Şimdi Ara

LOGİTECH G25 DİREKSYON İNCELEMESİ (25. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.593
Cevap
4
Favori
282.755
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ya varsa satmayı düşünen görüşme talebim var
  • Arkadaşlar .. Ben bunu 480-490 ytl ye 6 veya 12 taksitli buldum.. Nasıl sizce fiyat.. Paazarlık yaptım zaten herzaman 3-5 bişey aldığım yerdi.Hızlı Sisteminde bayisi.. Sizce nasıl fiyat. Ben bu fiyata daha görmedim duymadım.. Alıp ta sıkılmaktan korkuyorum. Öyle çok fazla yarış oyunu oynayan birisi değilim.. Bide bunu ben ps2 de oynamak isityorum. Bi arakadaş ps2 çalıştıraramamıştı.. PS2 usb portuna takınca direct görmüyor mu?

yorumlarınızı bekliyorum.
  • ps2 de oynayacaksan neden g25 alasın ki? Driving force pro var Ps2 için yapılmış direksiyon. Sanırım debriyaj ve 6 vites yok ama 900 derece dönme açısı ve triptonik vites var, ayrıca fiyatı çok daha ucuz. 200 milyon civarlarında.
    Hem wingman tarafından çıkartılan son driverlar sayesinde PC de de çalışıyormuş
  • quote:

Orjinalden alıntı: niko_jr

ps2 de oynayacaksan neden g25 alasın ki? Driving force pro var Ps2 için yapılmış direksiyon. Sanırım debriyaj ve 6 vites yok ama 900 derece dönme açısı ve triptonik vites var, ayrıca fiyatı çok daha ucuz. 200 milyon civarlarında.
    Hem wingman tarafından çıkartılan son driverlar sayesinde PC de de çalışıyormuş

neden tercih ettiğimi zaten yazında belirtmişsin.. fabrikasyon olarak pc ps2 ve ps3 uyumu olduğu tercih sebebim..pahalı bir oyuncak
  • quote:

Orjinalden alıntı: BestSony

koy cantana ps2 ni al bunu git arkadaşına oyna..

dostum çantaya filan sığmaz bu alet. gülle gibi mübarek.hele pedal kısmı 4-5 kg gelir
    ben kadıköyden aldım seti getirene kadar canım çıktı vala.

birde süper bir fiyata bulmuşsun seti.yarış oyunlarını severim diyorsan hiç düşünmeden al..TDU yu bu setle oynamak ayrı bir zevk.

ps2 de deneme şansım olmadı ama sorunsuz çalışacağından eminim.
  • Hadi bakalım hayırlı uğurlu olsun bana.. 480 ytl ye 12 taksit aldık.. Aldıkta umarım sıkılmayız oynamkatan.. pc ve ps2 de bu ürünü sonuna kadar özellikelrini kullanabilceğim oyunlar hangisi..?? f1 oyunalrı çalışır herhalde debriyaş filan
    oyun listesi bekliyorum sizlerden..
  • O değilde şu ilk sayfadaki resimlere baktım. Adam o kadar para dağıtmış; logitech'leri toplamış. Ama mobilyacıya uğrayıpta bi tane masa alamamış.
  • quote:

Orjinalden alıntı: BestSony

Hadi bakalım hayırlı uğurlu olsun bana.. 480 ytl ye 12 taksit aldık.. Aldıkta umarım sıkılmayız oynamkatan.. pc ve ps2 de bu ürünü sonuna kadar özellikelrini kullanabilceğim oyunlar hangisi..?? f1 oyunalrı çalışır herhalde debriyaş filan
    oyun listesi bekliyorum sizlerden..

öncelikle hayırlı olsun dostum iyi günlerde kullanman dileğiyle..kesinlikle pişman olmayacağın bür ürün aldın.

ben seti pc de kullanıyorum.ps2 de deneyemedim.

debriyaj kullanabileceğin oyunlar GTR 2 ,TDU ve Carbon.
    GTR 2 de debriyaj yapmadan vites değiştiriliyor ama şanzuman da dağılıyor yani
    TDU da debriyaja basmadan vites değişmiyor.basmadan denersen boşa atıyor.
    Carbon u manuel vites oynamak bambaşka.debiryaj yapmadan vites değiştirmek mümkün.
    set ile gelen oyunda tam destek sağlıyor.NFS Underground 2 deki force feed back mükemmel.hakimiyeti bir anda kaybedebilirsin (dümeni sağlam tut )kaldırıma bile çıksan direksiyon birden çıkıyo elinden. manuel vites desteği bu oyunda yok. benim oynadığım oyunlar bunlar..zaten TDU ya başladın mı başından kalkamıyorsun.

