Şimdi Ara

LOGİTECH G25 DİREKSYON İNCELEMESİ (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.593
Cevap
4
Favori
282.782
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: ***CoNDoR***

Arkadaşlar bugün G25 siparişimi verdim Ankara'da bir Hızlı Sistem bayisinden. KDV dahil tam olarak 535,74 YTL ye Önsipariş alıyorlardı, 14 Nisanda ellerinde olacağını söylediler. Artık sabırsızlıkla kapıma ulaşmasını bekliyorum Arkadaşlar nerden aldığımı merak edenlere PM atabilirim

EDIT: Fiyatı tam yazdım

Bana nereden aldınığını söylermisin hocam?

• quote:

Orjinalden alıntı: PVH

quote:

Arkadaşlar bugün G25 siparişimi verdim Ankara'da bir Hızlı Sistem bayisinden. KDV dahil tam olarak 535,74 YTL ye Önsipariş alıyorlardı, 14 Nisanda ellerinde olacağını söylediler. Artık sabırsızlıkla kapıma ulaşmasını bekliyorum Arkadaşlar nerden aldığımı merak edenlere PM atabilirim

EDIT: Fiyatı tam yazdım

Bana nereden aldınığını söylermisin hocam?

PM attım hocam Sabırsızlıktan ölüyorum

@venom800: sağolasın hocam

• walla arkadaşlar ürünü arayanlara ben benim G25'i verebilirim, taşınma ve işe girme mevzusundan dolayı artık kullanamicam güzelim aleti
  • Ya hocam seti sipariş vermeden önce söyleseydin ya Aldım gitti artık..
  • ben almak isterim ama nekader istiyorsun acaba??????? pm den
  • zenginsin. her şey logitech
  • off bende istiyorum.
    harika bişey.
  • mrb arkadaşlar..hele şükür cezam bitti..

öncelikle bende artık G25 sahibiyim..Mene nickli arkadaşımdan aldım seti.Gerçekten harkulade bir set..Bimeks te kask ın içine girip carbon oynadıktan snr bu set mutlaka bende de olmalı diyerekten forumda gezinirkene ilanı gördüm ve arkadaşımla anlaştıktan snr sete kavuştum..kullanılan malzeme gerçkten çok kaliteli,pedallardaki körük sistemi oyuna realite katıyo..elimde ne kadar yarış oyunu varsa pc me kurdum.ilk olarak test ettiğim oyun most wanted oldu..daha önce dandirikten bir set vardı bende şimdi G25 le oynadım diğer set harbiden çok dandirikmişforce feed back süper...imkanı olan arkadaşlar mutlaka alsın pişman olmazlar..

kutudan çıkan yazılımı kurdum ben logitech in sitesinde G25 için güncel yazılım varmı? varsa artı ne gibi özellikler var?ilk kullanıcılar yardım ederse sevinirim..

LOGİTECH G25 DİREKSYON İNCELEMESİ

• quote:

Orjinalden alıntı: gameman

mrb arkadaşlar..hele şükür cezam bitti..

öncelikle bende artık G25 sahibiyim..Mene nickli arkadaşımdan aldım seti.Gerçekten harkulade bir set..Bimeks te kask ın içine girip carbon oynadıktan snr bu set mutlaka bende de olmalı diyerekten forumda gezinirkene ilanı gördüm ve arkadaşımla anlaştıktan snr sete kavuştum..kullanılan malzeme gerçkten çok kaliteli,pedallardaki körük sistemi oyuna realite katıyo..elimde ne kadar yarış oyunu varsa pc me kurdum.ilk olarak test ettiğim oyun most wanted oldu..daha önce dandirikten bir set vardı bende şimdi G25 le oynadım diğer set harbiden çok dandirikmişforce feed back süper...imkanı olan arkadaşlar mutlaka alsın pişman olmazlar..

kutudan çıkan yazılımı kurdum ben logitech in sitesinde G25 için güncel yazılım varmı? varsa artı ne gibi özellikler var?ilk kullanıcılar yardım ederse sevinirim..

hayırlı olsun abi

• Arkadaşlar bakın bugün elime ne geçti

6 saattir aralıksız oyun oynuyorum (GTR 2, RACE, rFactor, LFS, Test Drive Unlimited, NFS:C, NFS: MW). Epey bi popomun yandığını anlayınca başından kalkabildim Eski direksiyonum Thrustmaster FFRB modeliydi ki çok güzel bi settir. Ama o neymiş ya, bu set tamamen aşmış. TDU oynarken insanı kendinden geçiriyor

Neyse arkadaşlar gerisi başka zaman Elimden geldiğince güzel bi inceleme yaparım

• hayırlı olsun birgün bizde aliriz ihşallah
  • öncelikle güle güle kullanın

toca da falan gaza yada frene bastığınız kadarmı etki görüyorsunuz yoksa lak diye gazı freni köklüyomu.bunu soruyorum çünkü devir kadranın yanında 2 tane bar var, klavye ile oynarken 1. viteste gaza basmaya başlayınca o bar yavaşça doluyor, ama diğer viteslerde direk köklüyor, bu yüzden spin falan atıyorum sinir bozucu, ayrıca frenlerin hassasiyeti var, bar yavaş doluyor, pedallarınız ile bunu rahatça ayarlayabiliyormusunuz?? dikkat ettiniz mi??

bide şu 900 derece direksiyon etkilimi?? bunumu tercih edersiniz yoksa klasik 200 derecelik yarım turları falan mı?? yani bu güzel özelliklerden yararlanmak için illa g25 imi tavsiye edersiniz yoksa kalite için, maksimum performans ve zevk için alın mı dersiniz??

