Şimdi Ara

LOGİTECH G25 DİREKSYON İNCELEMESİ (26. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.593
Cevap
4
Favori
282.755
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Konuyu açan arkadaş uzaklaştırılmış ama bu müthiş incelemesinden ötürü teşekkür ediyorum. Dergiler bile bu kadar detaylı bilgi vermiyor ürünlerle ilgili.

Set çok iyi de fiyatta ona göre tabi. Şahsen benim direksiyon setine ayırdığım bütçemi aşıyor
  • ya ben de böyle bişey almayı düşünüyodum ama çok pahalı geldi...
    ben de gittim bi logitech formula force ex aldım...120 ytl ye...
    şimdiye kadar çokı memnunum ilk deneyimim bu direksiyonlarla falan...
    hakkaten süper yalnız yurtta kalıyorum yönetim YASAK dedi artık açtırmıyorlar...
    ben de satmayı düşünüyorum...
  • Sellektör ve sinyal kolunu koymamışlar, biz Türk şoförlerin vazgeçilmezi sellektör olmayınca gerçekçiliği kalmıyor setin Tesbihi nereye asacaklar?

Şaka bir yana, çok güzel set. Daha önce 3 tane farklı direksiyon seti kullandım ama hiçbirinden klavyeyle aldığım performansı alamadım ne yazıkki. Ne yaparsam yapayım tepkime süreleri çok yavaş kalıyor klavyeye göre. Örneğin direksiyonu sola çevirip geri toplamak istediğinizde yavaş kalıyor. Yada ani sol-sağ manevra yapmak gerçekten zor. Belki kullananlar şikayetçi değildir bu durumdan ama, benim sürüş stilime uygun bir direksiyon seti bulamadım henüz. Umarım G25 bu konuda daha başarılıdır. Bu seti de denemeden kesinlikle almam. Ama vitesin olduğu bölümü biraz daha uzun yapıp el frenine benzeyen bir kol da ekleselermiş gerçekten 4x4 lük bir set olurmuş.

• ya arkadaşlar ps2 de çalışmıyomuş. acaba orjinal oyunmu gerekir. varmı deneyen ps2 de.
  • quote:

Orjinalden alıntı: maydemir52

ya arkadaşlar ps2 de çalışmıyomuş. acaba orjinal oyunmu gerekir. varmı deneyen ps2 de.

PS2 çalışıyor.. ben denedim. Güzelde oldu. hiç bir problem yaşamadım. PS3 uyumluluğu dahi varmış . inşallah ps3 aldığımda ondada deneyeceğim.. Diresksiyonu sağa veya sola manevra yaptığımızda geri toplama olayı bu direksiyonda var.. Linearıty diye geçiyor ve ayarlanbiliyor.. Ben genelde kısıyorum bu ayarı. çünkü geri toplamayı küvvetli yaptığı için sanki biri benim diresksiyonu çeviriyormuş hissi uyandırıyor ben genelde kapatıyorum. ve açı olayıda 360 derecede. 900 derce diye satılıyo rma hicbir zaman 900 dercede oyun oynanamıyor. cevir cevir bitmiyor direskdiyon o zmana.. kamyon gibi oluyor.. valla çok detaylı ayarları var. ben memnunum soranlara 250 ytl verdim diyorum .. utanırım 480-500 ytl verdim dersem

• ps3'te deniyen var mı acaba, colin mcrae dirt ile, yada diger yarıs oyunları ile.
  • Bunun fiyatı ne zaman büyük bir düşüş yaşar acaba ? Acilen buna sahip olmam lazım
  • logitech ürünlerinin fiyatları hemen düşmüyor,düşse bile çok az bir miktar..kampanya filan yakalarsan bir yerden hemen değerlendir..
    2 sene evvel X530 aldım 100$+kdv idi fiyatı çoğu yerde hemen hemen aynı hala.G25 te ilk çıktığında 650-700 civarı idi,şimdilerde 550-600 arası dolanıyo.
  • quote:

Orjinalden alıntı: we[AGRA]

Konuyu açan arkadaş uzaklaştırılmış ama bu müthiş incelemesinden ötürü teşekkür ediyorum. Dergiler bile bu kadar detaylı bilgi vermiyor ürünlerle ilgili.

