geldi biraz bana. ne olursa olsun alıcam sıkılmıcam diyosanız bunu alın en iyisi. ve bu tür ürünlerde logitechden vazgeçmeyin. bnede de logitech extreme pro var joystick fs 2004de çok iyi performans veriyor.
  • ARKADAŞLAR FİYAT 492 YTL'YE DÜŞMÜŞ VE BONUSA PEŞİN FİYATINA 12 TAKSİTLE İLGİLENENLERE DUYRULUR.AMA BENDE CARDFİNANS VAR BONUS YOK.ACABA MOMO'YA MI YÖNELSEM??
    quote:

Orjinalden alıntı: piksel

http://www.sanalmarketim.com/urun/LOGI.GAME.SW.012/?liste&ref=%2Ckeywords%3Ag25&sxsiti=&liste_tipi_yaz=&sxpg=1
    birde bu siteye bakın buradaki fiyatı 531 ytl...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi enoman -- 7 Ağustos 2007; 14:14:26 >

• direksiyonu arkadaşa göndermiştim ps2 de oynaması için ama bi türlü çalıştıramamış. usb yi takınca direk tanıması ve kurulmuş olması lazım değilmi. başka bi ayarımı var acaba.
  • Logitech G25 'in sanalmarketim.com'daki yaz fiyatları:

1)349$+kdv
    2)325$+kdv
    3)379$+kdv

Tam almaya karar verdim, bütçeyi ayarladım (325$+kdv iken), bir de baktım ki fiyatı 379$+kdv olmuş!!!!!!

Ya ben bu işin içinden bir türlü çıkamadım.Nasıl oluyor da bir ürünün fiyatı 2 ay içinde bu kadar çok değişir?Bunun mantığı ne?

Amerika'da 220$ olan ürünü zaten 380$ dan aşağı alamıyoruz.Peki neden durup dururken 60$ birden zam geliyor?
  • Bir ara Dolar fazla düşmüştü o dönemde karlarını dengelemek için yapmış olabilirler. Ama sonra neden tekrar inmedi anlamadım Heralde unuttular(!)
  • enteresan...konuyu açan kişi banlanmış ama konu çok canlı....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi O_S_M_N_8_9 -- 31 Ağustos 2007; 4:48:16 >
  • G 25 ile ilgili herşey burada..
  • quote:

Orjinalden alıntı: maydemir52

direksiyonu arkadaşa göndermiştim ps2 de oynaması için ama bi türlü çalıştıramamış. usb yi takınca direk tanıması ve kurulmuş olması lazım değilmi. başka bi ayarımı var acaba.

acaba orjinal oyunmu olması gerekir. kopya oyunmu sorun çıkarıyoki.

• Bu mükemmel şeyi Ankarada deneyecek yer yok hala değilmi Yada Ankarada bu alete sahip olan varsa, ben misafirliğe gelsem valla çok uslu biriyimdir. Gelirken yiyecek içecek de getiririm he ne dersiniz ?
    Şakası bir yana şu an bunun için para biriktiriyorum. Valla süper bir şey

• ArkadaÅŸlar bu videoya bir bakın süper adam Logitec G25 ile yetinmemiÅŸ üstüne birde ilave eklemiÅŸ
    http://www.youtube.com/watch?v=SZuZzi8v1qM&mode=related&search=

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi brave_knight -- 21 Eylül 2007; 12:13:32 >
  • warya süper bi direksiyon bende ondan alcaktım ama para
    yinede hayırlı olsun gule gule kullan
  • quote:

Arkadaşlar bu videoya bir bakın süper adam Logitec G25 ile yetinmemiş üstüne birde ilave eklemiş
    http://www.youtube.com/watch?v=SZuZzi8v1qM&mode=related&search=

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pércussionist -- 21 Eylül 2007; 12:21:51 >
  • Selam Logitech severler.. 2 haftadan bu yana bu direksiyona odaklanmış durumdayım.. Ve size br şey diyeyim bu cihazı en uygunwww.koysepete.com dan alabilirsiniz. Çok dürüst bir site şundan dolayı dolar ve euro nun kur farklarını anında yansıtıyor siteye. Yani düştüğünde düşürüyor fiyatı yükseldiğinde yükseltiyor..Ama şu ara 505 ytl peşin 513 ytl ye 6 ay taksit yapıyor. benden demesi..

Bu aletten sıkılmam söz konusu olmaz. Çünkü ps2'im de var hatta yakında ps3 de alacağım.. Hem pc hem ps cihazlarda çalışamsı avantaj. koy cantana ps2 ni al bunu git arkadaşına oyna.. Süper bişey uyumlu olması.Ancak ps2 lerde uyum sorunu yaşayan var mı? ve hangi oyunlarda daha başarılı..Hatta ps3 de oynayan var mı... deli olur deliii

Almış olanlara aletelrine Allah zeval vermesin , alacak olanlarada Allah bol paralar versin..

kalın sağlıcakla..

• Dikkatimi çektide şu video karşılaştırmalar. Normalde yarış otomobillerinin direksiyonuda momo daki gibi yarım tur dönmüyormu?
  • cok guzel bır set hayırlı olsun
  • Yok mu başka g25 alan.. Verdiğim link'e bakmanızı tavsiye ederim g25 severler..
  • 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.