• teşekkür ederim.. Dediğin oyunlardan gtr2 ve tdu yu indirmeye çalışıyorum..Acaba LFS (life for speed) oynayan var mı? Tam bir yarış simülasyonu olduğu söyleniyor. şu anda indiriyorum deneyceğim yarın ( tabii 4 mbit lik net hızında biterse)..
    İlk iş ps2 de carbon testine tabii tutmak.. umarım uyumsuzluk sorunundan dolayı canım sıkılmaz..Yarın akşam buradan bi satış ilanı da görebilrisiniz
  • G25 sahipleri yardıma ihtiyacı var. Alet bugün geldi kurdum orası kolay. kendi programınıda kurdum.. Oyunalrı tek tek açmaya başaldım..TDU da diresksiyon hassaiyet ayaralrını bi türlü yapamadım. 3 çeşit ayar yeri var ama hangisi ne için anlamış değilim. bi çok sertyleşiyor direksiyon bi hissiszlşiyor. beceremedim. Sizin varsa ayar menunuzu bi screen shot yapsak diyorum. veya kendi programında ki ayarları mı oynamak gerekiyor..
  • Best sony öncelikle hayırlı olsun. Senden birşey rica edeceğim. Kutunun içinden çıkan Rfactor oyununu deneyip ve oyunun içinden ayarlar bölümünden kontroller seceneğinden force feedbacki medium, Hard, Full sırasıyla deneyebilirmisin? Bizim bi arkadasta var aynısı. Ben bu ayarlara getirdiğimde direksiyon kendi kendine titriyor. Sen bi deneyebilirimisin? (Ayrıca logitech programındandaforce feedback ıvırı zıvır hepsini tik işaretle) Zahmet olmaszsa deneyebilirmisin?
  • hocam ben ss çektim bir tane.bendeki ayarlar bu şekilde ve 320 derecede..deneme yanılma yöntemi ile en uygun ayarı bulabilirsin..
     LOGİTECH G25 DİREKSYON İNCELEMESİ
  • skyline334 sanada yardımcı olmak isterdim fakat o oyun kurlu değil pc imde..
  • ürün çok güzel, bi de vites geçişleri sert olsa...
    vites kutusu çok yumuşak ki bu da çoğu sefer vitesi boşta bırakmama sebep oluyor, özellikle test drive unlimited da vites değiştirme işkence halini alabiliyor, 900 derecelik direksiyon fazla abartı, kamyon direksiyonu misali çevir çevir bitmiyor, gerçi 900 derece 100 e kadar indiriliyor...

direksiyon simidi arabama taksam mı diye düşündürecek kadar güzel, aynı şekilde pedallar da, ama vites kutusu işi yakışmamış bu ürüne...
    çok sade 6 vites, en ufak bir sertlik yok vites değiştirirken, ateeri salonlarındaki kollar gibi :(

neyse, hayırlı olsun kardeşim, umarım bunu söküp momoyu takmak zorunda kalmazsın
  • quote:

Orjinalden alıntı: skyline334

Best sony öncelikle hayırlı olsun. Senden birşey rica edeceğim. Kutunun içinden çıkan Rfactor oyununu deneyip ve oyunun içinden ayarlar bölümünden kontroller seceneğinden force feedbacki medium, Hard, Full sırasıyla deneyebilirmisin? Bizim bi arkadasta var aynısı. Ben bu ayarlara getirdiğimde direksiyon kendi kendine titriyor. Sen bi deneyebilirimisin? (Ayrıca logitech programındandaforce feedback ıvırı zıvır hepsini tik işaretle) Zahmet olmaszsa deneyebilirmisin?

Selam. Kutudan çıkan rfaktoru kurdum yalnız üzerine crack'ide ekledim.Yani şu anda cracklı veriyon var. Dediğin ayarları kurcaldım force feedback %100 olamsına rağmen hiçbir titreme rahatsızlık yok. Sedece bu oyuna has direksiyon istem dışı davranıyor. direksiyonu cevirsem dahi ekrandaki diresksiyon oynamıyor ama yön değişiyor. ilginç dimi. Sana aşağıdaki linki tavsiye derim. Beta sürümü daha yeni logitech driveri var. ben onu kullanıyorum şimdi. bi sorun yok şimdilik..

http://www.wingmanteam.com/latest_software/beta_main.htm

Tavsiyem Test Drive Unlimited ve race 07 wtcc oynaman.. süper süper..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BestSony -- 29 Eylül 2007; 9:05:42 >

• AYrıca rfactorde settingste controller da force feedback falan var onu medium high falan yapıp tekrar deneyebilirmisin???

• Dostum skyline. Dediğin tüm ayarları yaptım .. hatta oyun içinde ki force feedbackleride full yaptım. Anack dediğin titremelr olmadı. anacak kontroller zorlaştı. yani sanki biri eliyle direksiyona baskı yapıyormuş ben aksi yöne çevirmel zorunda kalıyorum.. Direksiyonu çevirmek işkence halini haldı. o yüzden eski ayaralrıma geri dönecme. sende öyle yap bence.. iyice azalt.. Tabii anladığım hoşnutsuzluğun bu ise..verdiğim linkteki programı indirip kurdun mu? Hala kafana takılan bişey var ise veyis2001@hotmail.com msn adresim ekle konuşalım
  • TDU da çok fazla Force feedback efekti yok. Ama mesela virajlarda ters yönde zorluyor, ya da araç kayınca falan. Force feedback ayarlarını azaltırsanız, oynanışı bozmadan zevk alabilirsiniz
  • g25 en güzel Test Drive : unlimited da oynanıyor. özellikle debriyaş vites olayı tam oturmuş bu oyunda. debriyajsız vites değişmiyor (boşa atıyor yoksa) Şiddetle tavsiye derim.. Orijinal alıp nette oynamak isityorum. Varmidır Türk server. yokdur yaa ben yinede araştırayım. Gerçi 4mbit internet var yabancı serverdada oynarım..
  • ya böyle bir aletim olacak ve tdu oynayacağım.. :D biz de momoyla takılıyoruz, yapacak birşey yok ama debiyaj yardımı almayı kendime yediremiyorum :D
  • 
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.