Set çok iyi de fiyatta ona göre tabi. Şahsen benim direksiyon setine ayırdığım bütçemi aşıyor

ben teşekkür ederim elimden geldiğince inceledim
  • quote:

Orjinalden alıntı: mjordan

quote:

Orjinalden alıntı: we[AGRA]

Konuyu açan arkadaş uzaklaştırılmış ama bu müthiş incelemesinden ötürü teşekkür ediyorum. Dergiler bile bu kadar detaylı bilgi vermiyor ürünlerle ilgili.

ben teşekkür ederim elimden geldiğince inceledim

Aaa hoşgeldin allah bi daha düşürmesin

• sevgili, BestSony meraba.. LOGITECH G25 direksiyonda PS2 ayarları nasıl yapılıyor bana yardımcı olabilirmisiniz? Ben PS2 kullanıcısıyım ve birkaç gün önce G25 direksiyon setini aldım.. PS2 de uyumlu oyunlar oynanabiliyor fakat direksiyon çok sert, ve direksiyonu döndürmek için savaş veriyorum, resmen işkence gibi çok zor dönüyor.. PS2 de g25 e ait herhangi bir ayar (titreşim sertlik vs.) bulamadım. Siz biliyorsanız ve Yardımcı olursanız çok sevinirim. Teşekkür ederim. Cevabınızı bekliyorum
  • ya ben dun gordum cok guzeldı hayran kaldım fakat PARASIDA guzeldı ya :D 425$ dolar dı
  • ben ankara'dan 485 ytl'ye aldım.

colin mcrae dirt ile feci uyumluluğu var, oyun muhtesem olmus. herkese tavsiye ederim. gercek gibi. verilen paraya degiyor tamamen.
  • Her ne kadar kimse soruma herhangi bir yanıt vermesede ben izlenimlerimi anlatmak istedim.. G25 e alıştım şu an sorun yok ama herhangi bir ayar yok, heralde otomatik yapıyor ps2 açılırken.. DFP yi bende baya araştırmıştım önce sıfırını bulamamıştım.. Logitech G25 i aldıktan bir hafta sonra (uzun uğraşlar ve araştırmalarım sonucu) kimsenin bulamadığı DFP nin sıfırını en sonunda istanbulda buldum ve hemen aldım.. Hemde GRAN TURISMO logolu olanı buldum, çünkü artık GT logolu olarak üretilmiyor efsane.. DFP de çok iyi bir direksiyonmuş bunu çok iyi anladım.. Heralde LOGITECH G25 i alıp üstünede LOGITECH DRIVING FORCE PRO PS2 yi ilk alan benimdir.. Gerçi önce DFP yi bulsam G25 i almazdım.. İkiside 1.sınıf, çok kaliteli ve müthiş derecede zevkli bir oynanış sunuyor.. DFP yi alalı 2 gün oldu, bağımlılık yapıyor.. kıyabilirsem biraz oynayıp belki satarım.. 2 tane muhteşem direksiyonla oyunların aynı bölümlerini oynayıp denemek, test etmek, kıyaslamak inanılmaz bir zevk.. DFP bence çok daha pahalı olmalı çok kaliteli ve mükemmel tepkileri var.. G25 te çok güzel ve gerçekçi ama ikisininde verdiği his oldukça farklı.. GT bir yana o zaten apayrı bişi DFP ile FORMULA 2006 yı oynamak bile parasını hakkettiriyor yok böyle bişi.. hem G25 hem DFP ikiside PC, PS2, PS3 destekli uyumlu, tavsiye ederim.. Joistic ve kumandayla klavyeyle araba oyunu oynamak boşaymış..herkese İyi oyunlar.

