Şimdi Ara

LOGİTECH G25 DİREKSYON İNCELEMESİ (22. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.593
Cevap
4
Favori
282.755
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • aliimi almiimi kaldım ortada öle hiç böle bi deneyimim yok bilgisayar karşısında
  • deneyim istiyorsan BİMEKS teknoport a gitmelisin..kask ın içine gir bir oyun oyna,snr da G25 i al ve doğru kasaya..
  • aslında kiralama olayı olsa çok süper olur hem keyfini çıkarırsın hemde aleti daha iyi tanımış olursun belki sonucunda alırsın veya teknoportun orada biyerde oturuyosan hergün gidip oynuyacan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dmc 12 -- 5 Haziran 2007; 10:07:03 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: dmc 12

aslında kiralama olayı olsa çok süper olur hem keyfini çıkarırsın hemde aleti daha iyi tanımış olursun belki sonucunda alırsın veya teknoportun orada biyerde oturuyosan hergün gidip oynuyacan

Gel hocam Erenköy'e oynarsın bende :=)

LOGİTECH G25 DİREKSYON İNCELEMESİ

https://store.donanimhaber.com/31/43/0c/31430cb4b97de27cbbae8a44fb856f95.jpg

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deftones1981 -- 7 Haziran 2007; 11:59:25 >

• slm beyler fiyatını sormadan duramıycam söylerseniz teşekkür ederim
  • beyler size tavsiyem test drive unlimited oynamanız oyunda debriyaj var ve ferrari vs dısında coğu araçta debriyajsız frene basarsanız araba stop edio ben klavyeden oynarken bile zevk aldım kim bilir siz........
  • quote:

Orjinalden alıntı: janyazgan

slm beyler fiyatını sormadan duramıycam söylerseniz teşekkür ederim

Nakit 530 YTL PC GOLD dan siparisle aldim.
    test drive daha cok arcade. GTR2 ile muthis oynanıo

pist rallilerini daha cok seviyorum.
  • dayanamadım bende aldım
    süper bir şey 2 gündür başından kalkamadım
    sanalmarketim.com dan 536 ytl aldım. 2. gün elimdeydi
  • Şu alet xbox ta calısıyor mu yaw,çalışıyorsa anında alacam :)
  • sen bilirsin bide istersen race the wtcc game de dene(cd key sorunu kalkınca al benim elimde patlıyodu)
  • he birde 5 vites mi? 6 vites mi? vites kutusunun üstünde (o panelin içinde) düğmelerin altında döndürülebilir gibi şey ne?almayı düşünüyorum
  • quote:

he birde 5 vites mi? 6 vites mi? vites kutusunun üstünde (o panelin içinde) düğmelerin altında döndürülebilir gibi şey ne?almayı düşünüyorum

6 vites.
    vites kutusundaki düğmeden ister tiptronic ister manuel olarak ayarlanıyor
  • Bende Yeni Bir Set Aldım Fiyatı Çok Ucuz 54 Ytl Ama İşimi Çok Görüyo Kontorland Otomatik Vites Kolu Gaz Ve Fren Pedalı Ayarlanabilir Direksiyonun üstünde Tuşlar Falan Filan Eğer 10 Gün Sonra Sıkıldım Falan Diyecekseniz 565 Ytl vermeye Değmez

Arkadaşım Güzel Bir Ürün Almışsın Güle Güle Kullan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi skyfor -- 7 Haziran 2007; 20:07:16 >
  • peki direksiyon kaç derece veya kaç tur dönüo
  • quote:

peki direksiyon kaç derece veya kaç tur dönüo

900 derece ve 1,5 tur (düz iken sağa ve sola olmak üzere)
  • quote:

Orjinalden alıntı: deftones1981

quote:

Orjinalden alıntı: dmc 12

aslında kiralama olayı olsa çok süper olur hem keyfini çıkarırsın hemde aleti daha iyi tanımış olursun belki sonucunda alırsın veya teknoportun orada biyerde oturuyosan hergün gidip oynuyacan

Gel hocam Erenköy'e oynarsın bende :=)

LOGİTECH G25 DİREKSYON İNCELEMESİ

https://store.donanimhaber.com/31/43/0c/31430cb4b97de27cbbae8a44fb856f95.jpg

hayırlı olsunda zor olmuyor mu böyle

• aslında insan bi hevesle alıyo ama bıkıyo çabuk.ç. bend e logitech FF gp aldım 80 e falan 2 sene önce... arada takıp oynuyorum ama sürekl iolmuyo bu... 500 küsür ytl yi vermeden önce iyi düşünün... gerçi vites mites .. alet de kaliteli... belki daha çok oynatır ama bi yere kadar bence... ayrıca buna uyumlu adam gibi sağlam oyunları bulmak lazım... NFS underground 2 bile uyumlu değildi logitech ff gp ye... geç tepki veriyodu salak oyun.. sorun oyundaydı çünkü ben NFS 3-4-5... colin mc rae rally oynadım.. hiçbirinde öyle salak gibi geç tepki vermemişti...
  • @Darkchild: Haklısın tabi ki, sıkılma olasılığı var. Ama sürekli arabalarla haşır neşir, motor sporları tutkunu insanlar için (ben ) çok güzel oldu bence bu aleti almam. Mesela takıp oynuyorum demişsin. Ben hiç sökmüyorum ki Eskiden de direksiyon vardı Thrustmaster FFRB, oda çok iyiydi ama buna geçince iyice kendimden geçtim. Dışarda araba sürüp benzin parasından cebimi yakmaktansa evde sürüyorum daha iyi Pederden alamayınca benzin parası

Bu arada bu direksiyonla NFS serisi kesinlikle oynanmaz. Direksiyonu alalı 3 ay oldu, 3 aydır GTR 2, RACE, LFS, rFactor, TDU oynuyorum paso. NFS Carbon'u açtım, aman Allah'ım o ne Grafik dışında hiç bir şey yok oyunda, arabayı bile kontrol edemiyorum ki LFS'de falan derecem vardır Simulasyonda derece yapıp NFS oynayamayan adam oldum Yani NFS'ye yaptığın "salak gibi" tabirine katılıyorum

• bu alet için sıcak fırsat varmı acaba.............
  • 3 milyardan fazla maaş alan biri olsaydım (ki öğrenciyim daha) o zaman bu aleti alır denerdim... eğer çok sarmazsa da (ki kesin sarardı beni) satardım..

*bu arada benim logitechden sıkılmamın başlıca nedeni ayrı bi vites kolu olmayışı olabilir çünkü vites değiştirmek ayrı bi olay... bayanlar gibi otomatik vites kullanmak istemem hiçbi zaman...
  • 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.