• kardeşim için düşünüyorum... saol
  • daha öncede msj yazmıstım ama tekrar yazacam ilk önce cok guze olmus saol (ins parayı briktirdim an alacam bu direksiyonu) bide direksiyon haricinde odandaki pc sistemi ciddi cokl hosuma gitti valla cok guzel yaf
  • quote:

Orjinalden alıntı: dikmenibo

öncelikle güle güle kullanın

toca da falan gaza yada frene bastığınız kadarmı etki görüyorsunuz yoksa lak diye gazı freni köklüyomu.bunu soruyorum çünkü devir kadranın yanında 2 tane bar var, klavye ile oynarken 1. viteste gaza basmaya başlayınca o bar yavaşça doluyor, ama diğer viteslerde direk köklüyor, bu yüzden spin falan atıyorum sinir bozucu, ayrıca frenlerin hassasiyeti var, bar yavaş doluyor, pedallarınız ile bunu rahatça ayarlayabiliyormusunuz?? dikkat ettiniz mi??

bide şu 900 derece direksiyon etkilimi?? bunumu tercih edersiniz yoksa klasik 200 derecelik yarım turları falan mı?? yani bu güzel özelliklerden yararlanmak için illa g25 imi tavsiye edersiniz yoksa kalite için, maksimum performans ve zevk için alın mı dersiniz??

Kardeş tabiki bastığın kadar etki görüyorsun Yoksa ne özelliği kalır.. Debriyajda aynen geçerli. Yarım debriyaj falan gidebiliyorsun. Benim eski direksiyon 200 derecelikti, bu 900. Valla eski direksiyonu bişey sanırdım ama bunu alınca hiçbişey olduğunu anladım yukardada yazdığım gibi Daha rahat hakimiyet sağlanıyor 900 derece döndüğü için ve gerçeğe daha yakın. Özellikle GTR 2, RACE oyunlarında G25 için özel profil yapmışlar. Motor çalışınca bile çok hafif bi titreme oluyor gazı kökledikçe titreme artıyor vs... Çok güzel

• G25 Gerçekten Çok güzel ama fiyatı Tuzlu, Ama parasını hakettiği gerçek.

Ben Grand Turismo HD için bulabilirsem Logitech Driving Force Pro almayı düşünüyorum.

Buda 900dereceye sahip ama vites Triptonik. Gerçi PS2 için deselerde PC uyumu ve PS3 GT HD uyumu var.

Varmı aranızda kullanan,deneyimlerini paylaşabilecek ,İstanbul da nerede bulabileceğim hakkında bilgi verecek olan?
    TeknoSA da Utanmasalar G25 fiytı koyacaklar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1080p -- 3 Mayıs 2007; 22:13:18 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: oldkhn

Varmı aranızda kullanan,deneyimlerini paylaşabilecek ,İstanbul da nerede bulabileceğim hakkında bilgi verecek olan?
    TeknoSA da Utanmasalar G25 fiytı koyacaklar.

meraba dostum..Logitech Driving Force Pro teknosa da var başka bir yerde de rastlamadım gerçekten.etiket fiyatı 285 lira idi..
    piyasası ne kadar bilmiyorum ama teknosa fiyatları normalin üzerinde oluyor hep..Logitech Driving Force Pro nun tek eksiği debriyaj pedalı G25 ten snr düşünülecek tek direksiyon seti..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gamerkan -- 6 Mayıs 2007; 12:36:16 >
  • Bu seti elimde olsa kaçınmadan TEST DRİVE UNLİMİTED oynarım tam yarış oyunu most wanted-carbon ve diğer serileri farkla geçer iç görüntü desen süper benden G25 i olan arkadaşlara tavsiye
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: dikmenibo

öncelikle güle güle kullanın

Kardeş tabiki bastığın kadar etki görüyorsun Yoksa ne özelliği kalır.. Debriyajda aynen geçerli. Yarım debriyaj falan gidebiliyorsun. Benim eski direksiyon 200 derecelikti, bu 900. Valla eski direksiyonu bişey sanırdım ama bunu alınca hiçbişey olduğunu anladım yukardada yazdığım gibi Daha rahat hakimiyet sağlanıyor 900 derece döndüğü için ve gerçeğe daha yakın. Özellikle GTR 2, RACE oyunlarında G25 için özel profil yapmışlar. Motor çalışınca bile çok hafif bi titreme oluyor gazı kökledikçe titreme artıyor vs... Çok güzel

adamlar tam yapmış desene tekrardan güle güle kullan, teşekkürler cevaplar için

• LOGITECH G25 Racing Wheel Direksiyon PS3 ile uyumlumu ? Ürünü alan arkadaşlara hayırlı olmasını diliyorum.Bende PS3 için düşünüyorum eğer uyumlu ise tabi....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ercanwins -- 6 Mayıs 2007; 11:51:38 >
  • 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.