• güzel inceleme hayırlı olsun bencede iyi bir alet ama resimde çoraplarda çıkmasaymış olurmuş.
  • quote:

Orjinalden alıntı: burnout_revenge

Her ne kadar kimse soruma herhangi bir yanıt vermesede ben izlenimlerimi anlatmak istedim.. G25 e alıştım şu an sorun yok ama herhangi bir ayar yok, heralde otomatik yapıyor ps2 açılırken.. DFP yi bende baya araştırmıştım önce sıfırını bulamamıştım.. Logitech G25 i aldıktan bir hafta sonra (uzun uğraşlar ve araştırmalarım sonucu) kimsenin bulamadığı DFP nin sıfırını en sonunda istanbulda buldum ve hemen aldım.. Hemde GRAN TURISMO logolu olanı buldum, çünkü artık GT logolu olarak üretilmiyor efsane.. DFP de çok iyi bir direksiyonmuş bunu çok iyi anladım.. Heralde LOGITECH G25 i alıp üstünede LOGITECH DRIVING FORCE PRO PS2 yi ilk alan benimdir.. Gerçi önce DFP yi bulsam G25 i almazdım.. İkiside 1.sınıf, çok kaliteli ve müthiş derecede zevkli bir oynanış sunuyor.. DFP yi alalı 2 gün oldu, bağımlılık yapıyor.. kıyabilirsem biraz oynayıp belki satarım.. 2 tane muhteşem direksiyonla oyunların aynı bölümlerini oynayıp denemek, test etmek, kıyaslamak inanılmaz bir zevk.. DFP bence çok daha pahalı olmalı çok kaliteli ve mükemmel tepkileri var.. G25 te çok güzel ve gerçekçi ama ikisininde verdiği his oldukça farklı.. GT bir yana o zaten apayrı bişi DFP ile FORMULA 2006 yı oynamak bile parasını hakkettiriyor yok böyle bişi.. hem G25 hem DFP ikiside PC, PS2, PS3 destekli uyumlu, tavsiye ederim.. Joistic ve kumandayla klavyeyle araba oyunu oynamak boşaymış..herkese İyi oyunlar.

Şöyle ikisinin yanyana fotolarını içeren karşılaştırmalı bir inceleme yapsan ne güzel olur arkadaşım daha önce internette böyle bir inceleme vardı ama bir de senin açından görürdük olayı

• o setle yarışmak adama ayrı bir zevk verir yawsoff of
  • Selam.. Fırsat bulabilirsem ikisinide kapsamlı bir şekilde inceleyip izlenimlerimi aktarırım.. ama PS2 de kullanıyorum ben gerçi dizüstü bilgisayar var onda G25 i denedim oldukça iyiydi.. ama ben ps2 deki kullanımla ilgili izlenim aktarabilirim.. ama uyarıyorum ben izlenimlerimi aktarırsam bir çok kişi alır bu direksiyonlardan..çünkü gerçekten tepkiler ve oynanış süpper, ikiside baya farklı ve oyunlara göre değişiyiyor hangisinin daha iyi olduğu buna inanın..GT 4 te kesinlikle DFP rahat G25 ise daha yorucu mesela.. G25 in tepkileri DFP den oldukça hızlı bu zaman zaman avantaj bazen dezavantaj olabiliyor.. ama ikisininde çok ama çok zevkli olduğu ve farklı deneyim sunduğu kesin..
  • bende Logitech formula force GP var... 88 ytl ye almıştım... çok zevkli oluyo ama insan çabuk sıkılıyo .. G25 gibi bişi lazım ama ya insan ondan da sıkılıyosa ?? ama şu vites değiştirme olayı belki sıkılmayı biraz olsun geciktiriyodur sanırım ...
  • böle bi setede sağlam bi sistem lzmki alıp oynadığına değsin bütün hepsi birleşincede bizim cebe zarar
  • 
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.